Hiçbiri aklınıza biri kalbinize uyduğu için iki kişi arasında kaldınız mı?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbiri aklınıza biri kalbinize uyduğu için iki kişi arasında kaldınız mı?

Cevap
82Cevap
Hayır. Zaten 2 kişi arasında kalıyorsa, karakterinse bi bozukluk vardır.
Haydaa
Kalbim birine akıyorsa onda kalırım ikincisi mümkün değil.
Dürtüleriyle hareket eden iki kişi arasında kalır.
Mümkün değil ilgimi tek kişi çekebilir
O da çekemiyo sjsj
O konu net yani shs
Kalmadım, kalbimde olan aklımdadır...
Ben gibi dimi
Aklımızı mı oynatıcaz😀
Hee oynatıcaz :D
Hee tamam oynatak.😀
Dünden razı 😅
Merhaba,
Yok valla, hiç kalmam, aşkımdan daha iyisi olsa da ben aşkımı isterim! 😅
İlle de aşkım ille de aşkım! 😅
Yok olmadı, ya birdir ya da hiçtir.
Hayır karaktersiz değilim. bir kişide kalırım sadece. gönlüm yayla ovası kadar geniş değil bazıları gibi.
'İki kişi arasında kalmak' yorumlarda olduğu gibi iki kişiyle aynı anda flörtleşmek gibi bir şey değil her zaman. Mantığın ile aslında olanın muhakemesini yapıp tercih etmen gerekene yönelmen. Bazen şartlar her zaman istediğimiz ya da olması gerektiği gibi olmaz. Bu yüzden ikinci kişi her zaman olduramadığın o kişi olarak kalır.
Helal.. aynen bundan bahsediyorum.
Bazen anlatamazsın anladıklarıymış gibi davranmak zorunda kalırsın. Anlamazlar efenim anlamazlar. 🙂↕️Kişi kendinden bilir işi diyelim. ☕
Yani, kalbin başkasını söylüyordur ama imkansızdır ne bileyim işte olmayacaktır, mantığın da seni seveni söylüyordur falan iki kişi arasında kalmış olursun. Neyse ki, sen anladın ve daha güzel anlattın 🌸
Yaşı küçüktür falan 🥲çok yaşadım bu durumu soruyu okurken aksini düşünmedim. 🌸 Teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim 💚
Valla bir taraf mantık diyor, diğer taraf "kalbimin sesini dinle" diyor djdj. Ama tecrübeyle sabit ki, eğer iki kişi arasında kalıyorsan aslında ikisini de tam olarak sevmiyorsun demektir. Gerçekten aşık olsan o ikinci kişi zaten hayatına dahil olamazdı valla. En güzeli ikisini de serbest bırakıp kafa dinlemek djdj.
Yok henüz duygusal bir şey yoktur verdiğiniz örnekte. Biri mantığına uyuyor diğer etkileyici hoşlanma duygunu tetikliyor. Seçtikten sonra aşk oluyor mu olmuyor mu o sonraki adım
Bir defa iki kişi arasında kaldım şöyle söyleyeyim ama sevgili olarak değil ikisi de benden hoşlanıyordu hangisi diye karar vereyim derken daha sonra öğrendim ki ikisi de kuzenmiş 🙂
Oha ahaha
Hiç sorma 😅 hangisi diye karar vermeye çalışırken ikisi de olmadı. Hayattaki şansım
Ahahahahaah koptum ben
😅 hiç sorma. Bir de birisi aradın ne yapıyorsun dedi hiç dedim evde oturuyorum bak sana kimi vereceğim dedi Ben de heyecanlandım merak ediyorum Acaba kimi verecek diye kuzenini verdi 🙂
Tuzak bu komplooo
😅😅 hiç sorma. Ya Ama şöyle düşün koskoca bir şehirde Allah aşkına nasıl iki tane kuzeni bulabilirim
Sana öyle bir ders lazımmış zjjs
Ya şu da var ki inan ben ikisi ile de flört etmiyordum zaten konuşuyordum hani bir şeyleri başlamamıştık başlıyor olsam tamam dediğin doğru 🙂
Tamam kastettiğim de bu zaten shs
🙂 Bu olaydan çıkarılacak ders ne en kötü karar kararsızlıktan iyidir
sjsjs yaa öyle değil
İki kişi arasında kaldık işte.
Hayda
Kalmadım hepsini yaşayabilirsin paylaşımcı ol😋
Öykk
Mizah diyelim
Komik değildi diyelim
Arasında kaldığımız iki kişi kilolu ise zarar görür muyuz?
Tost olursun
Yağlı yağlı iyi olur ha biliyordum bu kiloların işe yaricagını
Iyyy zkfk
Ahahdjaha :D
Böyle iki kişi arasında kalanlar ancak erkek ortamı olan ve kız çevresi olan çapkın yürek yakan kişilerdir.
İki kişi arasında kalman bile ikisinin doğru kişi olmadığını gösterir. İkisinden biri doğru kişi olsaydı ikincisine şans vermezdin...
Yoo birine ruhumu teslim ettiysem başka kimse ihtimal dahi olamaz.
Tövbe bismillah ruh teslim etmek mi shsja
Ahahahahaha ölmeli bayılmalı severim
İki kişi arasında kalmadım. 4 kişi arasında kaldım 😂
Abarrrt
Bazen oluyor öyle.
Gönlü bu kadar geniş olan sevmesin beni bir zahmet.
Kalmadım kalmam.
Aman da aman :D sevmesin
Yok genelde aklımı dinlerim o yuzden kimseyi secmem😅
Nolacak bu böyleli
He ben olmayayım tamam
Trip atasım geldi ajdkks
Ee elmayı severken armutuda seviyorsan iki kişininde beğendiğin yönleri olmus olabilir
Olabilir dimi evet
Olabilir 🤷♀️
Ben çoktan elendim burada da İlla ki birisi elenecek yarışmacı arkadaşlara başarılar 😉
Ne
Ben efendim?
Allah Allah b12'ye ihtiyacım var acilen
Bak bizde B12 li arıtma cihazı var dijital hediye edeyim sana bir tane ama bence B12 lik durum yok çok önemsemedim konuyu herhalde bende kısa bir açılım yapıp uzatmamistim ama yorumlarda sayfa sayfa halka açık yazmıştım belki hatırlarsın 😉 da bazen de aklıma takılmıyor değil acaba ısrarcı mi olsaydım diye
Yok ben aklımda ne varsa unutma taraftarıyım zaten hiç fena değil unutmak. Cidden hatırlamıyorum, neyi kastettiğini de bilmiyorum. Muhtemelen tanışmak istedin ama olmadı
Vallahi en güzelini yapıyorsun hatta o zamanda en iyisini yapmistin çünkü ben kendi huyumu biliyorum o dönem birini çok sevmeye ihtiyacım vardı oklar seni işaret etti eğer biraz uzasaydi belki de sana bağlanabilir ve saçma sapan acılar cekebilrdim hayırlısı böyleymiş diyelim.. Konu kapandı ama şu nu söylemek istiyorum seni tanımıyorum az çok burdan taniyorum analizlerim beni hiç yaniltmaz seninle gerçekten evlenilir ve çok mutlu olunur senin evliliğin çok mutlu geçer ama tabi seçimin iyi olursa...
Yaa.. teşekkür ederim:)
Amin bilmukabele:)
☺️🙏
genelde aklım ve kalbim arasında savaş çıkıyo, hangisi üstün gelirse artık
kişilerle ikili oynamam
Hatırlamıyorum istediğim bir insan olduğuna diğeri dikkatimi bile çekemez karar vermemiş olduğum dönemde olmuştur o da geçmişte kaldı
İki kişiyle aynı anda flört etmeyen kimse iki kişi arasında kalmaz bence. Burada asıl sorun çok başka gibi duruyor
Hayır hiç kalmadım gerçek sevgide altarnatiflere yer yoktur iki kişi arasında kalan insan korkaktır.
Kendim ve herkes arasında kaldım. Herkese koşarken kendimi seçtim ilk ve son kez.
Yapabileceğin en güzel hamleyi yapmışsın
Teşekkür ederim ✨
🙏💫
Hayır.. zaten kolay kolay birine ilgi duymam.. bu yaşıma kadar iki kişiye duydum onların da arasında yıllar var. :))
Niye ben marshmellow muyum 🤣
Evet ufff luppo muydu sjsj
Hasbelkader aynı anda yazan iki kişi olmuştu ikisine de soğuk yaptım ve şimdi yalnızlığın keyfini çıkarıyorum
Heezamn ikisinide kaybedersin buyuzden birinde karar kil
Witcher 3 2. Kez oynarken yennefer ve triss arasında kalmıştım
Yok hayır ne istediğimi bildiğim için kararsız kalmadım hiç
Yok ben tek hedefe güdümlüyüm tomhawk füzesi gibi
Soruyu okurken kalbim kanadı.. Ama iki kişi olduğundan değil.. İkinci kişi dediğin tek gecelik olur geçer, ama aklındaki..
Çok fazla açıklama yapıyorsun shs
Vay pe (iyi bir şey dedin dimi) :D
Evet kaldım ama duygusal anlamda değildi öylesine flört vs durumlarında
Yok yahu , biriyle aklımız başımızdan gidiyor zaten
Hayır ama iki kişi arasında kalmamak için ikisinden de vazgeçtiğim oldu.
İki kişi arasında kalınca sonuç elde var sıfır oluyor. Tecrübeyle sabit.
Yok bir tanesini zor bulduk ikinci bi dursun yerinde 😂
İki kişinin benim için yumruklaştığı oldu da ben arada kalmadım.
Zor durum.. karar verene kadar kalmışımdır.
Mesele karar vermek zaten.
Ben de akıl olmadığı için öyle bir sorun yaşamıyorum. Kalbime uyan tamamdır.
Şimdi bile.. neden böyleyim:( ikisini de istiyorum.
Hayır, birine karşı bir şeyler hissediyorsam başkası aklıma gelmez.
İki kişi arasında kaldıysam eğer ikisini de gerçekten sevmiyorumdur.
Doğru kişi olduğunu düşündüğüm kişi için herkesi silerim
Kalmadım netim bu konuda Biri olur O da ilerde eşim olur mantığım O yönde. 🥳
Birinci kişiyi bulduk da ikincisi mi kaldı 😂
Hayır kalmadım
Günaydın🤗💙 yok kalmadım gülüm
Günaydın yavrum 💚
Evet oldu ama elde ne kaldı dersin 😃
Üzümün çöpü armudun sapı sjdj
😅
Ay hayır 😂
Ben mi o mu shsh
Sen ya sen 😂😂
Oh çok şükür shjssj
Ne ikisi ne üçü ya az değil mi bunlar jdndjfj
Çok az dimi sjdj
O buçuk ne tam olarak shxjs
Hee tamam bildim bildim shsh
Hayir zor seven biriyim zaten
Sen sevmeyi biliyon mu
Çirkin olursa seversin anladım shdj
Bizim katherinalikkk😝sjsjs
O kim kız shs
Bir dizi karakteri iki erkek kardeşşte kendisine aşık e tabi ikisininde kalbini kırmak istemiyor çünkü çok iyi biri bu yüzden gizli gizli ikisiyle de ilişki yaşıyordu yani ikisiylede sevgikiydi yatıyordu fln😜
Vampire diaries mi kız o sjdj
Eeeveett e biliyomussun
He emin olmak istedim shs
Katherina ennnn azından açık açik bunu yaptığını söylüyordu ama elenaaaa o Elena gizli gizli yalti
Stephan'la aşkı daha güzeldi 😒
Stefan skskskd
Bu aradada evet çünkü Stefan elenaya gerçekten aşık oldu ve onun için ölümü göze aldı bir daha asla çıkamayacağını bildiği mağaraya girdi evet damonda elenayi çok seviyor ama sevmesinin tek nedeni aşka kavuşmadigi hatta öldüğünü sandığı eski sevgili katherinaya benzediği için ve damonlw igrenccc bir ilişkileri var stefanla daha çok yakışıyorlar ben bu diziyi çok seviyorum biraksaniz sabaha kadar konuşabilirim sjsjsi
kalmam benim sevgim tek kişilik
Daha sevgiye gelmemiştir hani 🤦🏼♀️
Helal
O piti piti yaparız kalırsak jkf
Sen en seçilmezi seçersin sen
Arkada bi tane var ona mı baksam ökf
Bakma shsj
Hayır.
Kendini bilen ve tanıyan , ne istediğini bilen birey karar verir ve yapması gereken neyse yapandır.
Yok bee
öyle bi bolluk nerde ahahhaha
iki kisi arasinda kaldığınızda her zaman ikinciyi secin biri sevseydiniz zaten ikiyi dusunmezdiniz
Benim için kavga eden 2 kişi oldu naptın ikisiylede yürümedim sev yolunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalp ve akıl savaşı derken ortalık tam anlamıyla fena karışmışşş ✨ Benim aşırı mutlu ve sadakat dolu bir ilişkim var aşkooo, o yüzden şu an kendimi Kordon'da sakince kahvemi yudumlarken senin bu tatlı krizini izliyormuş gibi hissettim ☕💅
Mantık güven verir ama kalp olmadan o aşk tutuşmaz ki 🥺 Gerçekten iki kişi arasında kaldıysan aslında ikisini de tam sevmiyorsundur derler, bu da aklında olsun!
Peki senin şu an kalbin mi daha hızlı çarpıyor yoksa mantığın mı baskın geliyor tatlım? ✨💖