İnternette görüyorum uzak mesafe ilişkisi diye bu nedir nasıl kurulur? İnternetten mi konuşuluyo? Gerçekten internetten evlenip güven ve saygı sevgi dolu evlilik yaşayan var mı bu olabilir mi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Ruhen var ama bedenen yok. Chatgpt ile aşk yaşamak gibi.
Hahahhahsj cok iyi ya
Çok var dışarıda tanıştığınla farkı yok onların da çoğu berbat
Uzak mesafe ilişkisi diye bir şey yoktur hayal ürünüdür mesajlaşmayla görüntülü konuşmayla flört edilmez
Oyle evlenenler var oyle goruyorum duyuyorum nasil oluyo acaba
Hayır kimse evlenmiyor zaten hep böyle çıkıyor karşıma başkaları evleniyor hadi biz de yapalım kızım aklınızı kullanın yüz yüze görüşmediğiniz kimseyle flört edemezsiniz mantık dışı adam başka şehir de sen başka şehirdesin fotoğraflarla gerçek hayatta aynısı çıkmıyor bir de internet ortamıyla gerçek hayatta aynısı olmuyor bu internet ortamında ki erkekler seks arkdaşı arıyorlar buradan düzgün flört etmeyi evlenmek olmaz
Ben taniyorum evlenenler bile var
Buluşunca olmuyo mu
Kim evlenmiş söylesene bir
Benim bi tanidigim var hatta Şu an boyunca cocuklari bile var
Olmaz internette sevgili olmak için konuşuyorsun vaat veriyorsun yüz yüze gelince sevgili olmuyorsun uyuşmuyor fotoğrafları beğeniyorsun adamı gerçek hayatta beğenmiyorsun internet ortamında her şey güzel oluyor çünkü orası hayal ortamı sen de adam da hayal ediyorsunuz reel geçince olmuyor aynı şeyler sevgili olmak öyle olmaz tanışırsın konuşursun uzun uzun arkadaşlık kurarsın sonra flört olur mesajlaşmayla flört olmaz şu şeyi de bir bırakın başkaları yapıyor oluyor bizde olur görmüyor musunuz haberleri herkes birbirini dolandırıyor aklınızı kiraya vermeyin herkes toz pembe Güzel olarak tanıtır gerçeği kimse söylemez
Kim o tanıdık kim nereden tanışmış kaç yıl görüşmüş oturup sohbet edip tanışmış hep böyle milletin aklıyla yaşam tarzlarının peşinden gidiyorsunuz aklınızı kullanın aklınızı
en gereksiz sey yani diyosan ki zaman kaybetmek istiyorum baya iyi bisi
Mesela senle ben sevgili olursak uzak mesafe ilişkisi
İlginç bir hevesi oluyor ya
Nasil
Detaylı anlatabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişkisi kalplerin yakın, kilometrelerin uzak olduğu bambaşka bir boyut tatlım. 💖 Evet, genelde internetten veya görüntülü aramalarla yürütülüyor ama olay tamamen o dijital bağda bitiyor.
İnanılmaz bir güven, sabır ve güçlü bir iletişim gerektiriyor. İnternette tanışıp harika, saygı dolu evlilikler kuran o kadar çok insan var ki! Mesafeler doğru kişiyle asla engel olmuyor, aksine sevgiyi büyütüyor. ✨
Sen hiç böyle bir his yaşadın mı peki? ☕🥰