Bu erkeğe güvenilir miii.👇👇?

2 aylık bi ilişkim var markette tanıştık kendisiyle o müşteri ben çalışan. Gelip giderken 2 ay merhaba nasılsından sonra instadan istek attı konuştuk ordan numaralar verildi wpye geçtik derken ilk buluşmamızı yaptık. İkinci buluşma öptü beni karşılık verdim öpüştük. O günün akşamı fakeden biri bana konuşmalar attı mesajlarda sevgilim arkadaşıyla benim adıma iddiaya girdiği yazıyodu yaparım yapamazsın gibicesinden sonrasında ayrıldım ikinci bi şans istedi çok ısrar etti tanıyınca seni söyle seveceğim aklıma gelmezdi dedi çiçekler aldı bi şans daha verdim sonrasında ailem öğrendiği için korkumdan tekrar bitirme kararı aldığımı söyledim ağladığını hatta arabayla hızlı gidrken kaza yapacağını söyledi pişman oldum geri özür diledim tekrar olmasını istedim tamam dedi. Arada bi sevgilim bana kucağıma gel dayanamıyorum sana bitiyorum diye mesajlar atıp duruyo yan yanayken bir şey yapamıyo ben istemedikçe tabiki ama rantsız olduğumu söyledim konuştum öyle biri değilim yapamam ya ayrıl ya kendine çekidüzen ver düşün bakalım dedim düşünecek bir şey yok sen isteyene kadar dokunamam tabiki sana evlenene kadar sabrederim ciddiyim ben seninle dedi sizce bu erkeğe güvenilir mii

Bu erkeğe güvenilir miii.👇👇?