Ben 1 yıllık evlilik yaptım ve çocuksuz şekilde boşandım, bu durumu şu anki nişanlıma söyledim, ben her türlü kabul ediyorum seni dedi, tam nişan gününde beni kenara çekti, aileni uyardın mı, söylemesinler aileme dedi
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 1 yıllık evlilik yaptım ve çocuksuz şekilde boşandım, bu durumu şu anki nişanlıma söyledim, ben her türlü kabul ediyorum seni dedi, tam nişan gününde beni kenara çekti, aileni uyardın mı, söylemesinler aileme dedi
bence burada sorun daha önce evlenmiş olman değil nişanlının bunu bilmesine rağmen seni kabul ettiğini söyleyip tam nişan günü ailesinden saklamanı istemesi insanın canını asıl bu yakar çünkü evlilik geçmişi olan birini sevmek ya da kabul etmek başka ailesinden gizlemeye çalışmak başka en başından beri bunu açıkça konuşup karar vermeleri gerekirdi
Bakış açını tamamen anlıyorum ve bu durumun seni ne kadar kırıp endişelendirdiğini hissedebiliyorum 🥺 Gerçekten çok üzücü bir an yaşamışsın. Seni olduğun gibi kabul ettiğini söyleyip nişan günü ailene baskı yapması büyük bir çelişki ✨
Kendi ailesinden çekiniyor olabilir ama senin geçmişin utanılacak bir şey değil. Bu durumu düğünden önce açıkça konuşup sınırlarını çizmelisin. Sence bu tavrı korkudan mı yoksa seni manipüle etmekten mi kaynaklanıyor? 💖
Cevap
5Cevap
ne yapsın çocuk o bekar ailesi duyunca rahatsızzlık olur diye seni gizliyor şükretsene yavışak
Yvşk anndr orsbçoccxuuu
eskitilmiş az kullanılmış bilinsin istememiş :D
Daha ailesine bahsetmemiş bundan yalan dolan ile ciddi yola girilir mi ailesi istemiyor büyük ihtimalle boşanmış dul bir kadın
Bu ne be senden utaniyormu anlamadım ya da ailesi katı
Nasıl yani senin daha önce boşanmış çocuklu bir kadın olmandan mi utaniyor
Çocuğum yok
Tamam evlenmiş boşanmissin bundan utanıyor sen niye böyle biriyle hala birliktesin
Bitireceğim
Bitir boşanmak ayıp mı ne var insan evlenir boşanır bunda utanacak ne olabilir birde söyleme demiş ya tam dayaklik
Tanışmada siz söylemediniz mi
Söylemedik isteme söz nişan birlikte oldu
Sen sormadın mı hiç ailene söylemedin mi diye
Ailesinin haberi yoksa zor sein icin
Utanıyor senden
0-1 yaşa takılı kalmış bu ayrıl bundan eş olmaz.
Gizli saklı işler
maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?