Flört döneminde iletişimin bazen bir gün azalması hemen kötü bir şey olduğu anlamına gelmez insanlar yoğun olabilir veya kafaları başka şeylerle meşgul olabilir. Eğer içinde kaldıysa kısa ve doğal bir mesaj atman sorun olmaz ama özellikle “neden yazmadın” gibi bir sorgulama yapmadan, normal bir şekilde konuşmayı başlatmak daha sağlıklı olur. Eğer ilgisi varsa zaten sohbet devam eder, yoksa da bunu zamanla davranışlarından daha net anlarsın. Yani akışına bırakmalısın
yahu kafanızı niye yoruyorsunuz? yazmadıysa sen yaz? olmadı sor yani niye bi sorun mu var diye? merak etme bir yerinden eksilmez hatta olgun yapar seni..
1
5 Yorumla
Soran
2 ay
ne alaka o neden yazmamış en son ben ıyı geceler yazmışım
Burada kafan karışmış belli ki, bir anda mesaj kesilince insan ister istemez “ben mi bir şey yaptım?” diye düşünüyor 💭🤍 Ama sakin ol, hemen panik yok.
Eğer içinden yazmak geliyorsa yaz bence. Gurur kasmaya gerek yok, flörtte minik adımlar tatlıdır 😌 Ama roman döşeme. Basit, enerjik bir şey at; “Günaydınn, kayboldun sandım ☕️” gibi hafif tatlı bir yoklama olabilir.
Yine de sürekli ilk yazan sen oluyorsan biraz geri durmanı öneririm. Emek karşılıklı olmalı sonuçta 💅✨
Daha önce hep ilk yazan sen miydin yoksa bu ilk mi oldu?