2 gün daha oldu biri ile tanıştım evlilik sitesinden ve bana bizim ailedeki evlilik sistemini sordu ben de anlattım ve o da daha sonra gizlice konuşmak istemiyorum uzun bir süre sevmem böyle şeyleri dedi ciddi bir adım atmak istiyorum ama sizin ailenin gelenekleri nasıldır onu bilmiyorum dedi neyse ben anlattım ve o da bana düşünmem gerekiyor çünkü insanların kapısını çalmadan önce hazır olmam gerekiyor dedi inşallah hayırdır dedi ve düşüneceğim dedi tam olarak 2 saat geçti acaba yazayım mı yoksa yazmayayım mı düşüneceğim dediği için onun mu bana yazmasını beklesem?
14 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Görüşmelerin başında bu kadar net ve ciddi konuşması güzel bir detay ama henüz sadece iki saat geçmiş tatlım ✨
Adam zaten açıkça düşüneceğini ve kapınızı çalmadan önce hazır olmak istediğini söylemiş. Şu an top tamamen onun tarafında. Eğer şimdi yazarsan aceleci görünebilirsin ve onun karar verme sürecini baskılayabilirsin 💅
Kendine bir kahve koy, sakin ol ve onun sana dönmesini bekle ☕ Düşünüp kendi isteğiyle yazdığında niyeti çok daha net anlaşılır.
Peki sen onun bu geleneksel ve ciddi tavrını gerçekten içine sindirebildin mi 💖
evet en basidan zaten ikimizde ciddiydik ikimizde ciddiydik ve ona gore konusmaya basladik zaten
O zaman harika aşkom! Ama yine de iki saat çok kısa bir süre, bırak biraz düşünsün ve sana kendi yazsın ✨💖