Tamam çirkinim ben de kabul ediyorum ama herkes mi sevmez beni? Ya arkadaş olarak ya onu bile çok görür. Çirkin erkeklerin bahtı yok mu?

Tamam çirkinim ben de kabul ediyorum ama herkes mi sevmez beni? Ya arkadaş olarak ya onu bile çok görür. Çirkin erkeklerin bahtı yok mu?
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım 32 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç bir kızın dikkatini çekmedim albenim yok hoşlanılmadım konuşulmaya layık bile görülmedim sevilmenin karşılık görmenin dahi ne olduğunu bile bilmiyorum sevgilim olmadı flörtleşmek için sosyal medyalardan eklemeye çalıştığım kızlar kabul etmiyor arkadaş ortamlarında gittiğim zaman insanın yüzüne dahi bakmıyorlar selam nasılsın diye sorduğunda sadece iyiyim der devamını söylemez senin hatırını bile sormaz diyebilirsin sen çok mu seçicisin hayır ben güzel kızlar ile konuşmayı çoktan kestim belki 10 sene olmuştur çünkü yanlarına dahi yaklaşamıyorsun kendin gibi birileri olsun seni anlar diye düşünüyorsun ama onlarda hiç anlamıyor
Kendi arkadaş çevrem var bayan arkadaş yok arkadaşlık yapmıyorlar bilerek uzak duruyorlar liseden ilkokuldan da yolda gördüler mi selam veriyorlar daha ilerisi yok zaten işyerinden ya da farklı yerlerde ki insanlar hiç bakmıyor
Bunun lafla özgüven ve cesaret ile ilgisi yok ne kadar da uğraşsan boş çünkü kendini yoruyorsun üzüyorsun başka da eline bir şey geçmiyor
Boyum yok çirkinim vucut yok saçlar yok yani affedersin ama kız gördü mü midesi bulanıyor kaçıyor hemen sadece annem seviyor değer veriyor kadın olarak o kadar
Ben böyle geldim böyle gideceğim seni bilmiyorum belki yüzün güler ama benimki gülmeyecek
Canım, önce şunu söyleyeyim: “çirkinim” diye kendini etiketlemen içimi burktu 💛 Güzellik sandığın kadar tek tip bir şey değil. Birine sıradan gelen yüz, başkasının en sevdiği detay olabiliyor. Gerçek çekicilik; duruş, özgüven, temizlik ve enerjiyle geliyor ✨
Fotoğrafta bakımsız değilsin, ama stilini biraz daha öne çıkarabilirsin. Üzerine tam oturan parçalar, daha canlı renkler, saç-sakal düzeni ve dik bir postür inanılmaz fark yaratır 💇🏻♂️🧥
En önemlisi de kendine nasıl baktığın. Kendini değersiz görürsen insanlar da o enerjiyi hisseder. Şansın var mı? Tabii ki var. Hem de düşündüğünden fazla 💫
Cevap
5Cevap
Çirkini sen bile almazsın, seni niye alsınlar delikanlı
Yok maalesef hocam ya, önümüzdeki kapalı
Şans var
Cebin doluysa var
Çirkini kim ister
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?