Sorun eder misiniz aynı iş yerindeler 45 takipçili hesabını takip ettiğini düşünün
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır ben sorun etmem sevgilim kız takip edebilir.
Sorun olmaması lazım gibi dursa da mide bulandırıcı bir durum.
Ben şifre istedim vermedi kızlı çıkar dedim yapmadı büyük ihtimal aralarında bir şey var 😔😔 işte kimseyj boş birakmayacaksn
Her insanın karşı cins arkadaşı, tanıdığı olabilir
Dün takibe aldi
Normaldir niye almasın. İletişim yokmuydu aranızda
Sizin genisliginizi skm
Genişlik ne alaka? Zibilyon tane arkadaşım var karşı cins. Hiç birine bir şey hissetmiyorum. İlgimi çekmiyorlar. Yeri zamanı olunca oturup bir yerde sohbet muhabbet ediyoruz o kadar. Benim durumu boş ver. Madem rahatsız oldun neden buradan soruyorsun?
Yeni eklemiş bunu ayrıca şifresini asla bana vermiyor
Güven vermeyen bir adamsa görüşme o zaman?
Bana kimseyi ekleme diyor kendisi özel hesap takibe alıyor
Güvensizlik değil bu
Burnuma kötü kokular gelmeye başladı... Biraz daha anlatsana
Öyle beni kesinlikle tembihledi kimseyi takip etme diye sürekli kontrol ediyor vs ki ben şifremi dahi vermek istedim kaldı ki kendisi de başlarda bunu istedi hatta o çok istedi şu an uzun süredir şifresini vermemen için direniyor o direndikce kafam daha çok karışıyor benim sonuçta ne olacak yani en fazla ne olabilir 1 aaatligine bile olsa vermiyor
Peki ilgi eksikliği hissediyor musun
Yok ama şua aralar saçma sapan şeyler söyleyip şaka diyordu son 3 haftadir
Bi değişik hava gelmiş şımarıklık
He şu an iyi ama iyi yani
İlgi eksikliği hissettiğin zaman o zaman kork. Seninle konuşurken sürekli konuşma sayfandan çıkıp Instagram vs giriyorsa o zaman kork
Çıktığı oluyor valla
Yoo ben gardimi alcam o kızı çıkarmasını isteyecem yoksa şifresini versin
Korktuğum bana güvenmiyor musun deyip uzaklaşması olacak
Sürekli mı oluyor ama bu? Mesela bir arkadaşı bir şey sordu, bir konu vardı. Kısaca konuşup sana dönüyor olabilir. Fakat genel olarak sürekli çıkıp sosyal medyaya mi giriyor?
Yok yok hemen dönüyor bir kaç kere girdi yazmadan çıktı ama o da çok azdır yani
Biz isntadan konuşuyoruz wp sıkıntılı şu an
Wp de ki sıkıntı ne?
Benden kaynaklı ben gieemiyorum telefonum bozuk bir autedir
Dikkatli ol yine de burnuma kötü kokular geldi çünkü
Arkadaşını takip etmesi çok normal değil mi
Ben şifre istedim vermedi kızlı çıkar dedim yapmadı büyük ihtimal aralarında bir şey var 😔😔 işte kimseyj boş birakmayacaksn yeni eklemisti bunu yeni arkadaş olmuşlar ama kızın takipçili 48 çok az yani ne ara o kadar samimi oldunuz
Konuştuğunu söyledi mi
Yok arkadaşı neymiş onunlaymis da aralarında bir şey varmış da dedim tamam ben konuşayım onlarla yok diyor ısrarla yok şeytan dedi ki kıza yaz da şunu bi rezil et dedi ama pff off
Takip etsin nevar bunda
Dün takibe aldi
Alsın iş arkadaşı normal yani bence
Genişligini skm
Bende sni 😂
Ederim iş arkadaşına sanada başlarım şimdi derim
Sorarım bir, duruma göre konuşulur...
Ne varki
Onu la da konuşuyor
Konussun
Etmem, belki arkadası yoktur 😿 hahahah
Ben şifre istedim vermedi kızlı çıkar dedim yapmadı büyük ihtimal aralarında bir şey var 😔😔 işte kimseyj boş birakmayacaksn
Öyleyse olmaz tabii, ondan önce sen ayrıl
Ederim
Ne dersin mesela nasıl yaklaşırsın
Takip etmesine ne lüzum var iş arkadaşıysa öyle kalmalı, uzak
Çıkar diycem zaten
İşkilkendim
Evet ne münasebet yani
Çıkarsa nolcak her gün goruyodur
Yaa bunların vardiyasında kız yoktur şimdi kız geldi de 2 kişi mi 3 kişi mi ne var herhalde acaba diyorum o kızlardan biri mi eğer öyleyse çok kötü
Karşılıklı sohbet edip eklenecek kadar samimi olmuşlar belli ki.
Evet nornal hesabı olsa yine sorgularsın da 48 kişi takipçili birinin takip etmek yakın olmuşlar baya
Eski arkadaşlarından mi diyecem ama sevgilimin meslek wmojisi bu kızda da var yaa başka bi yerde değil bence yeni gelen kızlardan
Normal kişisel hesap işte. Kız takip ediyo mu
Meslek emojisi ne
Kızın kendi normal hesabını da bu 48 kişilik hesabı da takip edkyor 48 kişilik olanı dün takibe alkış
Nasi ya kaç hesabı var bunun e çüş
Seninki bı bklar cevirmis
Bak kızını 2 hesabı var biri 48 diğeri 400 takipçi 400 takipçili ne zaman eklenmiş bilmiyorum keşke iyice baksaydım 48 takipçili hesabını dün eklemiş
Kız takip etmiş mi peki seninkini
maalesef 😔😔
Etmiş
Bu kadar yakınlık iyi değil
1 qy eğitim verdi onlara azlar yaa yinede ne alaka yaa ne ara bu kadar samimi oldunuz geceden beri uyku tutmadı yorgun geldi uyusun istedim bir şey de demedim ama diycem çıkartmazsa ya da şifresini vermezse ben yokum
Az çok fark etmiyo işte bakisma sonra mrblasma derkeen
Bu erkekler hiç akıllı değil. Sorsan arkadaşım dicek
Valla ilgilendirmez yaa bu kızlar peki hemen nasıl geliyorlar oltaya
Sen olsan ne yapardın mesela
Onunla gorusmemesini söylerdim. Merhabalasmak bile yok. Instagramdan da silecek hesabıni gizleyecek. Kişisel hesabına senin tanımadığın kimseyi eklemesin. Çocuk oyuncağı değil kendine gelsin. Hiçbirini kabul etmiyorsa kızla seni tanistirsin zaten ne bk olduğunu anlarsın seninki laf vermeden
Tabi kabul etmicek arkadaşım diye tutturur bunlar hep aynı terane. Kız bunlara iş atar bunlar da irkidisiz diye kızın ilgisinden aptal bir maymun gibi peşinde döner.
Off söyledikçe sinirlerim bozuluyor sen yazdıkça irite oldum benim uzağımda o 2 ayımız kutlu sadece kavuşmamıza beni ciddiye alırsa zaten yapar ciddiye almıyorsa yapmaz olay bu kadar tek korktuğum bana güvenmiyor musun deyip isin içinde sıyrılmasin suç üstüme kalmasın kızla tanışma şansım yok ama en azından belli edecek şeyler yapabilir belli de etmiyor ne bileyim bana dediki oraa gelince ortak hesap da açarız ama neden buraya gelmeyi bekliyor cidden anlamıyorum 2 ay yaa çok bir şey değil ki ver şimdi yüz yüze görmek istiyor anladım da hadi ortak öyle olur da şimdi hesabını ver bana
Kaç zamandır yalvaryakar
Korktuğum şey kızla konuşmasa bari instagramdan
Şimdi instagramdan çıkarmak etkili yöntem bence sence?
Wp xen yapamaz kız demez mi sen ne ayaksın kim kanar buna kapı gibi sosyal medya hesabı duruken
Değil aklına koyduysa takiplesmesek de olur der başka yerden ya da yüzyüze konuşur.
Birbirine telefon da vermiştir bunlar
Tamam ama sonuçta kız demeyecek mi neden isntagramdan beni çıkardın 😂😂
Kız da canım değil ya
Aralarındaki sohbeti bilmiyoruz. Kız uyaniksa bu konunun üstüne gitmez ve erkeği destekler.
Ne önerirsin peki
Hiç soyledigin gibi olacağını sanmıyorum hele şu zamanda kızlar xa bu uyanıklık varken
Ya da sürekli aktif olur wpde mesela anlarsın yine
Sen istemediğini güzel bi dille soyle uyar ona daha çok ilgi göster gün içinde yaz filan. Buluşma imkanınız varsa yüz yüze konuş öperek filan konuş hatta
Öpmek çok istedi ama brn kabul etmedim öyle şeyler şu an istemiyorum emin olmadan ilk kez yapicam çünkü özel olsun isterim hani tamam bu adam beni bırakmayacak dedirteecek kadar çok şey olsun aramizda
Sadece istemiyorum deyip geçmek kendi kafana sıkmak olmaz mi
Seni ekleyip çıkartan bi erkek dusun iki hesaptan da ama instagram kullanıyor sen demez misin ne alaka diye uzaklaşırsın normal olarak eğer yollu değilse bi insan uzaklaşır yani aranmiyorsa
Ya op dediysem yanağından burnundan gözünden filan op kızım çocuk elden gidecek hala opmem diyosun. Ayrıca trip atsa bile sen suçlu olursun seninki sana kızar kaç yıldır sevgilisiniz
Ya yeniyiz daha 5 ay uzakta ama görüşemiyoruz ki
Kaldı ki başka şeyler yapayım illa öpmek lazım değil
Hani başka sirinliklrr yaparım yani
Ben ona hiç ihanet etmedim güzelce konusucam sesli konuşurken kendimi ifade edemiyorum çok guzelve yazicam tatlı dille sabırla
Ya da önce sesli arama sonra bu ne bileyim
Ciksrt dedim instagram şifreni ver dedim ikisini de yapmadı beni yedekte tutacaktı ayrıldık zaten
Birde diyor ki o başka arkadaşımın yakinlastigi biri hani benlik değil diyor
Hep öyle derler
Sevgili kullanmıyorum 🤣
Ederim.
Aldatsa bundan iyi
Edilir
Sorun olmamalı
Tehlike