Hiç buluşmadık böyle uzaktan uzaktan hiç olmuyor ya.
Nasıl yaşanır böyle?
ilerler mi?
Nasıl yaşanır böyle?
ilerler mi?
16 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum 13 ay görmedim onu. Öncesinde 2 kere görüşmüştük. Sabredersen o kadar güzel oluyor ki her şey evet zor çok zorlanıyorsun keşke burda olsaydı diyorsun ama sabrının karşılığını öyle güzel alıyorsun ki hiç beklemediğin bir anda.
Bizim buluşmamız da uzun sürecek büyük ihtimalle. İlk buluşmaya kadar ne konuştunuz ve ilk buluşmada ne yaptınız?
İlk buluşmamız tanıştıktan 2 gün sonra 2. Buluşmamız 38 gün sonra olmuştu bir de 13 ay sonra ki buluşmamız 3 defa buluşmuş olduk. Bu uzun süren buluşmamızda aradan geçen aylarda ilk zamanlar şanslı olsam gerek mesleğine olan ilgimden dolayı sürekli onu konuşurduk daha sonra buluşursak ne yaparız falan bunları konuştuk ben üniversite sınavına hazırlanıyordum önümüzden pek konuşmak istemiyordu onun yerine beni ders çalıştırıyordu. Daha sonra covid dönemi oldu covid olmuştu o dönemde her şeyi birlikte yaptık yana yana gibi o arardı görüntülü konuşurduk beraber yemek yapardık film izlerdik kitap okurduk uyurduk her fırsatı böyle değerlendirdik mesafe vardı ama bu görüntülü konuşma sayesinde mesafeleri bir tık görmezden geliyorduk böyle olduğu için konuşacak konu bulmakta zorlanmıyorduk konu konuyu açıyordu. Malum her yer kapalı gidecek bir cafe vs yok o yüzden ona olan güvenimden onunla birlikte kaldım sabah gidiyordum yanına akşam eve geçiyordum. Birbirimizi ne kadar özlediğimizi vs söyledik telefonla konuşup halledemeyeceğimiz sorunları yüz yüze hallettik mesela sorunları çözdük bundan sonra ne yapacağımızı konuştuk
Benim birçok kez olmuştu uzak mesafe ilişkim daha çok emek istiyor ve daha zor ayrıca sürekli de sanaldan devam etmez buluşmak istemiyorsa devam ettirme
Buluşmak istiyor da gerçekten zor ya. İlk defa uzak mesafe ilişkim oluyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum böyle iyi de tanıyamıyor insan. Seviyorum da bu ilişki biterse gerçekten çok kötü olurum ya
Merhaba,
Yakından ilişki nasıl olur, onu biliyor musun? 😅
İşte tıpkı aynı onun gibi olur, uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir. En fazla bir uçak bileti! 😅
Zaten yakında olsa Instagram WhatsApptan devam edecek! 😅
Haklısın yakın bile olsa net üzerinden devam edecek. İlişki zor ya gerçekten. Ne olacak hiç bilmiyorum bu işin sonu. Hayırlısı olsun
İlişki ne kolay ne de zordur..
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir..
Ne olacağı bellidir..
Görünen köy misali ancak görülmeyeni görürsen hüsran olur..
Hayırlısı demek ile hayırlısı olmaz..
Kader kulun çabasına bağlıdır
Kendimi ona çok açamıyorum onun da bana açıldığını düşünmüyorum. Ona herşeyi anlatmalı mıyım şimdiden?
Çok doğru dedin. İnsan isterse hiç bırşey sevmeye engel değildir tabi. Ben onu öyle sevdim de o beni öyle seviyor mu sevecek mi bilemediğim için böyle ortada kalıyorum
Ben görmüyorum sizi 😊
Bilmeden bir şey demem yanlış olur
Anlatmamak daha iyi genel olarak 😊
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor
Sevgi mi kaldı
Bilmiyorsan öğren
Al ben yazdım oku
Yoksa yol ver gitsin
Bir erkeğin gerçekten sevip sevmediğini nasıl anlarsınız? ↗
İşte sorun da orada başlıyor. Herşeyi anlatmazsam birgün öğrenince giderse bırakırsa..
Anlatılamıyor bazı şeyler
Benceni okuyayım
Her şey er ya da geç ortaya çıkar 😊
Cevabını bildiğin bir şeyi saklama
Peki teşekkür ederim 😊
Ricalaar ve teşekkürler 😊
Cevap
4Cevap
Valla zor ya bende yaşadım ama 2 gün önce ayrıldım olmuyor yani
Ne kadar sürdü ilişkiniz
3 ay kadar hep böyle gelgitli
Önceliklerin beklentilerin çok önemli... en önemlisi de seni mutlu ediyor olması 🙂
Beni mutlu ediyor. Pek bir beklentim yok yanımda olsa yeter önemli olan onun benden ne beklediği seviyorum
Bana bi msjjj atarmısınn
Yaşayan var ama emek ve yürek ister
Zor.
Zor ama Bi dene
bilmem simdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?