Erkek arkadaşımla sadece 10 dk konuşuyoruz, az mı? 1 yıldır tanışıyoruz, 10 dk bile konuşmuyoruz yani o derece
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşımla sadece 10 dk konuşuyoruz, az mı? 1 yıldır tanışıyoruz, 10 dk bile konuşmuyoruz yani o derece
Cevap
8Cevap
normal değil hiç konuşmasanızda olur bence 5-10dk ne olm nasıl sevgililik bu
Yani işte ne yapalım
Ay bir dakka bile zor konuşurum daralirim kapt kapaatt
Niyr kız
Daralirim sevmem telefonla konuşmayi
Hiç konuşmadan ilişki olmaz ki
Olur be buluşun
Buluşamıyoruz para biriktirmesi lazım
Değil tabiki ben arkadaşımla bile 1 saat konuşuyorum
Yani amacı ne anlayamadım istemiyor mu beni
İltifat bile etmiyor nadir yani hiç duymuyorum bile balım aşkım diyor o kadar arayınca da ee anlat diyor bana hiç konuşmuyor o 10 dk yazışmada da cinsel konuşuyor o kadar
İşte mantığım olmaz der ama kalbim olur der kalbimi dinlemek durumunda kalıyorum üzülürüm böyle de iyi olur bana da
Kendime de kızıyorum iyi oluyor
Gördüm ki ohooo
2 yıllık bir ilişkim vardı çok ilgiliydi değer veren biriydi ilk defa iliklerime kadar sevildiğimi hissediyordum fakat ailem karışana kadar karıştı bitti
şu an ki kişiyle 1 yıldır sosyal medyadan tanıştık başta çok ilgili biriydi hediyeler alırdı düşünürdü değer verirdi sonra böyle oldu galiba soğudu bilmiyorum ya da sevmiyor
İşte başta böyle değildi ilgiliydi sonra böyle oldu
Hayır buluşamıyoruz da para biriktiriyor
Çok az.. günde 24 saat var sana ayırdığı sadece 10 dakikacık mı?
Kız 10 dk bile iyi kalır 2 gün önce 5 dk sesli konuştuk mesajda da 1 dk konuştuk 1 dk daha konuştuk 7 dk toplamda bu kadar
Buluşamıyoruz da para biriktiriyoruz
1 kez 10 dk konuştuk sadece genelde hep bu yazdığım gibi
Evet çok haklısın başta çok ilgili biriydi seviyordu değer veriyordu süprizler yapardı ama soğumuş galiba bilmiyorum şu an öyle değil yazdığım gibi davranıyor sevgi sözcüğü duymuyorum ilgisi yüzde 5 diyebilirim ya Buda şunu kapsıyor balım der yılda bir aşkım der nadir der bunları
Çalışıyor sabah 7 akşam 9 A kadar full çalışıyor geleceğimiz için
Öncedenn beni arardı çalışırken vakit ayırırdı şimdi ise hiç aramıyor ve bana geçen ay şey dedi ben önceden seni çalışırken molalarımda arıyordum ne canım diye söyledi şok oldum
Geleceğiniz için çalışıyor ama bu gidişle geleceğinde sen olmayacaksın. Bitkiye bile su vermediğinde sararıp soluyor. Üzücü ama gerçek böyle sevgi olmaz benden sana söylemesi. Seven insan ayrı kalamaz merak eder neler yaptın neler yedin içtin ne yapıyorsun vs her şeyini bilmek ister. Benim de başımdan böyle bir durum geçti o yüzden tanıdık geldi ve seni uyarmak istedim.
Napıyorsun der tabi ama aşırı nadir yapar bunları
Ne sala K mışım seni aramışım molalarım da dedi diye yazdım ama platform gizlemiş
Yani bende sıkıldım şimdiden
Karşılıksız sevgi yoruyor
Sen her şeyin en güzeline layıksın bu sevgi kırıntılarıyla yetinmek zorunda değilsin. Prenses muammelesi görmek varken neden en güzel yaşlarını böyle üzülerek kafaya takarak geçiresin. Herzaman önce kendini düşün kendi sağlığını kendi vaktinin değerini bil gerçekten sana bir kardeş tavsiyesi🌸
Teşekkür ederim düşünceli yorumun için 💖
10 dk idela bence ama benim bu zamana kadar ki sevgililerim 1 saatten az konuşmazdık telefonda
2 gün önce 5 dk konuştuk aramadayken bide yazışırken de tek tük 5 saatte bir 2 kez 2 dk konuştuk o kadar
Yapısı öyledir ya da senden sıkılmış
Sıkılmış galiba yapısı öyle değil başta dsha romantik biriydi ve çok vakit ayırırdı
Sıkılınca sevmiyor mu demek
Gibi gibi
Yeter çok konuşunca poku çıkıyor zaten…
Günde sadece 15 dk konuşuyoruz normal yani buluşmuyoruz bile çalışıyor para biriktiriyor diye buluşamıyoruz beraber biriktiriyoruz
2 gün önce 5 dk sesli konuştuk yazışırken de tek tük 5 saatte bir 2 kez 2 dk konuştuk o kadar
Normal sana çok aşık heyecanli
Hahahahahh Dalgs mı geçiyorsun
Yapma ya öyle mi olmuş
Daha iyilerine layıksın
Değil
Normal değil
Amacı ne istemiyor mu beni
Cinsel yazıyor ve arayınca da susuyor sohbet etmiyor ee anlat diyip duruyor
İltifat 0
Mesajda azıcık ediyor iltifat
İltifattan kasıt balım aşkım diyor o kadar
Sohbet etmiyor yani ne diyim
Arayınca susuyor bir şey de anlatamıyorum kendim olamıyorum korkuyorum gider diye
Onunlayken kendim olamıyorum kendim olunca söyleniyor bu yüzden kendim olamıyorum rahat olamıyorum
Evlensek mutlu olabilir miyim ki
Benim kendi doğal halimi brğenmiypr korkuyorum yani cidden bir kadın bir erkekten korkar mı erkek korkar genelde
Haklısın ama seviyorum sıçsyım sevgime afedersin
Ben onu her haliyle seviyorum her haline aşığım doğal haline her şeyine sma o bana öyle değil
Söyleniyor işte ayrılıyor gitmesi kolay olduğu için doğal olamıyorum ödüm kopuyor
Keşke tam tersi olsa ben gitsem o korksa
Doğru haklısın ilişkide sevmiyor sarılmıyor hissettirmiyor evliyken nasıl olacak kim bilir ama ben onu o kadar çok seviyorum ki 😭😭
Kalbimi dinlemek yoruyor beni buna katlanmak drğil
Düzelir mi ki acaba ben düzelir ümidiyle birlikteyim
Üzülen ben olayım da ne yapayım etrafda ilgilenen kişiler oldu bir ilişkim vardı hep peşimden geliyordu 2 yıl sürdü ailem yüzünden bitti oda çocuk değer veriyordu seviyordu ilgileniyordu 7 24 vakit ayırıyordu buluşuyorduk falan vardı yani ama ben böylesini sevmişim ama başta bu az vakit ayıran çocuk baya ilgiliydi çok iyiydi sonradan böyle oldu az vakit ayıran biri oldu
Doğru söylediğin hiç bir sözün yalan değil biliyor musun
Yani böyle yapıyor ama cidden sıkılmaya başladım ama ne yapayım hahaahahaha sevgim işte
Normal
Nerden tanıştınız
Sosyal medya
Belli zaten nuhtemelen bir kaç tanesi daha var sadece normal ieyler miö konuşuyorsunuz
Yani aramızda başka muhabbetler geçiyor 1 yıldır tanışıyoruz
Ya hissediyorum zaten sus söyleme hahahahahaahahah
Bişey olmaz seviyorum geniş deme yaparsa ne diyim Allah’la onun arasında ama ben seviyorum yani
Onu harbiden seviyor musun peki sabah uyanınca ilk aklına o grliyor mu ona yazmak istiyor musun veya uyanınca ilk onun yazdığını görünce bi mutlu oluyor musun
Evet
Gizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalım
Sabah günaydın yazmayınca yüzüm düşüyor ağlayasım geliyor ama yazınca çok mutlu oluyorum güne güzel başlıyorum
Çok seviyorum aşırı şanslı
Gizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalımm
Ne gibi konuşmak
Senin bu konuyu konuşacağız
Olur
Halen burada mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu durum kesinlikle normal değil, seni çok iyi anlıyorum ✨ One year together ve sadece 10 dakika mı? Şaka gibi gerçekten! İlişkide iletişim her şeydir. İnsan gün içinde sevdiğine iki satır haber vermez mi, sesini duymak istemez mi 🥺
Belki yoğun bir dönemden geçiyordur ama 10 dakika ilgisizlik alarmı veriyor. Bu konuyu hissettiklerini anlatarak onunla açıkça konuşmalısın 💖 Peki o bu durumdan memnun mu görünüyor, sen hislerini ona hiç açtın mı?