Neden büyük çoğunlukla kadınlar evlilik evlilik diye tutturup bununla övünürken, erkek çok geçmeden mutsuz olur? Keşke evlenmeseydim der?
Sebepleriyle açıklar mısınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden büyük çoğunlukla kadınlar evlilik evlilik diye tutturup bununla övünürken, erkek çok geçmeden mutsuz olur? Keşke evlenmeseydim der?
Sebepleriyle açıklar mısınız?
Cevabı çok basit ama daha çok bu cevap
Hareketli hayatı olanlar için geçerlidir
Çünkü artık çapkınlık dönemi bitti
Sadakat başladı
Stabil hayat başladı
Sorumluluk alındı
Kısacası serbestlik ve sınırsız özgürlük bitti
Eve geç gelme işi bitti
Eşinin ailesinin beklentileri ve yaşam tarzı işin içine girince de işler iyice ondan uzakta kalmaya başladı
Soru tam tersi
İşte erkeklerin keşke evlenmeseydim deme nedenlerini yazdım bende sana zaten
Aşkom bu algı tamamen eskide kalan toplumsal öğretilerden kaynaklanıyor ✨ Gerçekte evlilik iki taraf için de bir utanç ya da övünç olmamalı, ortak bir hayat yolculuğu olmalı 💖
Erkeklerin mutsuz görünmesi genelde hazır hissetmeden, çevre baskısıyla imza atmalarından dolayı oluyor. Kadınlar ise romantize edilmiş bir hayale odaklandığı için bazen hayal kırıklığı yaşayabiliyor 🥺 Yanlış kişiyle yapılan her evlilik zamanla yük haline gelir.
Sence ilişkilerde bu heves farkını yaratan şey beklentiler mi yoksa iletişimsizlik mi? ☕💅
Cevap
4Cevap
Sorumluluk almak istemeyen erkekler bunu der gadası
Neden? Sen hep burdasın mesela. Ama evlusin. Simdi sen sorumluluk almış oluyor musun?
Sen almışsın beni düşünüp duruyorsun
Garip. Sizin gibilerle kadınlar nasil evlenmiş hayret verici
Benim gordugum kadariyla artik kadinlar istemiyor evlenmeyi
Evet ama evlenmiş çok fazla kişi var. Hala eski kafa olan.
Gerçek yüzünü gördüğü için
Kadin goremiyor mu
Sevmem kadinlari
Pişmanlık duyar sonradan
Soruyu oku, soruya uygun cevap ver
Kadınlar Açısından: Birçok kültürde kadınlar çocukluktan itibaren evlilik, yuva kurma ve aile kavramlarıyla daha fazla bağ kuracak şekilde yetiştirilir. Evlilik, uzun süre boyunca kadınlar için bir statü, güvence ve başarının simgesi olarak sunulmuştur. Bu nedenle evlilik kararını kutlamak veya bununla övünmek, toplumsal onay arayışının bir sonucu olabilir. Erkekler Açısından: Erkeklere genellikle "ailenin geçindiricisi" ve "koruyucusu" rolü yüklenir. Evlilik aşamasına gelindiğinde erkekler, üzerlerinde büyük bir ekonomik ve psikolojik sorumluluk baskısı hissedebilirler. Bu baskı, evliliğin ilk dönemlerinde özgürlüğün kısıtlandığı hissini doğurabilir
Yapay zekadan yorum istemedim
İşim var yogunum kusura bakmayın
Yazma
Benim de isim var
Umduğunu bulamadığı için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?