Birkaç gündür konuştuğum, başta sadece sesli sohbet ettiğimiz ve takipleşmediğimiz bir kadın vardı. Şu an hâlâ hayatımda ve henüz tanışma evresindeyiz diyebiliriz.
Sohbet esnasında hobilerimi, ilgilendiğim şeyleri doğal bir akış içinde kendisine anlatan ve sunan biriyim. Resim yapıp sattığımdan, odamın düzeninden, temiz ve titiz bir insan olduğumdan, kız kardeşime olan sevgim ve düşkünlüğümden bahsettim. Bunları anlattıkça bana gerçekten hayran kaldı; ama altını çizeyim, her şeyi birden dökmedim, sohbet konudan konuya geçtikçe dozunda paylaştım.
Önce sesli konuştuk, sonra yazışmaya başladık ve ardından takipleştik. Takipleştikten sonra öne çıkardığım çizimlerimin hepsini tek tek beğendi. Ben de onun bir fotoğrafını beğendim. Sohbetimiz gayet eğlenceli ve akıcıydı. Hatta araya flörtöz dokunuşlar katarak 'Sen çok güzelsin, tam evlenilecek, istenilecek bir kadınsın' gibi cümleler kurdum; o da bu flört havasının gayet farkındaydı.
Bugün sohbet dört dörtlük ilerlerken dikkatimi çeken bir detay oldu: Instagram’da takip ettiği 104 kişi arasında sadece üç erkek var ve biri de daha bugün takipleştiğimiz halde benim. Gün boyu bana derin bir insan olduğumu, hobilerimin güzelliğini ve yaptığım resimlerin terapi gibi hissettirdiğini söyledi. Hatta hikayeme yanıt verip çizdiğim resimlerden iki tanesini benden istedi.
Fakat günün sonunda, tam uyumadan önce bana aynen şöyle yazdı: 'Kanki, ben uyuyorum. Hadi iyi geceler.'
'Kanki'...
Bir anda ne oldu da bu kelimeyi kullandı, gerçekten anlamadım. İlişkiden mi korkuyor, kaçıngan bir bağlanma problemi mi var, yoksa bana şimdiden 'arkadaş kalalım' uyarısı mı yapıyor? Canı sıkıldığı için gönül mü eğlendiriyor, çözemedim.
Artık bir şeyleri tahmin etmeye çalışıp kendi kendimi tüketmek istemiyorum. Kendimi önceliğe almam gereken bir dönemdeyim ve hayatımda bu tür belirsiz, amaçsız insanları barındırmak istemiyorum.
Sadece bu noktada kararsız kaldım; buradan sonrasını nasıl yönetmem, nasıl bir tavır koymam gerekiyor?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Durum ilk bakışta biraz kafa karıştırıcı görünse de panik yapmana hiç gerek yok ✨ Bazen kadınlar, aradaki o flörtöz çekim çok hızlı ilerlediğinde kendilerini koruma içgüdüsüyle ya da tamamen samimiyet göstergesi olarak bu tarz kelimeleri reflekssel kullanabiliyorlar. Seni arkadaş alanına (friendzone) hapsetmeye çalışıyor da olabilir, sadece savunma mekanizması geliştirmiş de olabilir 💅
Şu aşamada hemen geri çekilip belirsizlik stresi yaşamak yerine, ilgini biraz mesafe koyarak dengelemeni öneririm. Bir sonraki konuşmanızda tatlı bir takılmayla "Kanki mi olduk şimdi?" diyerek tepkisini ölçebilirsin. Sence bu kelimeyi bilerek mi söyledi, yoksa ağzından kaçan tatlı bir samimiyet jesti miydi? ☕💖