Şimdiye kadar hiç flörtüm bile olmadı kendimi hazır ve layık hissedemiyorum. 30 yaşına geldim ne evliliğe ne de karşı cinsle romantik bi ilişkiye hazır hissedemiyorum. Kendim hakkında yetersizlik hissi ve eş seçme konusunda da güven problemi yaşıyorum galiba.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBu duyguları yaşaman çok anlaşılır, özellikle kendini hazır hissetmediğin zamanlarda. 30 yaşına gelmiş olman, senin için büyük bir dönüm noktası gibi görünüyor olabilir, ancak unutma ki hayat her yaşta farklı yönlere doğru ilerleyebilir ve senin için doğru zamanı bulmak tamamen normaldir. Kimseye göre değil, kendine göre doğru olan zamanı bulmalısın.
Kendini hazır ve layık hissetmemen, bazen geçmişteki deneyimlerden veya toplumsal baskılardan kaynaklanabilir. Kendini yetersiz hissetmek, genellikle kendine karşı beklentilerinin çok yüksek olmasından ya da başkalarının fikirlerine çok fazla kulak vermenden kaynaklanır. Oysa gerçek şu ki, herkesin farklı bir hikayesi var ve senin hikayen de, başkalarının yoluna benzemek zorunda değil.
Eş seçme konusunda güven problemi yaşaman da, geçmişte yaşadığın deneyimlerden, belki de güven duygusunun zedelenmesinden kaynaklanabilir. Bu duygular zamanla değişebilir. Kendine, "Ben ne istiyorum?" diye sormak ve bu soruya verdiğin yanıtlara göre hareket etmek, seni doğru kişiye yönlendirebilir. Ayrıca, şu anki halini kabullenmek ve geliştirmek de önemli. Kendine yeterince vakit tanıdığında ve kendini keşfettiğinde, daha sağlıklı bir ilişki kurmak daha kolay olacaktır.
Sana şunu öneririm: Kendi değerini fark etmen ve kendini kabul etmen çok önemli. Kendini olduğun gibi sevmen, bir ilişkiye hazır hissetmeni sağlayacaktır. Bu süreçte, sabırlı olmanı ve kendini başkalarıyla kıyaslamamanı öneririm. Sonunda, kendine güvenin arttıkça, ilişkilerde de daha rahat olabileceksin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yetersizlik hissini atın üzerinizden. Bu yaş ilerledikçe olur. Önce bir karar verin ve bu karar ne yönde ise ona göre devam edin. Görüştüğünüz kişi size kötü bile dese umursamayın. Zira Siz bir bireysiniz ve herkes gibi bir şeylere hakkınız var. Ben mesela evlilik olaylarına artık uzağım ve bu noktada devam ediyorum. Kendi hayatımda oldukça mutluyum. Sizde bu şekilde ne yapmak istiyorsanız ona göre devam edin derim. Ama bu devam içinde milletin söylemlerine takılmayın.
00 Yorumla
Yalnız değilsin bende 31 yaşındayım doğru kadın diye diye direttim şimdi en ufak şeylere bile tahammül edemez oldum. Yaş ilerledikçe bazı şeyler zorlaşıyor umarım buluruz sevgimizi güvenimizi hakeden o layık kişiyi ihtimaller her zaman olan şeyler peki biz hangi ihtimale hazırız? Bu bilinmez.
00 Yorumla
1 yılÇok normal zaten evliliğe hazır hissedilmez karşına gelen kişi sana bu hissettirir otomatik olarak sen de ona hissettirirsin o şekilde evlilik olur. Hiç dert etme Allah sana en güzel zamanda senin için doğru olan zamanda en güzel şekilde bunu hissettirir inşAllah ✨️
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canııım, önce kocaman bir sarıl bana! Böyle hissetmek zaman zaman hepimizin başına gelir, o yüzden ilk olarak şunu bil ki yalnız değilsin. Romantik bir ilişkiye veya evliliğe hazır hissetmek bir zorunluluk değil, herkesin zamanı farklıdır. Kimseyi yetişmen gereken bir yarış gibi düşünme. 🌈✨
Kendini yetersiz hissetmek biraz özgüvenle çözülebilir aslında. Kendine bir iyilik yap ve önce kendi içindeki güzellikleri keşfet. Her şey seninle başlıyor. El âlem sana "Ama yaşın geçti!" diyorsa kulak asma. Kendi doğrularınla ilerle. Karşı cinsle ilişki kurmayı sakin kafayla deneyebilirsin, minik adımlar hep işe yarar! 🩷 Flört etmek istersen ben buradayım, ipuçları verebilirim. 🙈00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evet normal, olabilir, uzak durulması gereken insan tipisiniz. 😅00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yılnormaldir evet
00 Yorumla
1 yılBen artık delircek gibi hissediyorum aşırı rahatsızlık duyuyorum kendi kafamda hayaller kuruntular kurmaya başlar oldum kimse ile zaten iletişim ilişki vs olmadı ne yapmam gerek onu dahi bilmiyorum delircek gibiyim bildiğin tek hayalim doğru düzgün bir kız ile evlenmek oldu ya onun dışında hiç hedefim hayalim yok gibi geliyor delircek gibiyim ve son zamanlarda birinden hoşlanır oldum ona olmaz biliyorumda zaten kızla aramız soğuk hiç sohbetimiz olmadı da ben delircek gibiyim ne yapmam gerek bilmiyorum yok olup gitme isteği bile bazen geliyor
10 Yorumla
1 yılBen de 30 yaşında eşcinsel bir kadın olarak karşı cinsle ilişkiye ve evliliğe ilgi duymuyorum. Hemcinsim için bütün romantik düşüncelere sahibim. Bir kadınla evlenip o kadından çocuk sahibi olmayı bile isterdim. Sanırım senin ki isteksizlikten oluyor benim de cinsel yönelimden. Benim ki imkansıza yakın olsa da senin ki değil. Doğru kişiyi bulamadığını düşünüyorum. Bazı insanlar aşkı geç bulur. Sen aşık olabileceğin ve sana güven veren bir karşı cinsle karşılaşınca ilişkiye ve evliliğe hazır hissedeceksin.
110 Yorumla- 1 yıl
Neden böyle düşünüyorsun ki onca kadın var Türkiye'de eşcinsel olan hatta bir çoğu evli bile. maalesef toplum baskısı yüzünden evleniyorlar erkeklerle. Ama bir kadınla aynı evde yaşamak zor olmasa gerek birlikte evlenmeden de aynı evde yaşayabilirsiniz etraftakiler kız kardeş olduğunuzu sansalar bile yeterli.
- 1 yıl
@Papatyaadası eşcinselken bir erkekle evlenmeyi gurur ve onur kıran bir şey olarak görüyorum. Ama haklısın evet birlikte yaşamak çok kolaydır ama toplum içinde elele yürümek, öpmek, sarılmak yargılanmaya sebep olabilir. Yani gizli ve saklı olmak, hetero gibi davranmak çok zor ve onur kırıcı. Ama biz eşcinsel bireylerin hak ettiği resmi bir evlilik, aile kurma (henüz tıpta çocuk sahibi olmamızı mümkün kılan buluş olmasa da), evlat edinme hakkı ve insanların iki kadın-iki erkeği gerçek bir eş olarak kabul etmesi ve tanımasıdır.
- 1 yıl
Kardeşim ben de eşcinselim, aynen böyle düşünüyorum, aklımdan geçenleri yazmışsın. Kaderimiz bu, napalım...)
- 1 yıl
@username_87 o değil kitapları çok seven bir kadın olarak eşcinsel aşk temalı kitaplarının bile pek yazılmıyor olmasını bu çok sinir bozucu buluyorum. Çocukluğumuzdan beri hep aynı masal hikayeleri. Prens ve prensesin aşkı. Fantastik ve mitolojik kitaplarını seviyorum ama iki kraliçenin aşkını anlatan kitaplar yazılsa fena mı olurdu? LGBTQ edebiyatına katkıda bulunmak ve bizim kalbimize hitap eden kitaplar olurdu. Bu konuda bile çok gerideyiz.
- 1 yıl
Öyle. Sadece watpad kitapları var. Böyle olmayı biz seçmedik, bunlara da katlanmak zorundayız yani.
- 1 yıl
@username_87 watpad sevmiyorum ben elle tutulur gözle görülür bir kitaptan okumayı seviyorum. Hiçbir şeye katlanmak zorunda değiliz. Eşcinsel ya da hetero hepimiz eşit haklara sahip olmalıyız. Yaratıcı bizi böyle yaratmış olabilir ama bu bir seçim olsaydı ben kesinlikle eşcinsel olarak doğmayı tercih ederdim. Ve bunu tercih etmeye de gerek kalmadı böyle doğdum gurur duyuyorum. :-)
- 1 yıl
Bizim apartmanda iki erkek yaşıyor gayeler. Çokta iyi insanlar. Sizde kız arkadaşınızla çıkabilirsiniz bir eve. Ayrıca eğer çok istiyorsanız g×g romanları bir tane yazabilirsiniz.
- 1 yıl
Watpad ben de okumuyorum tabi ama, bi keresinde meraktan yükleyip bakmıştım eskiden. Ben de öyle düşünüyorum, bir daha dünyaya gelip eşcinsel mi olacaksın diye sorsalar, düşünmeden "evet" derim, kadınları sevmek çok güzel bir şey🥰
- 1 yıl
@Papatyaadası aslında yazarlık konusunda çok yetenekli değilim ama yine de elimden geldiğince yazmayı çok istiyorum. Bu yüzden birçok fantastik kitabı aldım krallık kültürü hakkında bilgi edinip notlar almam lazım belki bu sayede iki kraliçenin aşkını anlatan fantastik bir kitap yazabilirim. :-)
- 1 yıl
@username_87 ben araştırdım yabancı ülkelerde eşcinsel aşk temalı kitaplar var fantastik ve mitolojik türünde. Ama ne yazık ki Türkçe çevirili olanı bulamadım ülkemizde satışı bile yok. Ama bence kitaplığımızda her türden eşcinsel aşkı anlatan kitaplardan bulunmalı diye düşünüyorum. Senin de benim gibi onurlu bir eşcinsel olman ne güzel. :-)
Sizi tanimiyorum , daha cok tahminde bulunabilirim , belki korumaci bir aile icinde buyumus olabilirsiniz (sahsen ben oyle bir ailede buyudum , benimde hiç flortüm , sevgilim olmadi), sosyallesin , yeni insanlar taniyin, hobiler edinin , kitap okuyun , sanatla ilgilenin kurslara yazilin , mutlu olmaya calisin, evlilige hazir hissetmemek normal cunku hic bilmedigimiz bir alan , korkuyoruz dogal olarak , ama hazir olmamiz gerekmiyor , dogarken " hazir miyim" diye dusunduk mu hiç : Hayir, oanim yapmayin , sakin olun, su akar yolunu bulur 😊😊😊😊 umarim biraz yardimci olabilmisimdir...😊😊😊😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Yaş ilerledikçe kritelerin artıyor seçici ve güvensiz hale geliyorsun. şu an seninle aynı yaşta bir çocuk annesiyim 22 yaşında evlendim. Eminim o yaşta evlenmessm hâlâ bekar olarak geziyordum. Ondaki aklımla şimdiji aklım hiç aynı değil. Umarım karşına seni anylana seven sayan biri çıkar ve bu hislerdrn kurtulursun. Herşeyin hayırlısı olsun senin için...
01 Yorumla
Soran1 yılben 20 yaşındayken de aynıydım?
1 yılNormal olmayan kendini değersiz hissetmen ya da görmen. Bence bir psikoloğa gitmelisin. Travmatik şeyler yaşadıysan aile, çocukluk vs gibi konularda insanlara güvenli bağlanamıyor olabilirsin. Ayrıca herkes evlenmek ya da sevgili olmak zorunda değil. İnsanlar kendini tanımıyor önce de kaldı ki başkalarıyla ilişki kurabilsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
1 yılMükemmeli ararsan maalesef hep böyle devam edersin. Bu yaşa kadar tecrübesiz olman da çok kötü. Bu saatten sonra kaliteli erkek bulman da zor. Kriterlerini iyice aşağıya düşürmen lazım. Şahsen ben tecrübesiz ve 25 yaşını geçmiş bir kızı istemem sevgili olmak için. Evlilik düşünmüyorum bile zaten. Umarım aradığın gibi birini bulursun. Ama ilişki dinamikleri çok karışık maalesef. Sen beklentiler içindeyken erkekler de beklentiler içinde. Bunlar uyuşmadığı zaman çekim oluşmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendini ilişkiye layık görmemek değersizlik koduyla ilgilidir.
Yani küçükken aile hayatında ne yasadın bunu çözmen gerek. İçimdeki çocuğun değerli hissetmeye görülmeye ihtiyacı var.
Belki çocukken fikirlerin önemsenmesi, görülmezden gelindin ya da baban anneni önemsemedi, sende erkeklerin böyle olabileceğinı kodlamıs olabilirsin. Genelde çocukken yasadıgımız şeyler genelde hayatımzıı şekillendirir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlabilir her karakter farklıdır. Ben de senin gibi biriydim. Nasıl olduysa girdim bir girdaba gaza geldim oldu bişiler 26 ımda evlendim bu sefer çocuk istemedim, bakamam falan güvenemedim kendime. Zor süreçler. İnsanlar şimdi 20 sine varmadan evlenip sırayla doğuruyor, şaşkın şaşkın izliyorum. Bizim mi içimiz çürümüş yoksa insanlar çok mu umursamaz bilemiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. 30 yas sendromu olablir. hersey olcagına varır. insanların hayatında böyle donemler olur gizli üye. umarım mutlu olursun. karsı cins iyidir sağlıklı bir mental yasam icinde gereklidir. hayırlısı diyelim:D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBenim en büyük sorunum güvenmekten zorlanmak ve zor sevmek. Gerçi güvenmemek bu zamanda bir sorun degil bence. Güvenilir insan bulmak kolay değil. Aynı zamanda bir de seveceksin falan zor ama imkansız değil tabi. Nasip
00 Yorumla
1 yılEvet Türkiye de cok çok yanlış bilinen birsey var. Kiz 30 yaş ve üstuyse kesinlikle birseyler yaşamıştır. Tam tersi aslında birçoğu içine kapanık aşırı disiplinli aile ile büyütülmüş eline erkek eli değmemiş kişilerdir. Ve zaten bu aşırı utangaçlık ya da okuyacağım atanacagim diye aşırı ders çalışma gibi nedenlerle ya da ailesinden sözünden çıkmaması nedeniyle bunları yasayan kişilerdir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılYa bak bu cok yalnis yalniz kalmak ibsana gore degil. Hatalari asiri icsellestirmen asiri yanlis. Herkes hata yapar ve yapacaksin bundan bir kacis yolu yok. Hayatini yasamalisin
00 Yorumla Nihayet kendinin farkında olan biri çıktı. Diğer kızlar dünyayı ben yarattım tüm erkekler benim kölem. Etrafımda pervane olmalılar mantığındalar
00 Yorumla
1 yılGüven problemi yaşamanın zemini nedir bunu bilmen keşfetmen gerek yetersizlik hissini eğerki manipülatif biri fark ederse seni ilişkide yönetebilir kaygının sebebini bulmak gerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılGüven problemi yaşıyorsun ve bununla birlikte kendini ilişki ve evliliğe yetersiz hissetme sebebin evliliğin sorumluluğu altında kendini pasif görmen olabilir❗
00 Yorumla
1 yılAynı durumdayım evliliğe hazır hissetmek için öncelikle öyle bir insanı tanıman gerekir seni anlayabiliyorum ama bu durumdan kurtulacağındanda eminim Allah kalbine göre birimi verir inşallah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Gayet doğal. Evliliğe layık olmayı düşünüyoruz genelde ama evlilik bize layık mı acaba? Ben uygun birini bulmadan bana layık olan bekarlığın sefasını sürüyorum.
00 Yorumla
1 yılTravma artı birtakım hormonel problemin vardır psikolojik olarak sorunları bulup bunları çözmem lazım belkide çok güçlüsün kimseye ihtiyacın yok bu ikisinden biridir
00 Yorumla
1 yılNabıcan baskasını , kendi kendine yetinmeyi eğlenmeyi vakit geçirmeyi öğren başkasına ihtiyacın kalmaz zevk alırsın hayattan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılDaha önce karşı cinsle hiç ilişkin olmadığı için bu durum oluşmuş sende. İnsan bilmediği şeyden korkar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende yirmi beş oldum benim de aynı şekilde sıfır güven karşı cinse karşı evlilik çok da istemiyorum ancak isim iyi giderse bebek istiyordum ancak zor gibi maalesef kendini yetiştirmiş iyi bir Türk erkeği bulmak çok zor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılSenin karakterin yaratılışın böyle bu durumdan kurtulmak için Allah'tan yardım iste dua et..
Sana en hayırlısı neyse onu verecektir00 Yorumla
1 yılherseyde var bi hayır kafana takma seninde nasibin önüne çıkar allah bekletiyorsa güzeleştiriyordur umutsuzluğa kapılma
00 Yorumla
1 yılNormal degil gibı ya hangi konular da eksik olduğunu düşünüyorsun ki bunu kendinle bir baş başa düşün
00 Yorumla
1 yılkötü bir ailen oldugu anlamina gelir bu herkes kusurlu bunu bil herkesin bir suru kusuru var birine sans ver
00 Yorumla
1 yılBende kendimi yalnız hissetmiştim varmış benim gibileri ağlasam mı bilemedim şimdi OKB var mı sende
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılSen yetersiz değilsin çevrende sana eş ya da sevgili olabilecek seviyede erkek yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Senin bir psikolojik destek alman gerekebilir. lütfen Bir uzmana göster
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşağılık kompleksi bu biran önce çıkman lazim. Kimse senden iyi değil sen iyisini hak ediyorsun. Kim ne düşünüyor nasıl bakıyor bunlara hiç takılma bile.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılLayık hissetmediğin için hazır hissetmiyorsun
00 Yorumla ne zaman hissedeceksin en güzel yollar gidiyor...
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılLayık derken? Onlar layık mı seninle olmaya? Değersizlik hissin var sanırım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılLayıksındır ama hazır değilsindir. Gayet normal. Ben de hazır hissetmiyorum evliliğe.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. A normal bence daha ne bekliceksin toprak mi girecek bence hayatı kaciriyorsun.
00 Yorumla
1 yılPeki bu duyguya neden olan düşüncelerin neler? Neden layik gormuyorsun?
05 Yorumla- 1 yıl
@Uc_9898 kesin öyledir yalanci
- 1 yıl
@Uc_9898 niye başka hesaplar açıp rahatsız ediyorsin
- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 yılYas ilerledikce seçicilik artiyo begenmeme çogaliyo bu bana layik degiller falan basliyo :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılNormal 😃 demek ki paşa gönlün öyle istiyor 💁♀️😃
00 Yorumla Bence karşına çıkan biri olmamış seni anlayan. Benim gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılvalla bu iş maalesef böyle kimse kendini hazır hissedemiyo ama isin icine girince anlar ancak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılKorkma , içinden ne geliyorsa yaşa. Ve pişman olma.
00 Yorumla
1 yılKeşke nokahlansan Karım olsan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılYorumlarını okudum, biraz tartışmalı ortamda büyümüşsün sanırım o yüzden normal böyle hissetmen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. hazır hissetmemeyi anlarımda neden layık hissetmiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlginç... Bekle bakalım 55 yaşında filan hazır hissedersin belki
00 Yorumla
1 yılBende 18 im bende hiç manitam olmadı evlenmeyecegim sanirm beni beğenmiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu zamanda evlenip de mutlu olan kaç kişi var ki boş ver akışına bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal. Bende öyleyim. Evlilik istemiyorum. Böyle mutluyum. Evlenenlerin hali ortada. Aldatılıp dayak yeme gibi bir dileğim yok
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHazir hissetmemen normalde layık görmeme sebeni tam aciklarmisin?
08 Yorumla
Soran1 yılevlilik büyük bi olay bana göre toplumda kaç kişi buna layık ki?
Cevap sahibi1 yılSorumluluk sahibi ise neden layik olmasinki korkak insanlar layik değildir diyebiliriz buna
Soran1 yılsorumluluk tek taraflı değil karşımdakinin sorumluluk sahibi olacağını garanti edebilir miyim mesela ben sorumluluk sahibi olsam bile?
Cevap sahibi1 yılEdemezsin ama onu taniman için zaman var sonuçda dimi ama
Soran1 yılevlenip yaşamadan kimseyi tam anlamıyla tanıyamazsın
Cevap sahibi1 yılAnnen babani nasil tanimis?
Soran1 yılgörücü usulü zorla evlendirilmişler bu yaşa kadar kavgalı nefretli sevgisiz bi ortamda büyüdüm ;)
Cevap sahibi1 yılOndan ozaman seninde karamsar olman ve guwen sorunu yaşaman
Millet konuşmada hep farklı icraatta hep farklı bunları kendin çözmeden baskalarından alacağın fikir ile anca daha kendini geriletirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormaldir demekki zamanı var Acele etme bu Aşk dediğin bir zaman alıyor 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO kadar sene yalnız kalmayı nasıl başardın tebrik ederim
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen de bekarım hiç evlenmedim. Beyaz tenli veya sarışın seviyorum. Tanışabiliriz🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen de öyleyim Aynı senin gibi kimseyi kendime layık görmüyorum😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeko biri sana talip olsa
Sen kendini hazır hissedene kadar evlilik olmasın derse
Ne dersin01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPeki cevabıne olurdu
Ben olsam mesela o kişi
Gizli Üye(18-24)1 yılÖyle birisin demekki layık olsan böyle düşünmezsin kişi en iyi kendini tanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnne ve baban kötü bir evlilik örneği mi gösterdi sana?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılNormal, herkesin kendini hazır hissetme ve olgunlaşma dönemi farklıdır.
00 Yorumla Bu durumu yaşamama sebep olacak ne yaşadın acaba 🤔
Geçmişinde hiç sevilmedin mi bir erkek veya ailen tarafından acaba?00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 29 yaşında kendimi bir ilişki ve evliliğe layık hissetmemem normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler