Güncellemeler
+1 yıl
Sadece eve gittin mi günümüz güzel geçti mutlu oldum dedi. Sabah günaydın bile yazmadı. Ben de yazmadim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anlatdığın şeyle ilgili detay verirsen konun senle bağlantılı olup olmadığını daha iyi anlarız
Neden bitti ilişkin ciddiyse dedi madde bağımlılığı ve şiddet vardı dedim. Sende öyle değilsindir dimi dedim. Hayır değilim sen hiç sevilmemişsin herlade dedi.
Boş ver artık kimseye anlatma eski biten şeyleri
İyi de bilmek istiyorum diyince doğru söyledim. Bu yüzden mi soğudu benden şimdi 😥
Her iki ihtimalde sana lazım değil bu insan, bu yüzden soğumaz demekki kendisininde bazı kötü huyları vardır ondan çekinmiş olabilir yok öyle değilsede sana gosting yapmış o kadar
Evet eski ilişkiden bahsetmek buz gibi soğutur ben sevgilime tam anlamıyla ısınamıyorum
Bişey dicem o zaman sormasın ki anlatmayalim. Dedim ki bahsetmek istemiyorum niye hala bişey mi hissediyorsun dedi baktım yanlış anlicak bahsettim bitti vakit kaybiymis dedim.
Valla şöyle yanlış yazdım özür dilerim şimdi ilişkilerden konuşmuştuk sonrasında bana aradan zaman geçtikten sonra geçmişten konuştu tekrardan konuyu açınca bir daha tam olarak sevemedim ilişkim devam ediyor ama hem güvensizim hem sevemiyorum
Sadece ilk buluşma açılsa ve bir daha konusu geçmese acilmasa yine de soğur muydun? Birde konuyu ısrarla açan sensin diyelim kız kapatmaya çalışıyor.
Yok o zaman sorun olmazdı ama benim sevgilimin eski sevgilileri wp den de yazmıştı numaranı değiştir dedim değiştirmedi falan onlar daha ayrı soğuttu gerçekten tiksinti ile büyük aşk karışımı
Değiştir derse değiştiririm güven veririm mesela ihanet etmem ama diyor ki bahsetmek istemiyorum dersen bir duygu kalmıştır diyor. Kişiye değil davranışını unutmadım sadece şiddet gösterdiği için şiddet eğilimi olan erkeklerddn midem bulanıyor boşuna zaman harcamışım diyorum. O da bir duygu diyor
Yenisine bak sende takma kafaya
G. o hocam
Niye
Sen de bu tür hal yok derken? Anlamadım onu
Neden bitti ilişkin dedi madde bağımlılığı şiddet dedim
Sende var mi dedim yok dedi hiç sevilmemis heralde dedi
Cnsllk vs olmuş muydu eski manit ile
Hayır olmadı
Ne anlattın eski ilişkinle ilgili
Eski ilişki ciddiyse neden bitirdin dedi madde bağımlılığı vardı sende yoktur değil mi dedim. Hayır yok ben de dedi. Şiddet eğilimi ve madde bağımlılığı benim için sorun dedim. İçin rahat olsun ya öyle biri değilim dedi. Sen hiç sevilmedin heralde dedi.
Yol ver