Benim kendimle zorum ne?

Merhabalar efenim.
Tam 1 hafta önce arkadaşlarımla tarihi bir eğlence mekanına gittik orda karşımda masamda oturan adeta Burak Özçivite benzeyen birisiyle 2 saat boyunca bakıştık sonra mekandan kalktık eve giderken facebooktan bildirim geldi ana o ne beni eklemiş! Merhabalı nasılsınlı 2 3 gün geçti derken bu bana 16 Mart gecesi sevgilim olmalısın dedi. Dedim ney? Tabii adam taş gibi ben deseniz 1.60 boy kısacık saç upuzun dilli bir kızım. O kiiim ben kim dekren sevgili olduk. Ertesi akşam buluştuk ilk 1 saat herşey yolundaydı sonra ne mi oldu BİNGO! beni öpmek istedi.. ilk 3 de izin vermedim ancak o tipe ilkte hayır demek haksızlık olurdu :D Velhasıl kelam olan oldu gençler.. Sonra muhabbet ederken bu bayağı iyi konuşuyor kendini iyi bir adam gibi tanıtıyo işin kötüsü bende inanıyorum. En sonra birisi adam hayvan gibi yakışıklı bir taneyle yetinmez dikkat et dedi. Haklılar.. Herneyse dün telefonda o aramadı bende aramadım mesj falanda yok. Aksam aradım bgün asıma neler geldi bil bilsen dedi konuşmaya başladı iyi tamam dedim. Gece birkaç mesaj falan. İşi dolayısıyla konuşamıyoruz gün içinde geceleri en fazla 10 mesaj. Sevgilim ama onu tanımıyorum. Ne yapacağım ben? Tanımak için? Kendime alıştırmak için.. LÜTFEN YARDIM :)
Benim kendimle zorum ne?