İlk buluşma da açık konuşayım ben seninle uzun ilişki istiyorum dedi. Aşırı pozitifdi eski ilişkimi sordu bir ciddi ilişkim olmuştu neden bitti dedi analttim sen de de böyle bu tür hal hareket yok değil mi dedim yok dedi. Sonra ben sordum o da anlattı kapattık konuyu. Yarın oldu ne yazdı ne aradi. Eski ilişkiden bahsetmem yanlış mı oldu? Hata ben de mi? Soğudu mu acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece eve gittin mi günümüz güzel geçti mutlu oldum dedi. Sabah günaydın bile yazmadı. Ben de yazmadim
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anlatdığın şeyle ilgili detay verirsen konun senle bağlantılı olup olmadığını daha iyi anlarız
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden bitti ilişkin ciddiyse dedi madde bağımlılığı ve şiddet vardı dedim. Sende öyle değilsindir dimi dedim. Hayır değilim sen hiç sevilmemişsin herlade dedi.
Her iki ihtimalde sana lazım değil bu insan, bu yüzden soğumaz demekki kendisininde bazı kötü huyları vardır ondan çekinmiş olabilir yok öyle değilsede sana gosting yapmış o kadar
Evet eski ilişkiden bahsetmek buz gibi soğutur ben sevgilime tam anlamıyla ısınamıyorum
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bişey dicem o zaman sormasın ki anlatmayalim. Dedim ki bahsetmek istemiyorum niye hala bişey mi hissediyorsun dedi baktım yanlış anlicak bahsettim bitti vakit kaybiymis dedim.
Valla şöyle yanlış yazdım özür dilerim şimdi ilişkilerden konuşmuştuk sonrasında bana aradan zaman geçtikten sonra geçmişten konuştu tekrardan konuyu açınca bir daha tam olarak sevemedim ilişkim devam ediyor ama hem güvensizim hem sevemiyorum
Yok o zaman sorun olmazdı ama benim sevgilimin eski sevgilileri wp den de yazmıştı numaranı değiştir dedim değiştirmedi falan onlar daha ayrı soğuttu gerçekten tiksinti ile büyük aşk karışımı
Değiştir derse değiştiririm güven veririm mesela ihanet etmem ama diyor ki bahsetmek istemiyorum dersen bir duygu kalmıştır diyor. Kişiye değil davranışını unutmadım sadece şiddet gösterdiği için şiddet eğilimi olan erkeklerddn midem bulanıyor boşuna zaman harcamışım diyorum. O da bir duygu diyor
Eski ilişki ciddiyse neden bitirdin dedi madde bağımlılığı vardı sende yoktur değil mi dedim. Hayır yok ben de dedi. Şiddet eğilimi ve madde bağımlılığı benim için sorun dedim. İçin rahat olsun ya öyle biri değilim dedi. Sen hiç sevilmedin heralde dedi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anlatdığın şeyle ilgili detay verirsen konun senle bağlantılı olup olmadığını daha iyi anlarız
Neden bitti ilişkin ciddiyse dedi madde bağımlılığı ve şiddet vardı dedim. Sende öyle değilsindir dimi dedim. Hayır değilim sen hiç sevilmemişsin herlade dedi.
Boş ver artık kimseye anlatma eski biten şeyleri
İyi de bilmek istiyorum diyince doğru söyledim. Bu yüzden mi soğudu benden şimdi 😥
Her iki ihtimalde sana lazım değil bu insan, bu yüzden soğumaz demekki kendisininde bazı kötü huyları vardır ondan çekinmiş olabilir yok öyle değilsede sana gosting yapmış o kadar
Evet eski ilişkiden bahsetmek buz gibi soğutur ben sevgilime tam anlamıyla ısınamıyorum
Bişey dicem o zaman sormasın ki anlatmayalim. Dedim ki bahsetmek istemiyorum niye hala bişey mi hissediyorsun dedi baktım yanlış anlicak bahsettim bitti vakit kaybiymis dedim.
Valla şöyle yanlış yazdım özür dilerim şimdi ilişkilerden konuşmuştuk sonrasında bana aradan zaman geçtikten sonra geçmişten konuştu tekrardan konuyu açınca bir daha tam olarak sevemedim ilişkim devam ediyor ama hem güvensizim hem sevemiyorum
Sadece ilk buluşma açılsa ve bir daha konusu geçmese acilmasa yine de soğur muydun? Birde konuyu ısrarla açan sensin diyelim kız kapatmaya çalışıyor.
Yok o zaman sorun olmazdı ama benim sevgilimin eski sevgilileri wp den de yazmıştı numaranı değiştir dedim değiştirmedi falan onlar daha ayrı soğuttu gerçekten tiksinti ile büyük aşk karışımı
Değiştir derse değiştiririm güven veririm mesela ihanet etmem ama diyor ki bahsetmek istemiyorum dersen bir duygu kalmıştır diyor. Kişiye değil davranışını unutmadım sadece şiddet gösterdiği için şiddet eğilimi olan erkeklerddn midem bulanıyor boşuna zaman harcamışım diyorum. O da bir duygu diyor
Yenisine bak sende takma kafaya
G. o hocam
Niye
Sen de bu tür hal yok derken? Anlamadım onu
Neden bitti ilişkin dedi madde bağımlılığı şiddet dedim
Sende var mi dedim yok dedi hiç sevilmemis heralde dedi
Cnsllk vs olmuş muydu eski manit ile
Hayır olmadı
Ne anlattın eski ilişkinle ilgili
Eski ilişki ciddiyse neden bitirdin dedi madde bağımlılığı vardı sende yoktur değil mi dedim. Hayır yok ben de dedi. Şiddet eğilimi ve madde bağımlılığı benim için sorun dedim. İçin rahat olsun ya öyle biri değilim dedi. Sen hiç sevilmedin heralde dedi.
Yol ver