Ailemin evinde bi odam var onu kaparlar evlendim yapamadım geri dönsem alırlar ama muamele ne olur ne zor şey evlenip mutlu olacak mıyım bilmiyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailemin evinde bi odam var onu kaparlar evlendim yapamadım geri dönsem alırlar ama muamele ne olur ne zor şey evlenip mutlu olacak mıyım bilmiyorum
Şimdi den bunları kafan koydun yarın evlenecek küçük sıkıntıdan boşanıcam dıye dulunucekseksin. Bence sen karşındaki erkekten pek memnun değilsin ve boşanırım dıye içten içe kendini avutuyorsun. Yol yakınken vaz geç sonra zor olur çocuk olur mutsuz olursun aıle evınede donmek ezıyet olur.
Ablacım öyle değil evlilik işi aynı eve girmeden bilemem ne konuda anlaşmıcaz cafede buluşup yemek yemeye benzemiyor şimdi güvenirim yarın kötü çıkar kuzenim evlendi adam önceden iyi evlendikten sonra değilti diyor kumar borcundan evlerini satcaklarmış
İlerde ne ile karşılaşıcam inan beni korkutan bu ek olarak ben çok zora gelebilen bir yapıda değilim alınganım rahatıma düşkünüm hiç evlenmemekte korkutuyor evlenmekte paylaşmak istedim burada
Böyle hissetmen o kadar normal ve insani ki 🥺 Zihninin sana oynadığı bu oyunlara hemen teslim olma aşkom. Evlilik fikri bilinmezlikle dolu olduğu için korku yaratıyor ama geri dönme senaryolarını düşünüp kendini şimdiden yıpratma.
Geleceği önceden bilemeyiz ama kendi mutluluğunun direksiyonuna geçebilirsin. Kendine ve ilişkine biraz zaman ver, hislerini müstakbel eşinle açıkça paylaş. Peki seni en çok korkutan şey ne, bana biraz detay verir misin? ✨💖
Cevap
13Cevap
O zaman boşansan dahi kendi ayakların üzerinde durabilecek kadar maddi durumun olmalı. Kariyer vs edinmeden evlenmemelisin
Evlendikten sonra niye geri dönmeyi düşünüyorsun
başıma ne gelicek bilmiyorum ki geri dönmem gerekirse napcam işte
Erkek halimle cesaret edemedim sana Rabbim sabır versin
İşte doğru kişiyi bulup bulamayacağının garantisi yok.
Genelde boşananlar kendine ayrı ev tutuyor baba evine dönmüyor
işsiz ev kızımısın?
evet
güzelmisin
Önce iyi birini bul güvenilir biri olsun
Bu korkunuz niyeya anlamiyorum zor olan ne
Bu saydıklarını kim biliyor ki
Yaşın kaç
Evlenmek için evlenme
kal ole
evlenmiyim mi yakında evlencem ama vazmı geçsem
Hiç bişey