Bi kız var minyon tatlı hafif temiz yüzlü ama diğer kızlar gibi değil gözü dışarda çok değil ağırbaşlı temiz yani beni çok seviyor hoşlanıyor ciddi ilişki istiyor sizce değerlendirmeli miyim? Sevmeli miyim
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
İllaki varda gidip dünya güzellerine aşık olmuyoruz sonuçta tipini beğendiğimiz hali hareketi hoşumuza gidenlere herkesin beğendiği tipte farklı zaten
Kanka 2 haftada bu kadar hızlı ilişki korkutuyor beni
Hoşlanabilir ama hisler bazen çabuk gelişir
Nasıl anlatsam ilk 1 hafta sadece sohbet ikinci haftada öpüşmeye başladık yakınlaşma oldu kız seviyo ama davranışlarında da falso yok yani böyle sahtelik pek sezemedim bende devam ediyorum bozmadan
aşık olmak filmlerde dizilerde romanlarda gibi değildir ruh eşinin ve enerjinin uyuşması yeterlidir. Kızlarda tip ve genetik olayları erkeklerde daha fazladır ama erkekler eş seçimlerinde kızların tipine ve genetiğine değer vermezler. Bu yüzden gönül rahatlığıyla sevebilirsin tabiki karakteri netleştikden sonra çünkü kızın belki maskesi vardır ve o maske düştüğünde gerçek pis niyeti de belli olabilir o yüzden dikkatli olmalısın ve adım atarken hızlı adım atmamalısın çünkü kalp çoğu zaman ömür boyu çekeceğin acılar bırakabilir.
Tek kötü huyu çok trip atması ama çabucak da yumuşaması buda sanırım hoşlantıyla ilgili
Aynı zamanda devamlı yanımda olmak istemesi göremediği zaman hırçınlaşması
bilemeyiz ama trip çok atıyorsa sorunludur onu söylim ilerde başın çok ağrır öyle tiplerin çoğu çıkar ve menfaatçi olarak gelişir ve koca parası yemeyi çok sever red-flag çıkması nadırdır ama yine de çoğu para avcısıdır.
Kral kız parayla ilgili hiç bi beklentisi yok ki sıfır yani sadece yan yana olmak yetiyo
onu ilerde görüceksin merak etme genç yaşta böyle trip atıp tutanlar sonra kıyaslamaya girer mesela senin durumun orta ya hani 15 yıl senle evli kaldı diyelim hemen atıp tutar ortada bişey yokken başkalarıyla çeske zengin kocayla evlenseydim der karakterleri öyledir bak hepsi demiyorum ama %90 kişiliklerinde genç yaşya çok trip ve söylenen kızların ilerde kıyaslama ve rahatlarının azcık bozulması karşılığında bile hemen feryat etme eğiliminde olurlar hele ki çocukda görürsün
Sence devam etmeli miyim kestirip atmakda istemiyorum
biraz daha dene bakalım eğer çok trip atmaya devam ederse 5g çekersin
Tripte nasıl trip biliyon mu çok kısa sonra yumuşuyor oda sanırım hoşlantıdan kaynaklı
bilemem sonuçya yanında değiliz ama dediğim gibi cok trip atan ilerde senden sıkılır çünkü cok değer vermiştir ya da hayali vardır hayali umduğu gibi cıkmaz sonra direk cıkış arar
Yok. bu soruya önceden var derdim ama şimdi yok diyorum çünkü bazen beğendiğimiz bedenlere farklı karakterleri koyup inanıyoruz sonra tersi çıkınca hayal kırıklığı oluyor
En iyisi temiz ilişki mi diyorsun
Kararsızsin yok yakınken bırak uzatma
Kararsızlıkla ne alakası var ya normal bi soru sordum kafama takılan
Önce Türkçeni düzeltsene.
Dene
Deniyoz şuanda da üzmekten korkuyom abla bide kafam karışır diye
hmm anliyom seni
Nereden tanıştınız
Aynı işyerinden
Yaşlarınız kaç uyumluysa kaçırma
Ben 26 o 21 sende kadınsın anlarsın görmediği zaman trip atıyor hırçanlaşıyor görünce yüzü direk gülüyor, sadece öpmeme izin veriyor fazlasını yapmak istediğimde hopp diyor. Kıskançlık fazla devamlı vakit geçirmek istiyor parayla ilgili takıntısı lüks takıntı yok benim hizmet sektöründe çalıştığımı da biliyo zaten o da benzer iş yapıyo ama devamlı konuşmak görmek istiyo boş muhabbete bile komik olmadığı halde gülüyo
Benim ilişkime çok benziyor bizim yaş 18-21 ahahaha
Ama içimde bi soru var denemeliyim? Temiz ilişki bambaşka birşeymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk dediğin şey kesinlikle sadece dış görünüş ya da kusursuz bir güzellikten ibaret değil aşkom ✨ İnan bana, en büyük çekim o temiz kalpte, sana verilen değerde ve hissettirilen huzurda saklı 💖
Anlattığın kadarıyla bu kız tam bir prenses, sana olan sevgisi ve dürüstlüğü çok kıymetli. Dış görünüş bir süre sonra alışılan bir şey ama karakter ve sadakat ömür boyu kalır 💅 Bence bu tatlı hislere kesinlikle bir şans vermelisin, kalbinin sesini dinle ve hislerini akışa bırak ☕
Peki sen onun yanında kendin gibi rahat hissedebiliyor musun, sana o huzuru veriyor mu? ✨