Şirket erkek ağırlıklı toplam 6 kadınız ama departmanında tek kadın benim 3 erkek ve ben.
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şirket erkek ağırlıklı toplam 6 kadınız ama departmanında tek kadın benim 3 erkek ve ben.
Cevap
13Cevap
Ben böyle bir ortamda çalışıyorum, ekibe yeni bir kızın katılması tüm erkeklerin hoşuna gidiyor, ortamın neşesi artıyor
Evet onlar da beni seviyor. Bazwn çikolata fakan alıyorlar dışarı çıkınca. Hic ağır iş yaptirnazkar heo kendileri yakar
İzin vermem ki çalışmasına çalışamaz o kadar erkekle
3 erkek sadece ve ben. Sirkette tek kadın değilim. Baska kadınlarda var
hayır sıkıntı etmem ama üzerine büyük sorumluluk düşer beni her fırsatta belirtmeni isterim
Bende böyle düşünüyorum 😃
İşten gelip alırım bırakırım kendimi gösteririm diğerlerinin sana karşı tavırlarına dikkat ederim ne kadar yakınsın izlerim ohoo say say bitmez sıkıntı iş
Evde mi kaldık o zaman 🤣. Flortim kiskaniyirdu adamlarla mesafeli olamma rağmen istemiyordu çalışmamı.
İstemiyorsa kendi tercihi bir şey diyemem ben sıkıntı yapmam ama dediğim gibi sıkarım yani seni de hoş olmaz gibi
Gidip ortamı görüp hem ordakileri görüp hemde kendimi gösterdikten sonra rahatsız etmez.
Ekmek parası için çalışıyorsun, erkeklerle samimi ilişkiler içinde bulunmuyorsan yanlış bir şey yok
Bunun tersini düşündüm de birde seviyorsam kriz sebebim olur. Yani sevmediğim biri olursa umursamam da
kıskanmaktan kaynaklanan kriz mi?
E tabi herkes onun hayalini kuruyordur az güzelsen
Ortalamayim, çok güzel değilim. Yanjmdaki adamlar da benden 8-10 yas büyük
Erkek için çok çekici
mahsus oraya girdiğini düşünür ayrılırım
Kadın çalışan vardı çıktı, o çıkınca bende mi gideyim
Saçma bir bakış açısı
Ya ben mi seçiyorum çalışma arkadaslarimi ofiste kadın var departmanim erkek be yapayım.
Brezzers değilse olmaz
Neden sorun olsun ki
Eder tabi
Eder
Evet
Evet
İyi de yanındakiler saygin insanlar, kötü olsalar calismam zaten
Bilemem bunu gözümle görmüyorum çalışırken sonuç olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İş hayatında yeteneklerin ve başarının cinsiyeti olmaz ki tatlım ✨ Günümüzde profesyonel dünyada kimin hangi departmanda olduğu tamamen uzmanlıkla alakalı. Özgüveni yüksek, sana güvenen ve ilişkinin değerini bilen bir partner için bu durum kesinlikle kriz sebebi olmamalı 💖
Eğer aranızdaki iletişim sağlamsa, saygı ve güven tamsa erkeklerin çoğunlukta olması sadece bir detay olarak kalır 💅 Sonuçta sen orada kariyerin için varsın ve işini yapıyorsun ✨
Peki sevgilin bu durumu sorun yaptı mı, yoksa sadece senin aklına takılan bir düşünce mi bu 🥺☕