- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGüzellikle alakalı olamaz sadece çünkü dışı hoş içi boş olan insanlarla bir yere kadar ilerleyebiliriz. İnsanın duygu, düşünce ve zevk anlamında da uyumlu olması gerekir ki o ilişki karşılıklı keyif versin. Para ya da güzellik gibi unsurlar geçici ve her an ortadan kaybolabilecek şeyler, sırf bunun için zaten birinin yanında olan biri çıkarcıdır ve bunlardan biri ortadan kalktığında anında yolda bırakacak kişidir. Tabi ki insanın kanının ısınması da elzemdir yanlış anlama olmasın ama en önemli etken bu olmamalı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 1 yılSevilmek ve güzellik arasındaki ilişki, karmaşık ve çok boyutlu bir konudur. İnsanlar, güzelliğe farklı anlamlar yükleyebilir ve sevilme nedenleri de çeşitlilik gösterebilir. Bu nedenle, sevilmenin güzellikle doğrudan bir ilişkisi olup olmadığını kesin olarak söylemek zordur. Ancak, bu iki kavram arasındaki olası bağlantıları ve farklı bakış açılarını değerlendirmek mümkündür. Güzellik algısı, kişiden kişiye, kültürden kültüre ve zamandan zamana değişebilir. Bir dönemde güzel kabul edilen özellikler, başka bir dönemde farklılaşabilir. Aynı şekilde, bir kültürde güzel bulunan özellikler, başka bir kültürde farklı algılanabilir. Bu nedenle, güzelliğin evrensel bir tanımı yapmak zordur. İnsanlar, farklı nedenlerle sevilirler. Bazı insanlar, fiziksel güzellikleriyle dikkat çeker ve bu nedenle sevilirler. Ancak, fiziksel güzellik tek başına sevilmenin garantisi değildir. İnsanlar, karakterleri, davranışları, yetenekleri, başarıları ve sevdikleriyle olan ilişkileri nedeniyle de sevilirler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgi ve güzellik arasında karmaşık bir ilişki vardır. Güzellik, sevgi duygusunun oluşmasında etkili olabilir. Ancak sevgi, bir kişinin iç güzelliğini ortaya çıkararak veya güzellik algısını değiştirerek güzelliğe de etki edebilir. Gerçek ve kalıcı sevgi, genellikle fiziksel güzelliğin ötesinde, insanların karakteri, değerleri ve duygusal bağı gibi daha derin özelliklerine dayanır.
10 Yorumla
1 yılHayır güzellikle yakından uzaktan hiç ilgisi yok.. Ama ne yazık ki sevmeyi beceremeyen insanlarla dolu ortalık..
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim.. 🥰
Yapay Zeka Cevapladı
Bence sevilmenin güzellikten çok daha derin bir anlamı var ✨. Evet, dış görünüş bazen ilk dikkat çeken detay olabilir ama kalıcı olan asıl şey, senin enerjin ve içtenliğin. İnsanları kendine bağlayan şey; samimiyetin, sıcaklığın, içindeki coşku ve hayata kattığın renkler. Güzellik bir artı ama sevgi tamamen ruhla ilgili. Mesela gözlerindeki ışık ve doğal gülümseyişin bile insanları etkileyebilir 💖. Kendine güvenli ve pozitif bir insan olduğunda, bu dışarıya da yansır ve seni sevilir kılar. Öz güven ve güzel bir ruh! İşte gerçek cazibe burada saklı 😍.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok insan sevince güzelleşir sevmediğin insanın sana olan sevgisi anca sırtında yük olur çökertir de çökertir
10 Yorumla
1 yılGüzellik beğenilmeyi çağrıştırıyor en başta.
Herhangi bir zamanda herhangi bir mekanda çok güzel/yakışıklı offff bee dedirtecek bir kişi gördüğümüzde ilk çağrışım o güzelliğin sevgilisi olmaktır çoğunlukla.
Şu güzelliğe bakar mısın, keşke benim sevgilim olsa bu kız demez mi çoğu erkek.
Fakat diyelim ki oldu bir şekilde hayatına girmeyi başardı. Ya ağzı bozuk, kişiliği ham, karakteri oturmamış, narsist, bencil ya da bir nedenden sevmeyeceğiniz biriyse o güzelliğin ne kıymeti kalır, ne de sevilen bir insan olur.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 589 cevap paylaştı.
1 yılYakından uzaktan alakası yok.
Eğer güzel olduğunuz için biri sizi seviyorsa (buna sevgi denirse) aldatılmanız veya tercih edilmemiz çok yakın.
Sevmeyi, sevilmeyi;
İster kadın , ister erkek olsun bir çok insan ilgi duymak veya hoşlanmakla karıştırıyor.
Kimi zaman da aşk ile sevgiyi karıştırıyor.
Çünkü insanoğlu uzun süreden beri hayatında içinde olan belli başlı şeyleri hep kalıba sokmaya çalıştı ve bunu yapmasını bir gereklilik olarak doğru kabul etti.
Örnek vermem gerekirse insan olan söyle söyler , erkek olan şu şekilde davranır, kadın dediğin şu ya da budur dedi.10 Yorumla
1 yılOlur ama geçici sevgi olur o sevgi biçimi.
'Yüzü güzele 40 günde, huyu güzele 40 yılda doyulmaz.' demiş büyüklerimiz.
30 YorumlaHayır asla yok buna yakından şahit oldum. En yakın arkadaşım liseden benim o zamanlar diğer sınıftan bi çocuk bunu beğeniyodu ama bu pas vermiyodu tipini beğenmemişmiş 😂 ama öyle bi gün geldi ki zamanla konuşarak anlaşmaya ve sevmeye başladı
Sonuç şu an evliler 😂 yani o yüzden ilgisi olduğunu düşünmüyorum20 Yorumlaİlk bakışta kesinlikle evet. Sevmenin de sevilmenin de güzellikle - yakışıklılıkla ilgisi aşikar.
Fakat işin trajikomik tarafı, iki taraf da kendinin farkında. Taraflardan biri sıkılıp ayrılınca diğer taraf duyar kasıp, "Bütün erkekler aynısınız!" - - "Bütün kadınlar aynı!" diye isyan ediyorlar. Oysa yakışıklı ve güzel olmayan insanlar masumca sevmek için bir köşede beklerlerken. Kimsenin duygularıyla oynamamışlarken!10 Yorumla
1 yılSevgi anlayışının ne olduğuna bağlı bir durum bence sadece dış görünüş sevildiyse veya sevgi buna bağlıysa o halde sevgi zannettiğimiz şey o kadar Kutsal veya özel bir duygu değilmiş bir objeye duyulan sevgiden farksız günü geldiğinde o objede sıradanlaşır veya daha güzel objeye rastlayana kadar bağlılık devam eder. Bana göre gerçek sevgi ruha dokunabilirmeli, Sevgi bir bedeni aşmalı ona karşı hissettiğin Sevgi kendinden bir parça olmalı. o zaman sevgi sevgidir benim için
12 Yorumla- 1 yıl
Herkes güzeli sever bu şey kadınlar içinde geçerlidir ama bir yerden sonra dış görünüşün kızlar için pek bir önemi kalmıyor bir süre sonra kendine bir liman arıyor ve o zaman o limanın güzelliğinden ziyade güvenliğine bakıyor ya da gösterdiği ilgi sevgi ve güce bakıyor bahsettiğim güç fiziksel bir güçten ziyade karakter ve zeka anlamında bir güç
1 yılLeyla çirkindi ama mecnun onu çok sevdi. Hatta dönemin kralı o kadar leylayı merak etti ki onu görmek istedi mecnunun ona olan bu aşkından dolayı ama Leyla çirkindi. Kral mecnuna bunu niye sevdin ki güzel bile değil dedi ama mecnun krala siz bide benim gözümden bakın diye cevap verdi. Birini güzel veya yakışıklı olduğu için sevmeyiz ki. Biz onu sevdiğimiz için o dünya üzerindeki herkesten üstündür. Daha güzeldir.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı.
1 yılBen alakası olduğunu düşünüyorum arada bir uyum yoksa bir denge yoksa birbirine karşı çocukça deli ve masum olunamıyorsa sevgilinin güzellikle yakından uzaktan alakası yoktur güzellikle alakalı bir şeyse bu sevgi değildir Sevgi sadece güzellik kavramını barındırmaz
12 Yorumla- 1 yıl
masum saf temiz olursan hemen bırakılırsın git kibirli ol ez şımarık ol bunlar tecrübe hayat tecrübesi eğer saf temiz masum olursan iyi niyetli olursan ancak bir müddet tutarlar ellerinde sonra gönderilirsiniz yani güzellikle alakası var mı derseniz nice güzeller bekar ve mutsuzlar nice çirkin egoist şimarık benciller de evlil çocuklu mutlular hayat bir garip değer verene değer veren olmaz
- 1 yıl
@mtsuzkadın alakasız demek istemiştim***
Güzellik & Bakım konusunda 606 cevap paylaştı. Dış görünüşün değeri büyük, birinin dış görünüşü bizi çekmezse; ne mükemmel bir karakteri ne yüksek zekası ne de fiziği ilgimizi çekiyor. Peki cirkinler nasıl evleniyor dersen; orada da para, ortak zaman sonrasi kişinin iç dünyasını tanımlamaya fırsat bulmak ve mantık birliktelikleri diyebilirim.
10 Yorumla
1 yılSevgi ve güven dış görünüşten bağımsız zaman, çaba ve samimiyetle ilişkilidir. Beraber vakit geçirdikçe tanır sever güvenirsin. Yoksa yanındaki manken olsun karakterini sevmediğin ve tanımadığın sürece sevemezsin.
10 Yorumla
1 yılKim ne derse desin ben dış görünüşe hiç bakmıyorum diyen biri yüksek ihtimalle yalan söylüyordur. Sadece dış görünüş önemli demiyorum tabiki. Karakter, huy, uyum olmazsa olmaz ama görünüşünü de bi beğenmen gerekir yani.
10 Yorumla
1 yılYani çoğu ilişkiye baktığın zaman evet büyük bir etki diye düşünüyoruz ancak neçe böyle evlilik görüyoruz bunların ikinci plan olduğunu çok net fark ediyoruz.
20 Yorumla
1 yılErkekler için evet. Özellikle Türk erkekleri için kız güzel değilse sevmezler. Kendilerinin böyle kriteri varken kızların paralı erkek sevmesi zoruna gider. Tercih edilmemek yetersiz gelmek bizim egolu Türk erkeklerini sinirlendirir. Halbuki aynı şeyi kızlara yaparlar. Kalbinin güzelliği umurlarında değil yüzü vücudu önemlidir, rus kızlarınıda güzel buldukları için seviyorlar. Güzellikleri olmasa Türk erkeklerinin görmezden geldiği ülke olurdu muhtemelen.
30 YorumlaSevilince gözlerinin içi güler kadının. Ama bakımlı saçını yapan ve dogru makyaj yapıp temız giyinip güzel kokan kadın zaten güzeldir her geçen gün geliştirir güzelliğini
20 YorumlaKişiden kişiye göre değiştiğini düşünüyorum. Ama bence alakası var çünkü atıyorum ilk görüşte aşka inanıyorsanız dış görünüşe bakıyorsunuz demektir. Ama eğer birine sonradan sonraya (tanıştıktan sonra) aşık oluyorsanız kişiliğine aşık olmuşsunuzdur muhtemelen.
10 YorumlaHiç yok demek yanlış olur insanlar farelerden korkarken kedilere bayılıyor tabi her güzellik fiziksel olmak zorunda da değil farklı güzelliklerde sevmeye itebilir
10 Yorumlaevet var sevilen kadının makyaj yapmasına gerek kalmaz yüzü parlar saçları daha güzel görünür ışıl ışıldır aşık olduğum zaman çevremden daha çok iltifat aldığımı gözlemledim
10 Yorumla
1 yılGüzellikle hiçbir ilgisi yok mesela ben çok güzelim övünmek gibi olmasın gözlerim yeşil Türkiye'nin en iyi kolejine gittim ama istediğim erkeği elde edebildim mi hayır yani Gönül bu öyle güzellikle falan bir kişiyi etkileyemezsin ancak güzellikten etkilenen erkekler çoğunlukla seni cinsellik için istiyordur
10 YorumlaEğer bir çiçek ile konuştuğunuzda çiçek daha bir güzelleşiyor ise güzellik demek ki ilgi ve alaka ve sevmek ile değişen bir şeydir kişi ve insanlar açısından
10 YorumlaSafi güzelliğin yetebileceğini düşünmüyorum. Fotolarda çok iyi görünüp yüzyüze buzhane olan çok insan var
20 YorumlaKalp ve ruhla sevenler için değildir bu kaide.. Güzellik görecelidir, asıl manevî güzelliğe tutulur sevdanın özünü bilen...
20 Yorumlaİnsan bence ruh sevgi bağı kurduğu biri ile sevilmenin anlamını bulabiliyor bence tabi hepsinden biraz :)
10 Yorumla
1 yılKâlben ve karakter olarak, zihinsel açıdan ve ruhen birbirlerini sevmek gerçek güzelliktir, fiziksel güzellik herkeste çok fazla ve belirleyici değil.
10 Yorumla
1 yılEvet dışını beğendiklerine bakarlar severler saygı güven verirler hep daha iyisini ararlar buldukları zaman da giderler
10 YorumlaYürekle akılla her şeyle alakalı. Ama önemli olan o kişi neyi seviyor. Aklını mı kalbini mi herkesin gördüğü güzelliğini mi
10 Yorumla
1 yılsendeki güzellik beş para etmez bu bendeki aşk olmazsa, bazıları bazılarının hayalini sever, bazıları bazılarını olduğu gibi
10 Yorumla
1 yılBaştan sona ilgisi var. Güzel olanı herkes sevebilir. Mühim olan güzel olmayanı da sevebilme değerine erişebilmek..
10 YorumlaBence olmamalı ams artık ilişkiler ilk olarak fiziksel ve cinsellik üzerine kuruldugu için güzellik ön planda oluyor
10 Yorumla
1 yılEvet, neden biliyor musun? Çünkü insan sevdiğini zaten güzel görür, güzelliğinden dolayı sevilmez. 😌
10 Yorumla
1 yılseven güzel sevdiği için güzelleşir insan yoksa her güzel her yakışıklı sevilseydii gençlik geçici olmazdı
10 Yorumla
1 yılVar elbette ilk önce dış gorunusunden etkilenirsin sonra karakerine uyum olursa aşık olursun sevmeye baslarsin
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dış güzelliğe bakan kişi sadece zevkine göre hareket eder ama kalpten hisseden birisi sevmenin ne olduğunu bilir her türlü
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı.
1 yılBaşlangıçta belki ilgi çeker ama hayatına etki etmez. Öyle olsa nice mankenler aldatılmazdı her iki cins açısından. 😃
10 Yorumla çıkarına göre işliyor her şey ya da güzellik standartı evet erkekte kadında fark etmiyor talebe bağlı işler
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 506 cevap paylaştı. Evet var. Güzel olduğu için ilgimizi çeken kadınların bir kısmı kendisini sevdirmeyi başarıyor.
10 Yorumla
1 yılBen de bunu merak ediyorum. her şey rol mü samimi mi
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 733 cevap paylaştı.
1 yılGerçek seven hertürlü sever bence iç güzellik Le ama tabi bu bir tercih
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDünyanın en güzel insanı olsa da aynı şeylere gülemedikten, iletişim kuramadıktan ve beraber vakit geçirirken mutlu olamadıktan sonra ne önemi var, görsel sadece anlıktır..
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 998 cevap paylaştı.
1 yılİnsan sevildikçe güzelleşir seviştikçe zinde kalır.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Olduğuna inanıyorum… şahsen hiç güzel sevilmedim… 🤷🏼♀️🥲
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılElbette var. En önemliside enerji ve uyum. Sonrasında bunda evriliyor her şey.
10 Yorumla
1 yılEvet tabi ki de sevilmenin güzellikle alakası vardır çünkü önenemli olan dış güzelliktir
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılGüzelliği için sevenlerin sevgisi geçici olur...
10 Yorumla
1 yılÖnce göze hitap eder sonra kalbe oyuzden maalesef var
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılben sanmiyorum ya sevgi tanidikca olusan bir sey
10 Yorumla
1 yılAlbeni ile ilgisi var. Etrafa yazdığın enerjinin pozitif olması gerek.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOlsaydı Allah çirkin şansı versin diye demezlerdi🥺
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 929 cevap paylaştı. Hayır sadece güzellik değildir iç özündeki güzelliği sevilmesidir
10 Yorumla
1 yılAlakası yok bence birisi kalp güzelliğini de sevebilir
10 YorumlaYok deseler de erkekler önem veriyor biz onlar kadar önem vermiyoruz.
11 Yorumla- 1 yıl
Bence olmamalı
1 yılBazıları sevildiğinde aşık olduğunda güzelleşiyor insan diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 😅
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benim nezdimde güzellik de iç güzelliği de son derece önemli.
10 Yorumla
1 yılyok dense bile bir insanla tanısmak istediğinde ilk baktığın sey tıpıdır senın kafandakı sablona oturursa onu tanımak ıstersın ve gorusursun sonra ıcını ogrenırsın zaten ıcını ogrendıgınde o ınsan senın ıcın en guzelı olmus demektır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır ya dünya güzelleri bile aldatılıyor. Bazı insanlar var çirkin demeyeyim de bir seviliyorlar ki vay be diyorsun.
10 Yorumla
1 yılGüzellik bir canlının, somut bir nesnenin veya soyut bir kavramın algısal bir haz duyumsatan hoşnutluk veren hususiyetidir. Güzellik, estetiğin, toplumbilimin toplumsal ruhbiliminin ve kültürün bir parçası olarak incelenmektedir
15 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılGüzellik veya yakışıklılık insanlar hep bunu yanlış anladı şöyle diyelim kendine çeki düzen vermeyen bir insanla kim birlikte olmak ister düşünsenize salmış göbeği heryeri bir yerde kendine düzgün bakmayan sizede bakmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEski erkek arkadaşımı sevgiden o kadar çok boğardım ki yinede hic değişmezdi ayının tekiydi. Cevabım "hayır""
10 YorumlaHer ne olursa olsun sevilmenin dış görünüş ile ilgisi var.. Çirkin bir erkeğin güzel bir kadın tarafından sevildiğini gördünüz mü?
10 Yorumla
1 yılAlakası bile yok kızlar için ama ben erkekler için aynısını diyemiycem bir çoğu eşek yanında at istiyor çünkü erkeginn ilk baktığı dış görünüştur kızların ise karşı tarafın ona verdiği ilgi
10 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne