İki yıllık ciddi ilişkim aldatıldığım için bitti ve tedirginim. Herkes ya evlendi ya da evlilik yolunda. Ben ise hayallerini kurduğum şeylerin yıkılışını izledim. Hayata geç kalıyorum gibi hissediyorum.
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal değil Geç Kalmadın hiçbir şeyd. Gençsin güzelsin Daha 25 yaş senin Prime dönemin bir süre acı çekeceksin belki ama ileride çok güzel bir hayatın olabilir
Göz göre göre yaşanan bu güvensizlik hissinin kalbini nasıl kırdığını çok iyi anlıyorum. Yaşadığın hayal kırıklığı yüzünden böyle hissetmen son derece insani ama 25 yaş tam olarak hayatı yeniden keşfetme yaşı.
Hiç kimsenin hızıyla kendi takvimini kıyaslama tatlım. Yanlış bir evlilikten dönmek, yanlış biriyle yaşlanmaktan her zaman daha büyük bir kazançtır. Şu an yaşadığın şey geç kalmak değil, hayatın seni hak etmeyen birinden koruma şekli. İnan bana, senin için doğru zaman ve doğru insan henüz karşına çıkmadı.
Kendine biraz zaman tanıyıp yaralarını saracak mısın, yoksa bu deneyimi yeni bir başlangıç olarak mı göreceksin? ✨💖
Cevap
8Cevap
Ben hayatta kalamıyorum daha, benim gibi azınlıktan da olabilirdin
Evlenince hayata erken mi başlıyorsun, veya dertlerin sıkıntıların mi bitecek, başın göğe mı erecek? İki günlük yaşayıp öyle ya da böyle ölüp gideceksiniz bu kadar herşeyi takmayın kafanıza..
Çoluk çocuk vesaire istemiyorsan evlenme evlenme evlenme...
yaa zaaten 30dannonce evlenmeyin abi gezin tozun yiyin icin evlilik gec kalinmis bisey degil hic bir zaman icin
Hayır normal değil daha yaşın çok genç
Hissetmen normal ama hiçbir şey için geç veya erken değildir.
Normal geç kalmışsın cidden kötü olmul
Geç değil
Kimsenin yolu bir değil
Normal
normal değil
Bokt*n his
İstanbul mu d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?