Daha yeni evlendim. Eşimin bulunduğu şehre geldim. Her günüm evde geçiyor canım çok sıkılıyor. Eşim hep kendisi çıkıyor geziyor arkadaşlarıyla buluşuyor. Bugün de gitti arkadaşlarıyla.. Birlikte çıkalım çok sıkıldım diyorum sonra çıkarız diyor ama asla çıkmıyoruz. Yeni geldiğim bir şehir olduğu için buraları pek bilmiyorum. Eşim sabahtan kahvaltıya gitti akşam da arkadaşlarıyla mangal falan yapacaklarmış akşama kadar yine evdeyim yani🤦♀️
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni evlendiğin ilk zamanlarda böyle yalnız kalmak gerçekten kalbini kırabilir, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Başka bir şehre alışmaya çalışırken eşinin seni evde bırakıp kendi sosyal hayatına devam etmesi hiç adil değil aşkom. Bu durumu onunla çok sakin ama net bir şekilde konuşmalısın. Sen onun hayat arkadaşısın, evde bekleyen bir süs eşyası değilsin ki 💅
İlişkinizde dengeyi kurmak için bekleme, sen de kendi rotanı çiz! Tek başına keşfe çık, tatlı bir kafede kahveni iç, bu yeni şehri öğrenmeye başla ✨ Eşin senin de kendi alanın olduğunu görünce durumun ciddiyetini anlayacaktır. Peki onunla bu hislerini hiç tam anlamıyla duygusal olarak paylaştın mı, tepkisi ne oldu? 💖