Dış görünüş ne kadar kabul görür ve beğenilirse, egonun hissiyatı da yükselir. Egonun duyguları perdelediği gerçeğini göz önünde bulundurursak dış görünüşü tatmin etmeyen erkekler (çirkin demek istemiyorum), duyguları daha iyi gördüğünden karşısındakine değer vermeyi daha iyi bilir.
Ya bu kız böyle değildi.. son zamanlarda bir haller oldu yakışıklı erkeklere takıverdi kafayı.. o minnak gitti yerine saplantılı kızgınn bir kız geldi.. çok yakışıklı olmayanlar ölsün demeye başladı. Hayretler icinde izliyorum.
Ha illa ortaligi karistirip simsekleri uzerine cekeceksin :) fakir erkekler ölsün diye de soru acma da , uğraşmayalim sonra :) ama yine de senin gibi cici bir kiza boyle sorulari yakistiramiyorum ben nedense :/
Yoo ne alakası var. Etrafımda eşine sevgilisine değer vermeyen o kadar yakışıklı olmayan insan var ki. Şunu unutma bir erkek davranışlarıyla bir kadının gözünde yakışıklılık kazanır. Yoksa kaşıydı gözüydü emin ol bunlar insana hic bir anlam katmıyor ya da şefkat sevgi sağlamıyor. Yüreğinin güzelliğine bak önce herkesin. Keyifli geceler.
Kendi güzel olan çocuk en baştan beri sen olmazsan başkası olur mantığı ile haraket ediyor. Ve bu sebeple değer vermesi yolu sana gerçekten hayranlık duymasıdır. Ve seninde düşündüğün gibi bence de güzellik önemlidir , güzelliğe bakmıyorum diyen bir kişi %99.9 yalan söylemektedir. Aşırı yakışıklı değilim ama baby face tatlıyım biraz da eğlenceliyim.4 senelik ilişkim var bana inan birlikte görsen bu kız dersin bu çocuğa nasıl bakmış Karsu o kadar güzel. Yani tamam güzellik önemlidir ama istisnalar çok fazla. Ve iyi görünüp değer veren o kadar insan var ki , ama siz onları göremiyorsunuz. belkide sadist bencil olmadıkları için ilginizi çekmiyorlardır. ki ben biseksuelim sizin hoşlandığınız çocukları ben insan yerine koyup aynı masada oturmam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yakisikli erkegin en onemlisi seninle. ciktigi zaman capkin ise senin arkandan 2 3 kisi ile daha konusmasi olabilir kiz bulmakta zorlanmaz kizlar kendisi ona yanasir fakat cirkin erkegin capkinlik yapacak. pek sansi yok cunku cirkin kizlar kolay kolay yanasmazlar ama gunumuz kizlari cirkin erkekleri pek tercih etmezler daima yakisikli olmasini ister o yuzden cirkin erkekler ellerindekini kaybetmek. istemezler cunku sanslari yok baska o yuzden daha deger verirler diye tahmin ediyom yakisiklikta allah vergisi kimse cirkin olmayi istemez fakat herkes guzel. yakisikli gelmiyor dunyaya bende cok tipsizim oncelik kendimi soyliyeyim
İnsanları diş görüntüsüne gore yargilamaya devam ederseniz daha çok üzülürsünüz.. Kaldı ki her yakışıklı adam gaddar olur hain olur acımasız olur sevmez değer vermez diye bir durum yok aklınızdan çıkarın bunu. . Siz adamina denk gelmemissiniz.. Birkaç kötü örnek var diye herkesi aynı kefeye koymayın hata yaparsınız. . Keyifli forumlar..
"Tipi olan erkek" garip bir tabir olmuş, hani yakışıklı, karizmatik vs vs diye tanimlamak daha şık olurdu😉 soruya gelince, yakışıklı erkek tüm kadınların ilgisini çeker, sahibi olsun ya da olmasın, ve başkalarının gözü senin olan birinin üzerinde olduğu surece mutlu olmak kolay olmaz,, ne yapalım cazibe meselesi😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimse yakışıkliligi veya çirkinliği kendisi seçemiyor , Allah kimi nasıl istemisse öyle yaratmış. çirkinlik güzellik kişinin kendi iradesi dışında olan birşey. Ama kalp güzelliği diye birşey var ışte iyi veya kotu insan olmak kalbini doldurmak kendi elinde..
Yakışıklı erkek, nasıl olsa tipim var biri gider.. Biri gelir diyor... Ama bu karakterle alakalı havalı can yakan erkekler kızların gözünde daha değerli.. Bence aşk sevgi kalmadı artık...
Not:Tipimizi biz seçmedik Allah böyle yarattıysa yapacak bişey yok..
Öncelikle çirkin olup olmadığımıza kim karar verecek? İkinci diyelim çirkiniz babanın ahırı mı bura keyfine göre insan kovuyorsun. Ruh hastasısın sen bu fiziki cirkinlikten daha aşağı bir durumdur. Beğenmiyorsan kapı orda istediğin zaman çıkabilirsin.
Çünkü elindekinin kıymetini biliyor diyor olum zaten çirkinim zar zor buldum hatun birde kayıp mı edim yani ben böyle düşünüyorum tabi gerçek mi değil mi bilememm 😂
Kimsenin onlara bakmiycagini bildikleri için yakisikli olan da her önüme gelenle yatip kalkayim niye bir kisiye bagli kalayim mantığında ben sahsen yakisikli birinini istemem aslaaaa normal olucak eli ayagi düzgün
Ben yakışıklıyım hazır konu buraya gelmiş daha açık olacam ama hayatımda cinsellik yaşamadım. Genelleme yapma tiple alakası yok bunun karakterle alakası var
Evlenip bal ayına gidicegime bekar kalıp alayına giderim 😃 bu lafta bir yaşa kadar 30a yaklaştığında butun görüşleri degisiyor insanın bir korku sariyor icini gelecege yavru birakmak istiyor :)
Evde baban veya erkek kardeşin varsa sorar ogrenirsin. Bir de mod konumundasin, sana yetki vereni sorgulamak lazim. Önce karakter sahibi olacaksın ve insan ayrımı yapmayacaksin. Bu kafayla daha çok erkek eskitirsin.
Ne kadar boş saçmasalak düşünce çirken erkekler gitsin filan hayırdır çok mu güzelsin milleti eziyorsun en nefret ettiğim şey millet tipini seçemez ama karakterini kendi oluşturabilir sen karakterden sınıfta kaldın.
İnsanlari güzel çirkin diye ayrım yapmayın. Güzel olup cok mutlu edende var güzel olup kalbini paramparça edende ; yakisiklı olupta ćok mutlu eden var ćok üzende karakter meselesi size öyle denk geldi diye her insan boyle olcak değil ya...
Biraz tipi olan ego yapıyor aynı şey kızlar içinde geçerli biraz güzelse tamam ama herkesin için değil birazda karakter meselesi mesela bende güzelim ama ego sıfır 😄
Eşek kadar kiz olmuşsun bazı şeylerin farkına varmıs olmalıydın ama nerde ben her zaman derim bu Türk kizları sorunlu diye başka ülkenin kizlarinda bir şey yokken bu Turk kizlari niye sorunlu
Kaç ırktan kız tanıyorsun? Dünyadaki hemen hemen her kadın tipe önem verir ve değer görmediğinde yakınır. Kadın kadındır bunu anlayın; marsta da olsa aynıdır Norveç'te de Türkiye' de de. 😂
Bence daha cok karakterle alakasi var ama tipi olan erkek bana kiz mi yok düşüncesiyle tipsiz olansa bana kimse bakmas düşüncesiyle hareket ediyo sanırım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimse çirkin değildir lütfen insanları bu şekilde sınıflandırmayın çok kırıcı bir tutum ki haksız olunan bir tutum beğendiğimiz gibi değil diye böyle birşey denmez
Tipi olan erkek kendi alternatiflerini çabuk geliştirebildiği için ilişkiye yeterli önemi vermez, tipsiz ise zor buldum diyerek kaybetme riskini göze almaz.
Karakter meselesi yakışıklı olan kendini birşey sanıyor sadece o kadar aynaya baktıkça egosunu tatmin eden birinden karakter bekleyemezsin ama istisnalar var tabiki.
Erkek dediğinin tipi olmaz da o yüzden gerçek erkek tipin bir değeri olmadığını asıl değerin bir güç olduğunu bilir. Tipi olup da bunu bilen de kadınlardan öyle bir ilgi görüyoki boğuluyo onların içinde saçma sapan triplere giriyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Salak kızlar sürekli yakışıklı veya parası olan erkek peşinde koştuğu için, o tip insanların gtünü kaldırdınız, şimdi ağlarsınız. Haaaa çok şükür ne tipsizim nede başka bişey ama olsun bu görüş en doğru görüş
En İyi Cevaplar