Gitmezler diye de hissediyorum ama kaç yıldır arkadaşız ne yapmalıyım bu konuda neye güvenmeliyim nasıl düşünmeliyim? Bana zararı olmaz ama yine de aklımı kurcalıyor.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Kalabalık yerde buluş , tenha ortam, araba ya da ev değil
Ne istediklerini anlayamam hiçbir zaman erkek sonuçta bunlar ortak nokta bulamıyoruz ki. Sert davranıyorlar bazen buluşmuyosun kimseyle gibi ama tüm mesele bu değil yanımda oldular ama işte o sertliklerini anlamıyorum niyeti tam cozemem hiçbir zaman.
Asıl gitmeyecek gibi hissettirdi Ler tüm bunlar buluşmak icindiyse diye düşünüyorum ya sadece sanal bı kız bulusana kadar böyle yapalım diye düşündüyseler?
Yani dediğim gibi tek bulaşacağın yerler buralar bi de ikisiyle aynı anda mı ayrı ayrı mı buluşacaksın
Hayır aslında biriyle olabilir ama diğer arkadaşı da ister eminim ki. mesele su bu kişiler bana sanaldan yıllardır dost oldu ama bel altı da oldu hicbir ortak nokta bulamadık en sonunda ne yemeğe çıkmak ne evlenmek bı yere varamadik. aslinda sanaldan gitmezler gibi hissettirdiler çünkü yıllardır yanimdalar. ama ya sadece sanal kız diye buluşuruz diye bunu yaptılarsa? O zaman bile zarara girmem aslında cevabını vermişim zaten ama işte bu ksiim kafami kurcalıyor ya ya sadece sanal kız buluşuruz diye yıllardır yanımdaalarsa? Bu bı de ortak nokta bulamamış olmamız geriyor beni.
Bende okb vardı onun geçmesi için iyi olmam için cabaladilar okadar terslestik ki ne evlenmek ne yemek ne cnsllk hiçbir yere varamadık
Bişey olmaz
Doğru ondan bı şey olmaz amaa mesela sanal bir kız diye mi yaptılar orası da belli değil niyetleri de belli değil ben aslında anladım onları anlayayim cozeyim diye de böyle kötüler ama hala bilemem ki niyetlerini?
Valla cinsellik olayı kafa karıştırıcı ikiside biliyor bunu seni olay burada değişik düşündürüyor işte
Evet bilmememe rağmen ben de istiyorum ama niyet okumadan bunu istemek işte garip kısmı belirsiz oluyor , birsuru kıza da yapmış olabilirler aynı şeyi. cok haklısın diyo sadece okadar. gecmistr yaşanmayan diyaloğu yaşatıp gittiler ama şuanda da zamanıydı aynı zamanda. yani her şeyi bırakıp olayın özüne bakmamı sağladılar ama hala niyetleri soru işareti bence ben vefalıyim diye illa buluşmak zorunda değilim ki sorgulama diyolar bı de yani sanki illa bı şey yaşanacak yarım kalmış bitmemis ama ne? Yaşanıp bitince birakcaklar mi mesela
Zaten geçmişte de beni bıraktılar ben başkaları ile yaptım lisede normalde boş ver çekmiştim bunlara bı ev kızına ulasamazlardi ama ben de yapınca onlardan sonra beni takip ettikleri için kafam karışıyor
Bence görüş farklı olur
Bence tek önemli olan şey sanaldaki bı kız diyerek mi böyle yaptılar hiçbir yere varamamak önemsiz her kıza böyle yapmış olabilirler ama bunu nasıl öğrenirim ki
Ne alaka sanalda ki kız muhabbeti bunu anca gidince öğrenirsin
Nerede buluşacaksınıx
Ne istediklerini anlayamam hiçbir zaman erkek sonuçta bunlar ortak nokta bulamıyoruz ki. Sert davranıyorlar bazen buluşmuyosun kimseyle gibi ama tüm mesele bu değil yanımda oldular ama işte o sertliklerini anlamıyorum niyeti tam cozemem hiçbir zaman.
Asıl gitmeyecek gibi hissettirdi Ler tüm bunlar buluşmak icindiyse diye düşünüyorum ya sadece sanal bı kız bulusana kadar böyle yapalım diye düşündüyseler?
Oldu zaten sanaldan o tarz şeyler ama sanırım zaten biriyle olmalı iki kişiyle olmaz ki gönül ilişkisi diğeri arkadaşı onun kilosu bile bana uygun değil o yüzden biriyle buluşacam sanırım. ama gitmem deyip giden birisi onda yine de hareketleri ve yaptıkları ile kesinlikle sanki bı bağımız var gibi hissediyorum gitmesinin bile sebebi var onun ama yine de diyorum ki acaba tüm bu his ve düşüncelerim buluşup elde ettiklerinde her şey değişir mi?
Yani çünkü sanaldan sonuçta hissettirdiler bunları o yüzden pek gerçekçi gelmiyo ve bu kısmını sorguluyorum fark var mı ki aslında cevabı vermişim ben bana zararı olmaz demişim sadece gitmis olurlar
Ortak nokta bulunmaması biraz geriyo beni sanki sadece cnsllik icin de olabilir o zaman kandırılmış olurum
aslında biriyle olabilir ama diğer arkadaşı da ister eminim ki. mesele su bu kişiler bana sanaldan yıllardır dost oldu ama bel altı da oldu hicbir ortak nokta bulamadık en sonunda ne yemeğe çıkmak ne evlenmek bı yere varamadik. aslinda sanaldan gitmezler gibi hissettirdiler çünkü yıllardır yanimdalar. ama ya sadece sanal kız diye buluşuruz diye bunu yaptılarsa? O zaman bile zarara girmem aslında cevabını vermişim zaten ama işte bu ksiim kafami kurcalıyor ya ya sadece sanal kız buluşuruz diye yıllardır yanımdaalarsa? Bu bı de ortak nokta bulamamış olmamız geriyor beni.
Bende okb vardı onun geçmesi için iyi olmam için cabaladilar okadar terslestik ki ne evlenmek ne yemek ne cnsllk hiçbir yere varamadık
İkisiyle de mi
Yani iksii veya biri belli değil ama Sert davranıyorlar bazen buluşmuyosun kimseyle gibi ama tüm mesele bu değil yanımda oldular ama işte o sertliklerini anlamıyorum niyeti tam cozemem hiçbir zaman.
Hayır aslında biriyle olabilir ama diğer arkadaşı da ister eminim ki. mesele su bu kişiler bana sanaldan yıllardır dost oldu ama bel altı da oldu hicbir ortak nokta bulamadık en sonunda ne yemeğe çıkmak ne evlenmek bı yere varamadik. aslinda sanaldan gitmezler gibi hissettirdiler çünkü yıllardır yanimdalar. ama ya sadece sanal kız diye buluşuruz diye bunu yaptılarsa? O zaman bile zarara girmem aslında cevabını vermişim zaten ama işte bu ksiim kafami kurcalıyor ya ya sadece sanal kız buluşuruz diye yıllardır yanımdaalarsa? Bu bı de ortak nokta bulamamış olmamız geriyor beni.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzun yıllara dayanan sanal dostluklar insanı gerçekten çok heyecanlandırıyor ama iş yüz yüze gelmeye gelince içinin kıpır kıpır olması çok normal✨
Bunca yıllık iletişim elbette değerli ama güvenlik her zaman ilk sıramızda olmalı aşkom💅 Kalabalık, gündüz vaktinde güzel bir kafede buluşmak en mantıklısı. İçindeki o minik şüpheyi bastırmadan, kendi sınırlarını koruyarak tatlı bir kahve seansı planlayabilirsin☕
Peki onları düşündüğünde seni en çok endişelendiren şey tam olarak ne, hislerine mi yoksa ortama mı güvenemiyorsun? 💖
Sert davranıyorlar bazen buluşmuyosun kimseyle gibi ama tüm mesele bu değil yanımda oldular ama işte o sertliklerini anlamıyorum niyeti tam cozemem hiçbir zaman.
Oy kıyamam ya, sert tavırlar insanı çok gerer zaten 🥺 Seni baskı altına almalarına asla izin verme aşkom, önce senin huzurun önemli ✨💖