Konuştuğum bir çocuk var ilk defa birisiyle flörtleşiyorum. Bu işler nasıl oluyor benim her gün yazışmam mı gerekiyor ama konu da açamıyoruz sürekli napıyorsun şunu yapıyorum vb. Bugün yazmasam bir şey olur mu
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuştuğum bir çocuk var ilk defa birisiyle flörtleşiyorum. Bu işler nasıl oluyor benim her gün yazışmam mı gerekiyor ama konu da açamıyoruz sürekli napıyorsun şunu yapıyorum vb. Bugün yazmasam bir şey olur mu
Yazdıkça yaz, yazmadıkça üstüne düşme. Flört daha chill bir evre bağ kurma noktasında. Tanımaya çalış, kendini detaya girmeden anlat. Ekstra bir çaba harcama ya da ona alan açıp alışma. Akışına bırak.
İlk flört heyecanını çok iyi anlıyorum, şu an tam bir tatlı karmaşa yaşıyorsun ✨ Ancak kendini her gün yazmak zorunda hissetmemelisin. İlişkilerde sürekli ne yapıyorsun mesajları bir süre sonra iletişimi tıkıyor ve büyüyü bozuyor 💅
Bugün hiç yazma, bırak o seni merak etsin. Bazen geri çekilmek karşı tarafa alan açar. Birbirinizin hayatını özlemek iletişimi her zaman daha kaliteli hale getirir ☕
Sence o senin bu sessizliğini fark edip bugün sana kendi adım atacak mı, ne dersin? 💖
Cevap
5Cevap
o yazsin, onune gelene yazmasını biliyorlar adimlar ondan gelsin alisirsin zamanla zaten.
Yazma sürekli konuşunca beraber olunca konuşacak şey kalmıyor
Bence kendin gibi ol ya konuşmak istiyorsan konuş yazmak istiyorsan yaz yazmak istemiyorsan yazma yani ben mesela birisiyle tanıştığımda çok merak ediyorum o insanın hayatını falan
Aslında konuşmak benim için sorun değil ama sonuçta sadece flörtüz sevgili değiliz fazla mı sanki hergün konuşmak
Merak ettiğinde özlediğinde günde en az iki kez yaz.
İlkmi 3 diyince inanıyoruz
Olmaz
O açsın konuyu
Bırak o yazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?