Erkeklerle samimi, öyle hepsiyle değil de 2-3 kişiyle falan aramızda pek bir sohbet yok, onunla sevgili olmak gibi bir amacım yok ama kimseyle olmasın istiyorum, nasıl vazgeçiririm
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerle samimi, öyle hepsiyle değil de 2-3 kişiyle falan aramızda pek bir sohbet yok, onunla sevgili olmak gibi bir amacım yok ama kimseyle olmasın istiyorum, nasıl vazgeçiririm
Cevap
4Cevap
Kabullenme ga. Vat mısın? Ne kabullenmeye çalışıyon midesiz. Yol ver gitsin bi sürü kız var
Kardeşim kabullenmem yapay zeka böyle bir başlık yapmış zaten gördükçe uzaktan sinirim bozuluyor
Sil bro sati dolar dolmaz. Erkeğiz biz kendine gel.
İyi de kardeşim yapay zekanın işi işte yanıtları mı okumadın mı böyle geniş geniş başlıkları teşvik edip toplumun yapısını bozuyorlar işte
kuzum ler.
Oo. Ççç lar olacaktı
İllaki aralarında bir duygusal yakınlaşma olmuş mudur 4-5 yıllık arkadaşlarmiş
Si. Kmiştir bet
Net
O kadar sanmıyorum canım tatlımlı falan yok arkadaş grubu gibi 2 erkek 3-4 kız tarzı
Naparsan yap sende bee. Boynuzu çok istiyon belliki ga. Vat
Sen seviyorsun diye başkasıyla olmayacak bir durum yok bende seviyorum ama istedigiyle olsun
Ya bir kadın erkeklerle arkadaş olamaz mı? Araya aşk mı girecek? İsteyen istediği ile arkadaş olur.
Olmaz öyle saçma şey çakma batılı elif hanım
Batılı derken? Gayette olur. Demek ki siz her kadına sevgili/eş gözü ile bakıyorsunuz da böyle düşünüyorsunuz. Ayıp.
Aranızda bir şey yoksa. Vazgeçmez.
Hiç bir şey yok cildiriyorum ya içimde fırtınalar kopuyor onunla olamamaktan dahada beni sinirlendiriyor bu birde üzülmek yerine içimde bir nefret oluyor
Konuşup itiraf etsen sevdigini. Belliki iletişiminiz var. Daha sonra yavaştan halledersin uzaklaştırma işini
Yok iletişim ya tas taslak 0 iletişimimiz uzaktan oldu gibi gidip açılsam olmaz havaya girer sevdiğimi anladı gibi büyük ihtimalle
O zaman zor.
Zaten hiç sevdiğim bir tip değil biliyor musun davranış olarak görünce pek bir şey hissetmiyorum aslında ama takıntı gibi oldu
Karışık durum o zaman 😀
Peki abla rahatsız ediyorum harbiden özür dilerim rahatsızlık için napayım peki bir iş yaparken falan sürekli aklıma geliyor
Bilemem aslında ortak arkada sfelan varsa iletişme geçmeyi dene. Yani bir şekilde eulas hislerini söyle. Evet se evet hayırsa hayır. Ona göre yoluna bakarsın.
Öylede gülerler bana ya
Sebep?
Beni pek sevmedi gibi ukala falan dediydi şımarık burnu havada birisi
Önce ekle arkadaş olmaya bak. Ukala da davranma 😀
Vallaha bir günahım yok bu arada çok teşekkür ederim tavsiyeler için kimseyle sohbetim yok tekstil fabrikasında kimseyle konuşmadan çalışıp eve geliyorum günlerim böyle geçiyor
Tamma onu anladım. Yani tek seçenek iletişim kurman lazım. Cevabını alman lazım. Yoluna bakman lazım.
Çok kafaya takan birisiyim ben ama ya dışarıdan belli etmem hatta ne kadar yabani demiş benim için
Sana aşık olursa bunu hisseder zaten.
Olmaz gibi geliyor uzun vadede peki
Domuzdan farkimiz olsun
İşte yok öyle insanların farkı abi ya
Ben kabullenirim
Ben kabullenmem illaki aralarında bir yakınlık oluyordur zamanla o kadar oturup kalkmaya
Sen gav🐴 mısın abi
Neden hoşuna gidiyor peki bir de saçına falan dokunsalar hoşuna gider mi
İzlemek mi istiyorsun onu yakın arkadaşıyla
Neden bu duygu oluştu peki filmlerden dolayı mı
Çocuklarla tanış
Hiç sevmiyorum öyle canım tipleri küçük çocuklar gibiler koca koca insanlar geniş meşrebleri var
Bu alfalık küçük çocuk gibi değilde adam gibi değil mi onlar çok soytarı insanlar ben bir tık soğuk biriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bakış açını biraz değiştirmek sana çok iyi gelecek. Birini hayatında istemezken onun sosyal çevresini kısıtlamaya çalışmak aslında kendi içindeki kaybetme korkusuyla alakalı. Onu bir kalıba sokmak yerine, neden onun özgürlüğüne odaklandığını sorgulamak mantıklı olabilir.
Aramızda kalsın, duygularını netleştirip ona göre adım atsan sanki kalbin de daha çok rahatlayacak. Peki onun bu samimiyeti tam olarak seni neden bu kadar rahatsız ediyor, hiç düşündün mü? ✨💖💅