24 saat bize yetmiyor , bizdemi bi sorun var anlıyamıyorum .. Sizler neden öyle değilsiniz ?
Sizin yaşadığınızın bizimkinin yanında aşk olduğuna inanmıyorum.
Nerden biliyosun böyle olmadığımızı :) evet ilişkinin ilk 1 yılı ben de sevgilimle böyleydik konuşulan konu önemli değildi önemli olan sesini duymaktı. bir simge olsa bile ondan gelecek bir mesajı dört gözle beklemekti. ne günlerdi be :( 2 liralık alışveriş yapıp 10 lira verip para üstünü almadan marketten ayrıldığımı daha sonra kasiyerin bağırmasıyla kendime geldiğimi bilirim :D
ama buna bir kota koymalısın kendini özletmelisin bazen. hemen ulaşılan olmamalısın. bazen telefonunda 7-8 cevapsız arama olmalı :) ben mesela sırf benden bıkmasın diye bir şeylerle meşgul olup onun bana ulaşmasına engel oluyordum. bu taktik hep gitti şuan ilişkimizin 3. yılı mutluyuz :))
gercekten en iyi cevap olacak kadar değerli bir cevap oldu benim adıma aynı bu şekilde çünkü yaşadığın şeylerin benzerini yaşıyorum.
Bi tarafın kalkmasın. bak 1 olay olcak hüngür hüngür ağlıyacan . off off keşke keşke :( neden neden diye yazcaksın :(
yarın ne olacağını kimse bilemez dostum ;)
nerde o eski asklar ya ?
böyle günün 5-6 saatini telefonda mesajla gecirirseniz hergün askiniz cabuk bitter, insan sevdigini özler daha cok bagalanir ama böyle her saniye her dakika konusursaniz paylasacak bir seyleriniz olmaz , askinizi hizli yasar cabuk bittirirsiniz ! benden söylemesi
Ben eşimle - o zamanki sevgilim- her gün beraberdim, bir de eve gelip üstüne 7-8 saatlik telefon konuşmaları yapardım. Bu yıllar öncesinin olayı, hiçbir bayma ve sıkılma da olmadı. :D Yani herkesin normali başka başka, senin durumunda da hiçbir gariplik görmedim, biz epey abartmıştık. :D
Cevap
4Cevap
herkesın ask yasayısı farklıdır bı kere bızım yasadıgımız sızın yasadıgınıza bın basar sızınkı ask degıl deme hakkı! kımsenın yok.olabılır bukadar zaman geçırmek ıstıyosunuz geçırıyosunuz?normal yada degıl sız boyle yasıyosanız ask sızın askınız kımseye sormak zorunda degılsın ama normalmı dıye soruyosan bı anormallık oldugunu bılıyosundur
Heyyy maşallahh , biz günde bir kez görüşüyoruz ve ikimizde telefonda pek uzun görüşmeler yapmayı sevmiyoruz hatta zamanımız da yok .Arkadaş telde bu denli uzun ve sık ne konuşulur , bak yanlış anlama harbiden merak ediyorum ...
o gunku herşeyi , gunluk gelişmelerden tut artık o anki durumu bağlayan ne varsa , hiç zorlama yok ille konuşcak birşey bulalım derdinde de değiliz , tamamen doğaçlama. o anki hisler duygular önemli , karşımdaki bana verdiği değeri iste bu hissettiriyor.
bence de pörfektt :))
o size özel duygular kıyaslama yapmak yanlış bence herkes ayrı yaşar ilişkisini çok seviyor az seviyor diyemeyiz ya da normal veya absürt diyemeyiz keyfinize bakın başkaları ile kıyaslamak yerine...
Hiç öyle değiliz.Ayda bir görüşüyoruz.haftada bir telefonda konuşuyouruz..Mesajlaşıyoruz ama sık olmamakla beraber.:)))
ciddimisin?
Evet:):):)
havan kime. bir süre sonra ararsın o günleri merak etme.ben konuşmaya başlayınca sabah oluyodu hiç susmuyoduk ama şimdi nerdee o günlerr off offf...
telefon kulağından düşmeyen çiftlerin zeka problemleri olduğunu düşünüyorum.
kıskandın mı ?
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermis , sevgilin olabilcek kapasite bile yoktur sende , o öz guven bile yoktur eminim anca girersin ona buna bok atarsın
güldürdün :)
yeni sevgili olduysanız normal,zamanla azalır zaten.
ne kadar oldu ilişkiniz başlayalı ona göre cevap vericem :)
güzel bişey ama sonraları boyle olmucak bende boyleydim.
çabuk sıkılrsınz birbirnzden
az olsun tatlı olsun
offf 60 yaşındakiler gibi konuşyrm
ne buluyosunuz bu kadar konuşacak? cidden meraktan soruyorum?
Herşeyimizi biliyoruz aramızda bilmediğimiz hicbirşey yok ve o guven duygusu birbirimize bağlıyor bizi , aşk sanırım bu.
hayır ne konuştuğunuzu soruyorum?
o gunku herşeyi , hayallerimizi gunluk gelişmelerden tut artık o anki durumu bağlayan ne varsa , hiç zorlama yok ille konuşcak birşey bulalım derdinde de değiliz , tamamen doğaçlama. o anki hisler duygular önemli , karşımdaki bana verdiği değeri iste bu hissettiriyor.
abartmayın lenn konusan var konusamayan var
:)
Sıkılırsınız diye düşünüyorum fazla abartmayın.
Maşallah.
Eyvallah.
normal ...zamanla düşer bu dakikalar
Normal
siz yüz göz olmuşsunuz.
Abartmıssınız bayag
Normal değil bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar