Ne yapsam şimdi?
Gönlünü nası alsam?
bak canım burdaki üyelerin hepsi daha ergen takma bunları bak kapalı kız erkeklerle cıkmadıgı için sana farklı geldi demi? oda kendi gbi bir erkek ister her kızla cıkan biri degil bak canım kızlrla aranı ac fazla samimileşme onunda fazla üstüne gtme daha cok sogur kızlarla ilgilenmeyi kes bu onun farkına varsın kıza karsı konusmanı düzelt favri davranma sakin ol farklı oldugunu hisettr hızlı davranma yavas yavas hersey ilk bas arkadas ol sonrası gelir zaten şimdi tekrar üstüne gidipte bıktırma dahada cok kacar
Sen o kızı haketmiyorsun uzak dur
yüzsüzlüğün alemi yok aynı şeyleri o yapsa dönüp bakmazsın bile
di mi tabi yolunu değiştirir
umarım kız kendi gibi temiz birini bulur
kız gerçekten tertemiz bir kızsa her yönden o tipler zaten görücü usulü evlenir sanada bakmaz kardeş adın zibidi kadın avcısına çıkmış bence zorlama kızdan kötü laf duyabilirsin
neden zibidi kadın avcısına çıksın ki? önüme geleni yatağa atmıyorum heralde
bence hiç çıkma şansını daha fazla zorlama biraz zaman ver biraz kendini değiştir o kızı araştır hoşladığı erkek tiplerini sordur bak bakalım sana uyuyyormu
Cevap
11Cevap
o tokattan sonra zor.. hiç utanmadın mı ya bide kalkıp seviyorum diyorsun? nasıl içine sindirdin sinirden anlık bişeydi falan deme boşuna.. ayrıca kız da diyelim bişey hissediyordu da işte korkuyordu diyelim kişiliğinden popilerliğinden falan şimdi çok daha fazla olumszluk düşünecek. daha sevgilisi bile değilsin tokat atmışsın evlenince ne yaparsın Allah bilir
sen nasıl bir yaratıksın ya. bir bayana el kaldırmak ne demek hemde sadece senin teklifini kabul etmedi diye. Bence sen o kıza aşık falan değilsin sevmiyorsun bile. aşık olsan asla böyle bişey yapamazdın. ve sen bence karaktersizin tekisin. o kız sende sadece takıntı olmuş başka hiç bişey değil yazık kıza yazık
Oha yani kimsin de vuruyosun kıza sen? Uzak dur bence. Evet uygun değilsiniz bence de. Cinsel birlikteliklerin olmus rahatsn. Kız da muhafazakar. Senin hırsların uğruna kendini bu duruma düsürcek degil. Bence zaten sendeki bu durum kız kabul etmedi diye büyümüs.
Vurmussun kıza ya bide. İnanamadm okuyunca
Son paragrafı okuyana kadar sana güvenmesini sağla yeter diyecektim ama kızı dövünce kendini daha da batırmışın.. yani allah yardımcın olun dicem de kızın aklı varsa kendine zarar veren biriye çıkmaz. Çok mu lazımdı tokat atman?
nasıl yani gel beni iste. daha tanışmadan kişiliğini kendini tanımadan evlenecek mi yani. uzaktan bakınca da kişilik tanınmaz ki canım. zaman geçirmek lazım birlikte. belki de seni begenmedi başından ediyor. ya da kıt beyinlinin teki.
seninki sevgi falan bildiğin egona yedirememiş hırs yapıyorsun uzak dur kızdan en büyük iyiliği yaparsın.
Kendin diyorsun reis playboy gibi biriyim diye kizda kapali seninde iyke oldugunu biliyordur o yuzden istemiyordur bence israr etme zorlamada fikrinin degisecegini sanmiyorum su akar yolunu bulur belki zaman gectikce tanismak ister reis.
O kiz attigin tokadi unutamaz artik sansin varsada -1e11 oldu ne demek vurdum ya? Adam gibi deseydin evet eskiden boyleydim ama sana olan askim beni cok degistiriyor bir sansi hak etmez mi insan diyebilirdin niyetim ciddi deseydin
Koptum akşam akşam
Bence o sen ne yaparsan yap seninle olmaz
Zorlama
Biraz daha zorlarsan okulu bile değiştirebilir
kürekle vur bence bu sefer :o
www.pbh2.com/.../...cat-gifs-cat-kung-fu-style.gif
senin durumun yoldan geçenle yatıp aldatıp adam olsun yeter diyen kızlarınkine benzemiş bence olmaz herkes kendi gibi birini bulmalı
Sen ne re*zil ne iğrenç bir yaratıksın sen psikopatsın git akıl hastanesine yat ger*izekali
alma bence insan değilsin sen mağarana dön orada yaşa biz kadın bulamıyoruz millet dövüyor arkadaş
Baba bir dur sakin ol ya bak öyle dövmekle olmaz bu işler :O :O
Kahkaha attım haline.:D Psikolojik manyak, öyle davranılır mı bi' kıza. Dövseydin.. Allahım akıl fikir versin yahu. Kız suratına bile bakmaz artık.
Kasten yaralamaya teşebbüsten kız sana dava açmalı.
bir dahakine yanında kezzap bulundur. olur da teklifini yine kabul etmezse kesin çözüm olur.
çok popi takılmışın babacım kızın istediği formata gel öyle çık karşısına
yanlış yoldasın. kapalı kızla çıkılmaz zor iş valla
zorla güzellik olmaz yüzsüzlüğün alemi yok.
caniii kıza el mi kalkarrr :((
En guzel cevapi vermiş 👏 helal hangi uni?
değişeceğini zannetmediğinden istemez
Farklıysanız boş ver
la olm bırak bu aykları yaw.)
Yüzsüz olma.
Örümcek vardır kafasında dikkat et.
Ne akaka saçma saçma konuşma ya
Gönlünü almak mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar