Güncellemeler
+1 yıl
Ben kizlarima aşığım kadinlarima aşığım ya bütün kızlara yürürüm hepsiyle gülüp eğlenirim onları sürekli mutlu ederim sürekli eğlenceli vakit geçiririm bütün kadınların kalbini çalarım çenemle
Güncellemeler
+1 yıl
Önüme gelen bütün kadınlarla sohbet ediyorum ve hepsine yalaka yalaka yakinlasiyorum sirnaşık biriyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yanlış bir şey yok bunda
Kanka ben önüme gelen kadını yatağa sokarim kanka
Kanka ahlaksızlık benim en sevdiğim şey ahlak kavramı bana göre değil kankiiiii
Kanki dahada pisleşecem kankiiii kadınları altima alacam kankiiiiimmm her gün başka kızları yatağa sokucam ama en cokda kimi yataktan indirmeyecem biliyomusun kuzenimi çok güzel kiz lan ama varya kız tam benlik kanka sana gosterecem kuzenimi bak bayilirsin kıza
Sapıtmak çok güzelmiş kanka bütün kadınlarla yatıyorum hepsini aldatıyorum bu zeynep farkıdır * bir hovardayım tam bir gamzeli capkinim kanka
Kanka sen eskiden sürekli burdaydin neden. Bu aralar daha az giriyosun bu ortama
Sen kankam olmasan sana da sirnasirdim sanada yavşardim kanka sen trans erkekleri çok seversin biliyorum seni tüm erkeksiligimle sana yavsardim genç yakışıklı boylu poslu gamzeli aşırı gamzeli böyle saçları jöleli bir delikanli trans erkeğim bak diğer trans erkeklerden farkım çok yakışıklı olmam ama işte yakışıklı olmam kötü bir şey kızlar için çünkü çok capkinim rüzgar erkoclari bile sollar benim yakisikliligim o açıdan dünyanın en yakışıklı trans erkeği zeynepdir ama dikkat edin beni paylasamiyosunuz saten kolumu bacagimi asilmayin kizlar ben hepinize aşığım ben hepinize aynı anda sulanırim hepinizle sevgili olurum hiçbir kız zeynep koçak şefkatinden mahrum kalmamalı kızların hepsi benim ballarım bu kız milleti pasta gibi aynı şekerli kurabiyelerim benim yanakları falan çok tatlı kızların insanın yiyesi gelir birde mini etek giyiyolar ya allah birde makyaj yapıyorlar kalp krizinden kütedek gidecek gibi oluyorum kadınlar beni benden alıyor kanki
Kanki kadınları görünce yolda giderken düşüyorum yere kadınlara bakacam diye allah belami vermesinki kızları görünce beynim deki damarlar şişiyor canım biri haline geliyorum beynim ve bütün vücudum trans erkek olduğum için kadınları görür görmez mutluluk hormonu salgiliyor kadınlara bakınca kaçasım geliyor o kadar anlaşılıyor tam bir mal oluyorum kadınların karşısında o kadar edebiyatçı olmama rağmen yıllarımı edebiyata vermeme rağmen edebiyat öğretmeni olmama rağmen dünyada ağzı en iyi laf yapan laf ebesi olan bir zeynep olmama rağmen acayip çene olmasına acayip ozguven olmasına rağmen çok konuşkan utanmaz bir haylaz olmama rağmen kızları görür görmez benim dalak bölgesi şişiyor dişi sineğe bile aşık olurum yeterki kadın olsun trans erkek olarak kafa yapim bu kadın olsun memesi olsun vajinasi olsun yeter kafa böyle çalışıyor benim kanka benim beynim erkek beyni olduğu için kızlar beni anlayamaz tam olarak zıt beyne sahibiz ben kesinlikle kadınların düşündüğü zeka gibi düşünemem benim beynim erkek beyni kadınlar ne hisseder bilemem trans erkek kafası erkek kafasıdır o yüzden benden çok fazla birsey beklemeyin kadınlar gibi ben böyle atak bir beyinle düşünemem benimki cinsellige çalışır daha çok kadınlarla nasıl sevişirim nasıl oynasirim nasıl sohbet ederim nasıl yaklasirim nasıl sarılırım nasıl öperim kafam bunlara çalışır doğuştan beri zeynebim ben doğuştan beri kafam kadınlara çalışıyor karı kız peşindeyim nerde karı kız var ben oradayım illa karı kızla fingirdesecem zeynep koçak nerede diye ararsanız beni kızlar mutlaka kızların yanında arayın beni ortadan kaybolduysam mutlaka kadınların icindeyimdir aradığınız zeynebi kadınların içinde bulabilirsiniz ben cep telefonumu falan kız arkadaslarima çok vermem neden biliyormusun milyonlarca kadınla mesajlasma trafigim var
zeynep kocagin telefonu yasaktır elinize alamazsiniz kızlar benim telefonumu babam Bile diyorki iş adamisin sanki diyor akşama kadar elinde telefon hangi kızla konusuyon yine diyor kizlardada akıl yok sen gibi serefsizle konuşuyorlar diyor nerem şerefsiz kanka ya birazcık yaramaz biriyim sadece
Bak kanki benim babam bana ne diyor biliyomusun iş adamlarinin acunun telefonu bile bu kadar çok çalmıyordur diyor sen napiyon zeynep diyor yeter artık bıktım çocuk senden diyor niye sürekli kızlar arayıp duruyor diyor hadi aradi 2 dakika konuşulur kapatılır diyor saatlerce kızlarla konferansmi yapiyosunuz diyor çocuğum şerefsiz oldu iyice bu çocukla ben nasıl baş edecem diye anneme soruyor valla ben babama ve anneme çok acıyorum keşke beni dogurmasalardi yemin ediyorum genç kızların kalbini çalan bir çocuk doğurmuş lar allah kahretsin seni anne bu kadar yakışıklı bir zeynep dogurulurmu kızların hepsi sırada insan dogururken bu kadar abartmaz aşırı yakisikliyim abisi
Dün gezmeye gittik kanka babam var annem var ben varım kız kardeşim çalışıyordu dün bende babamlarla ev gezmezine gittim bana orada akrabalarinin içinde laf edecekti tamammi ben naptim sence kanka dedimki o çeneni kapat baba çok fazla bana laf edip durma ben kendim için yaşıyorum bu hayatı dedim senin akrabalarin için değil dedim mors oldular arada kapak yapıyorum seninde çenen babaya karşı baya uzamış diyor sanane dedim sanami soracam ben babamla böyle dövüşurum herkesin içinde valla hiç çekinmem kimseden ağzına bile sicarim delirtirse
Neymisde zeynep büyüklerine karşı saygılı ol baban o senin diyor halam yani oda yaşlıysa yaşlılığıni bilsin oda böyle sakızdan çıkan fal gibi sürekli konusursa bende elimden geleni soylerim
Sen varya dünyanın en aykırı insanısın zeynep diyor biz seni acaba hastenede mi karistirdik senin gibi aykırı insanısın hakedecek ne yaptım diyor böyle şerefsiz bir evladi hakedecek ne yaptım diyor ağlıyor gebersin sanane ya
Aklın fikrin kızlarda diyor sanane adam ya haksizmiyim kanka o ne karışıyor ya sabahtan akşama kadar konuşurum sanane
Kanka diyorki babam birde bana neymisde madem diyor bu kadar bana düşmansın ben senin babana niye düşman olduğunu biliyorum diyor niye dusmanim sana açıkla dedim kadınlarla oynasmaya calisiyosun bende baskı yapıyorum sen o yüzden babana düşmansın diyor sana güzel kardeşim baba lazım zeynep diyor naparsan yap diye özgür birakacak baba lazım diyor bak öyle baba olsam nasıl seversin beni diyor çocuğunu ezberlemiş ben çocuğumu sokakta bulmadim diyor çocuğunu seven baba çocuğunu ateşlere atmaz diyor senin agzina siciyim baba sanki beni durdurabiliyorsun yine yapacağım boku yapıyorum zaten kızlarla sanki ben seni dinleyecek tarzda biriyim ben ilk okulda ders bile dinlemezdim
Sanki babamı çok dinliyorum kapiyi carptigim gibi çıkıyorum evden dışarı nereye gidiyon bile demez goca kafalı ya sanki senden izin alacam zaten sormazki nereye gidiyon diye bıkmış benden
Karı kızla buluşmaya gitcegimi bilir
Keşke evini başına yiksam en çok istediğim şey evini başına yıkmak seytan diyor al eline balyozu kapilari duvarlari kanepeleri televizyonu kır evini parçala o kadar deliriyorum bak komşulara ayıp olmayacagini bilsem evdeki bütün tabaklari kirarim yere vurup sinirimde çok pistir
Bak kanka normalde komik eglenceli bir adamım çok neşeli bir adamım ne zaman babamla karsilasiyorum laf etmeden duramıyor ya ben buna kafa göz girerim bak sabrım doluyor babam olmasa kafayi burnunun üstüne yiyecek dua etsinki yaşlı yani birde dedem bana böyle öğretmedi dedemin bana dua etsinki bir lafı vardı ölmeden önce bu artık ne derler ona vasiyeti vardı ona dua etsin dedem bana dediki bak birisi sana bir laf ettiği zaman tamam kavga et ama baban sana birsey dediği zaman dur ne derse desin babandır dedeme dua etsin az kaldı ama dedemi de dinlemeyecem yani az kaldı kafasını gözünü dağıtmaya az kaldı böyle bir adamı niye dünyaya getirdiniz adam benden şeytan babamı gebertip hapise girsem en azından orada bir rahat ederim kafa dinlerim dunyayi babamdan korumuş olurum bu ne biçim bir baba ya ne kadar çok uğraşıyor benle ya ben manyagim zaten bu canım yüzünden bu haldeyim sicacam ağzına bunun
güzel kardeşim erkek olarak dogdugu halde etrafında kızlar gelmiyor ya ondan fesatlaniyor güzel kardeşim ben trans erkek olduğum halde doğuştan erkek doğmadım babam bugüne kadar benim etrafimdaki kızları görmemiştir hayal bile edemez o kadar çok kadınla sevgili oldum hep yakaladı kızlarla konusurken sevisirken beni napti kıskandı fesatlık yaptı oğlu kadar kabiliyeti yok beyinsiz herif
Dünyada her çeşit kadın var diyor seni seven kadınlar bacım. buu diyor konuştuğu lafa bak canım deyince kızıyor bana hakediyor lgbtyi seven kızlar bacım. uymus hepsi imansizmis benim gibi sabrımla oynuyor nerde abidik kızlar açık seçik kızlar sana aşık oluyor zeynep diyor o kızlar acaba bacım. buu olmasa seninle yatarmi diyor seninle konusurmu sabahlara kadar diyor aranıyor diyor ikinizde şerefsiz olunca birbirinize aşık oluyosunuz diyor senden daha serefsizini bulma ihtimali yok kızların diyor senin peşini birakmasinlar kafaya taksinlarda dersini al diyor bana zaten hepsi marjinal kızlar etrafindakiler diyor seni kafaya takıp aşıklar da zaten diyor ozaman senin peşinden kossunlar elde etmeye calissinlar ozaman sende dersini al diyor
Neyseki işe gidiyorum yüzünü aksamdan akşama görüyorum yoksa bu korkunç zihniyet yobaz güzel kardeşim ben yobazları hiç sevmem benim ailemin içinde var en basta ben bu yobazlara pabuç bırakacak insan miyim lannnnnnnnnn *. mmm geçerim böylelerini ailem olsa ezerim başını
Önüme gelen bütün kadınları yatağa sokuyorum hepsiyle gönül eglendiroyorum genç adamım sonuçta yatıp yatıp terkediyorum hepsini benim adım çapkın trans erkek bunu bir kenara yaz çapkın benim çapkın olduğumu bütün dünya öğrendi kanki capkinligimla yarisacak insan yok dünyada aynı anda 50 tane kızla sevişirim bir günde sanalda sexting rekoru kirarim 24 saat seks. xxyaptım kızın tekiyle sana bisey deyimmi dünyada zeynep koçak tan daha büyük şerefsiz bulunmaz dünyanın en kötü en şerefsiz en çapkın en kadın düşkünü trans erkegiyim bu rekoru biyolojik erkekler bile elimden alamaz öyle düşün
Bak bu dünyadaki bütün biyolojik erkekler bütün trans erkekler beni kıskanıyor sebebini açıklayimmi kanka hicbirisinin zekası benimle yarışacak çapta değil bu 1. si kızlar bana neden hasta oluyor biliyomusun kanka çünkü ben doğal biriyim çok samimiyim çok gerçek bir karakterim taklit değilim orijinalim hiç bir erkeğe ozenmem kendim gibiyim her konuda kimsenin ismiyle resmiyle kendimi sevdirmeye çalışmam ben zeynebim kızlar beni sevecekse bu halimle sevecek asla değişmem asla kızları kandırmam ayrılsam bile yarı yolda bırakmam ayrıca ben öyle bir insanimki kıskançlık fesatlık yoktur içimde kimseye karşı benim en büyük özelliğim benimle ugrasmadiklari sürece kimseyle uğraşmam ayrıca kimseyle yarismam kendim dışında rakip tanımam birde mesela ben çok komik eğlenceli hoş sohbet biriyim kızlar benim yanımda asla sıkılmazlar ben kızları çocukluğumdan beri el üstünde tutan biriyim kızlar benim yanımda rahat eder her konuda ayrıca trans erkek olduğum için kızlarla rekabet halinde değilim aşığım onlara buda kızlarla iyi anlasmamdaki en önemli etken ama çok gıcık biriyim ya dünyanın en gıcık insaniyim kızlar beni öldürecek kadar çok sever çünkü çok gıcık biriyim gerçekten çok zor biriyim en kötü huyum şu bir kızla tanışırım çok samimi olurum başka kızı görünce diğer kızı unutuveririm kızları görünce çok değişiyorum bütün kizlarla konusuyorum çok gıcık bir tipim ben
Kızlar ilk başta beni bogmak ister yakama yapışıp sonra sarılıp öpmek ister ayarım yok harbi
Benden daha değişik ve manyak birini bu dünyada mahşere kadar arasan bulamazsın bu iyi bisey mi degilmi bilmiyorum kanka
Kızların yerini bütün kızlar doldurur benim hayatimda ama benim yerimi hiç bir erkek dolduramaz sizin hayatinizda kızlar
Dünyada zeynep koçak dışında hiçbir erkek hiçbir trans erkek bir boka yaramaz en büyük Zeynep koçak başka büyük yok kıyamete kadar olmayacak beyler en büyük benim erkekler arasında
Şerefsiz bütün kızları aldatiyosun
Seni ciddiye bile almıyorum
Sevgilim var benim seni napiyim benim etrafım kadın dolu
Bu dünyadaki bütün kadınlar benim sevgilim sen hala gelmişsin küfür ediyosun
Hicbiriniz umrumda değilsiniz ben keyfime bakar geçerim
@Rainbowlove bu kız kim acaba iyi düşün
Hadi bunu da açıkla da görüyüm sana resmen yürüyor bu kız kim şöyle hadi bakalım şerefsiz deyince kızıyorsun kızın sayfasını okudum yalan atma
Sana hesap vermek zorunda değilim
Burası benim sayfam ve istediğim kadınla konuşurum seni ne alakadar eder kadınsın diye saygımı bozmuyorum
Kafanıza esince bana yazmayın
@oxrody kanka desteğe gel
@oxrody kanka bana bir destek at yavru ceylan
@Rainbowlove nerelerdesin aşkım ya goruşemiyoruz
Benim zaten kuzenimle ilişkim var şuanda çarşamba günü buluşacaz iş çıkışı benim konuştuğum bütün kızları araştırma görevi yapma çünkü ben bütün kadınlarla konuşuyorum
Ayrıca çarşamba günü teyzemde geliyor sarışın şekerim benim benim konuştuğum bütün kadınları ezberlemeye senin ömrün yetmez
Benim hayatımdan çıkan kadınlar dünyadaki bütün trans erkeklerle bütün biyolojik erkeklerle sevgili olsunlar hiçbirisi zeynep kocagin yerini tutamaz sevgili olarak ben serbest bıraktım
Bu dünyada benim gibi bir trans erkek milyonda bir bile gelmez dünyaya o kadar özel bir insanım
Ama ben önüme gelen kadınla sevgili olurum trans erkek olarak çünkü kadınların hepsi çok akıllı hepsi çok güzel çatır çatır catlarsiniz kızlar