Kadınlar yakışıklıdan uzak durur çok önyargılıdır soğuk davranır. Ama hâlen neden kadınlar yakışıklı seviyor diyorlar?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar yakışıklıdan uzak durur çok önyargılıdır soğuk davranır. Ama hâlen neden kadınlar yakışıklı seviyor diyorlar?
Cevap
2Cevap
Çirkin olmadan anlayamazsın dostum, geceler boyu gözyaşı doktugumu bilirim. Böyle kader olur mu ya... Neden bizde yakışıklı olamıyoruz anlayamıyorum...
Boş yaptın reis
Çirkinler için her şey boş bence kral
Kadınlar çirkinlere zor değilki yakışıklıya zor soğuk davranır
Öyle değil işte, kadınlar yakışıklıya daha gönüllü aslında, kapıyı gösteriyorlar gel diyorlar ama anlamıyorlar.
Nasıl yani gel diyorlar soğuk davranarak mı
Soğuk davranırlar, kovalamani beklerler, kendini fark ettir ispatla isterler
Senin etrafında deli divane dönen onlarca kız yok
Ama onun etrafında deli divane dönen onlarca erkek var
Sende o kalabalık içinde olduğun için farkını ortaya koyman gerekiyor
Bu da mücadele ile olur.
Bunu yakışıklı bir erkek yapacaksa çirkin erkekten ne avantajı kalacak mücadele eden çirkin erkekte kapar kızı:)
Mücadele eden 10 erkek vardır
Bunlardan çirkin olanları kafadan eler çünkü ilgisini çekmez
Çirkin olanlardan yalnizcs kariyerli, statü sahibi, zengin veya popüler kişilerden bir kaçını yedeğe alır
Yakışıklıları degerlendirir
Yani adım atanları
Erkekler selam verir, bir bakış atar, bir şey sorar
Bir etkileşim kurar
Kadın buna benzer etkilesim ile karşılık verir
Gerisi ilerleyise bağlı
Kadın beyni sistematik olarak bu konuda acımasız çalışır.
Bir istisna var tabi. Doğru zamana denk gelirsen duygularından girersin ve dünyanın en b. Ktan varlığı da olsan sana alışır, bağlanır, toksik bir şekilde bağlanır ama senin olur. O kadın da yıllar içinde çabucak tükenir.
Bu bilgileri nerden öğrendin hangi kitap/video
Kitap yok
Video yok
🙏👍🏻
Çirkinim hiç bir Aman kıskanmadim yakışıklı diye neyini kiskanacam çirkin olarak daha rahatım valla
Sen değil başkaları öyle ama
Özgüven siz mal onlar agaya
İnsan oğlu kıskançtır
Hayır yakışıklının bir avantajı da yokki kızlar konusunda insanlar hep önyargılı bir hatasını bulsa hemen etiketliyor zaten
Asagilara bakmayin
Nasıl
gozunu asagida tuttukca asagiya cekilirsin
Felsefeden uzağım günümüz diliyle anlat
Balım diyorum ki, aklın kadınların nasıl erkek seçtiğinde olmasın seçilecek erkek olmaya çalış gerçekten istiyorsan. Zaten çirkin erkek seçiyorlar deme.
Değmez çoğunuza
Size de degmiyor zaten😄
Çoğunuz çirkinleri baştacı yapıp kendisini bir halt zannettirip aldatılıyorsunuz var mı ötesi :)
Çoğunuz ortamcıları bastaci yapip 4. M delilerine kaptiriyosunuz😄 ağlama birileri üzmüş seni bana sarma
Öyle mi ki
Kesinlikle öyle hanginiz yakışıklıya yaklaşıyorsunuz
Sen öyle misin daha demin bi gizli üyede yakışıklılıpın ne kadar zor olduğunu kızların ona ne kadar düştüğünü ve aynı zamanda çekindiğini anlatıyodu
Valla ben denk gelmedim öyle bir şeye. Çevremde de model gibi adamlar yalnız kızlar sürekli soğuk davranıyor uzak duruyor ama sıradan tipli erkeklere çok yakınlar
Walla egolu değilse yakışıklı yenur ya omega bejj
Egolu :) kendini yakışıklı sanan bile egolu
Öyle walla o yüzden uğraşılmaz erkeklerle toptan uğraşılmaz da işte
Kekolar en iyi tercih
Aynen aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Olay aslında tip meselesi değil, özgüven ve karakter aşkom! Kadınlar yakışıklı erkeğe değil, ulaşılamaz duran ya da kendini çok öne çıkaran soğuk tavırlara önyargılı yaklaşabiliyor ✨
Bostanlı'da kahvemi yudumlarken bile görüyorum; samimi ve kendini seven erkek her zaman bir adım önde 💖 Erkeklerin kendi arasındaki o kıyaslama yarışına hiç girmeyelim bile 💅
Peki sen hiç görünüşüyle baştan önyargılı yaklaştığın ama tanıdıkça kalbini çalan biriyle karşılaştın mı? ☕