- Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılÖvünülecek hiçbir tarafı yok, nereden tutsan elinde kalıyor. Bekar bir insanın da evli biriyle sevgili olması çok kötü ve iğrenç.
En çok da yapmadığını iddia edip, yanlış olduğunu savunup ama gerçekte yapanlar oluyor ya o daha da bir komik geliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGurur duyacak başka bir şeyi yok demek ki, ne diyeyim?
İnsanlar hata yapabilir, boşluk veya her hangi bir şey sonunda yanlışa girebilir ve bu yanlışla kendini mutlu hissedebilir. Ama bu hata, yanlış her neyse bununla gurur duyulmaz.
Ben hiç kimseyi yaptığı hata yanlış için yargılamıyorum. İnsan beşer şaşar diyorum ve çoluk çocuğum var kimseyi kınayıp yargılamiyorum.
Eğer bu yaptığını doğru ilan edip ona buna sataşıp rahatsızlık veriyorsa büyük sıkıntı...
Rabbım akıl fikir versin..
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Her insan hata yapar duygularına yenik düşer bunu bir yere kadar anlarım. Kendini ifade etmek için ortaya döker bak bunu da anlarım.
Ama yaptığında çok haklıymış gibi davranıp bir de sağı solu eleştirirse o zaman hedef olmaktan gocunmyacak kimse kusura bakmasın valla 😀😀😀
15 Yorumla- +1 yıl
İşte tam olarak bu :D
- +1 yıl
☺️♥️
- +1 yıl
Rica ederim Bebişim 🌷
+1 yılAğzının suyunu akıta akıta izlediği aldatma temalı filmlere ve dizlere reyting rekorları kırdıran halkım.
Kusmaktan bir hal olmuş.
26 Yorumla- +1 yıl
sjdjs ey halk!
- +1 yıl
Gülme sen
- +1 yıl
Gülürüüüm sana ne döşslşdşds 😒
- +1 yıl
Teşekkür ederim, günaydın.
- +1 yıl
Rica ederim, iyi geceler.
- +1 yıl
@guapomorena Yorumlara salça olmam normalde ama KS'de gördüğüm en haklı yorum olabilir, bir eig'de ben verebilsem keşke :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. 2016 beridir bu sitedeyim bekarım evli insanların sevgili yapıp burada birbirini kıskanıp kavga ettiklerini gördüm birbirlerine sataşıp arkadaşı olan adminlere hesaplarını kapatmaları içi baskı yaptığını gördüm
Evli üye ile ilişki yaşayıp kıskanıp takipçi listesine karışanını gördüm
Dedikodu çıkartanı gördüm
Halen de devam ediyor
Uzak duruyorum a. s. u. m fenomenler den çünkü sürekli bu işin içindeler
Allah akıl fikir versin diyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Oha Dallas djdja
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılO kafaları inan ki bende hiç anlamıyorum. Kocasına/ karısına ilgisini, heyecanını kaybeden sırf cinsel uyum yok diye. Arkadan iş çevirmek boynuzlamakta ne? Veya açık açık söyle ben şunu istiyorum. Bunu istiyorum de. Ağızın var dilin var konuş. Sorun ne ise hallet çöz. Gerekirse kavga et. Kaos yarat. Aldatmakta neyin kafası?
Ya da Şerefli ol git boşan. Günah yahu. Bunlar Allah’tan da korkmuyor.
Dua ediyorum hep. Rabbim şaşırtmasın.
İğrenç ötesi güzelim. Midesizlik…
52 Yorumla- +1 yıl
Tost olmaksa niyetleri tabii :D kocası da boynuzları cilalar mükemmel uyum hdjd
- +1 yıl
hiç
güleceğim yokken bile güldüm.
+1 yılYani bunun evlisi, bekârı yok aslına bakarsan. Evli insanlar da sevgili yapıyor, sevgilisi olan da yedekliyor. Yine aldatıyor. Aldatıp bir de "Sorunu kendinde ara." diyenler, "yetersiz" diyenler de mevcut. Üstelik evlilik dışı yetmek zorunda mıyız? O hâlde evli olanlar niye sevgili yapıyor her şey yetmemek kaynaklı ise? Gerçi sevgilisi yettiği hâlde aldatanlar da var. Onlara ne demeli? Karın neyine yetmiyor? Ben kendime yetmiyorum demiyorlar da "Sen de kadın /erkek olsaydın biraz." diyorlar. 😂😂😂😂Küfredesim geldi bak şimdi. Neyse... Sakinim, sakinim... 😌
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Bu konu hakkında bişey demiyorum bir kaç malum kesim üstüne alınıyor sjhsj. Onu savununda öyle. Daldan dala zıplamak nedir yani. Bunlar hep duygusal boşluğu doldurmaktır. Herkes yerinde mutlu olsun. Stop ! Bu tarz sorular açılınca benim yaptırdığımı düşünene ne demeli onuda anlamış ve çözmüş değilim.
34 Yorumla- +1 yıl
Ben kimsenin lafıyla bir b’k yapmam, düşünen varsa bi tarafına yazsın
- +1 yıl
Sıkıntısı olan varsa zaten kahvaltıda yürek yiyip gelsinler djfjs
Evli bir insanın sevgili yapması hiçbir şekilde övülecek veya kıskanılacak bir durum değildir. Bu büyük bir ahlaksızlıktır ve evliliğe ihanettir. Sadakat ve güvene dayanan kutsal evlilik bağına aykırı böyle davranışlar kesinlikle kabul edilemez ve şiddetle kınanmalıdır.
11 Yorumla- +1 yıl
👏
+1 yılTamamen ama tamamen İğrenç ötesi bir şey Hatta kabul edilemez bir şey yani Öyle şey mi olur ya Allah'ın sana helal kıldığı bir eşlen evleniyorsun o seni Helalin oluyor ama sen biliyorsun gözünü bile bile harama çeviriyorsun tamamen iğrenç bir şey
15 Yorumla- +1 yıl
👏
- +1 yıl
Aynen öyle kankanı tanı işte cyhcvh
- +1 yıl
Kanka?
- +1 yıl
Tanımazsın beni eskiden konusuyoduk boş ver neyse
- +1 yıl
Tanımam :D herkes de eskiden konuştuğumuzu iddia etmeye başlamış.
+1 yılÇok doğru dedin Sosi. Sorularınla sitenin nabzı, toplumun vicdanı oluyorsun.
Bu ahlaksızlığı eleştiren her erkeğe de zorunlu bakir gözüyle bakıyorlar. Aklı sıra ad hominem yapıp karşıdakini asılsız bir şeyle etiketleyerek onun söylediklerini değersizleştirip kendilerini meşrulaştırmaya çalışan o.. spu çocuğu manipülasyonu.
12 Yorumla- +1 yıl
Nabzımıza bakar mısın shdjs toplum olarak bitmek üzereyiz
- +1 yıl
Evlilerle birlikte olanlar, evlilere üçüncü olanlar, swinger fantezileri, ensest... Bu toplum sosyolojik olarak tükendi zaten. Ekonomik anlamda can çekişiyor. Siyasi olarak da 1930'larin Almanyasındaki akıl tutulmasını yaşıyoruz. İnşallah sonumuz benzemez.
+1 yıliğrenç.
birde bununla mı övünüyorlar sahiden , kocaları öğrense ne olacak kim bilir gerçi kocası daha geniştir karısı bu halde iken nasıl haberi bile olmuyorsa
at yalanı s*ksinler inananı
23 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam söylerim enişte senin karı ne ayak djskaj
- +1 yıl
Enişte olduğuna emin miyiz 🤣
- +1 yıl
hddjjs aman ne diyecem elin zavallısına 😂😂
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu sitede gördüğüm ve en nefret ettiğim özellik.
Aynı haltı eşleri yapsa kıyameti kopartacak tipler burada aşko kuşko oluyor..
Şeytan diyoı al eline kızılcık sopasını,
Vuraa vuraaa...
12 Yorumla- +1 yıl
Kızılcık sopası öldürücü silah shsa
- +1 yıl
Zararsız silah.
Öldürmez süründürür :D :D
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEdepsizlik moda olmuş diyorum buna ben... geniş olmak ayrı şey edepsiz olmak ayrı şey sevgili yapacaksan o çıkasıca gözlerin dışarda dolanacaksa evlenme dimi.. ben kınıyorum bunu sanal olsun reel olsun boşanıp sevgili yapmakta kusur yok ama evlilik bu kadar basit olamaz... biz neler yaşadık çabaladık olmayınca pes ettik millet yuvasını yıkmaya yer arıyor böylelerine yazıklar olsun...
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Böyle yapan kişiler kötülüğün geri dönüp kendilerine geleceklerini de bilsinler, bu resmen aldatma günümüz de böyle kişiler çok var ve neredeyse yarısı kadın
Allah iyileri iyilerle karşılaştırsın diyorum başka bir sözüm yok12 Yorumla- +1 yıl
Amin kuzu 😅
+1 yılEvli olupta reel, sanal hatta uzay dahil sevgili yapan konya ovasından daha geniştir. Bunu da aşk sevgi ile kılıflayanlar mutfaktaki sarı bez gibidir.
İşi olan kullanır, tezgahın üzerine bırakır. Tezgahta kalmaya mahkûmdur.
15 Yorumla- +1 yıl
Uuu :D bunu eic seçmezsem çırpılırım jdjs
- +1 yıl
Gözüm kararmış yazarken 🧌
- +1 yıl
youtube.com/shorts/MAbhSJ6d7mE?si=tp9PqNiE33-9G-jB
puahah senin o gara gara gara 😂😂 - +1 yıl
Naime benim en sevdiğim oyuncu sgshdhd gara garara 🧌
- +1 yıl
Öyle mi :D kdjd
Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Normal olmayan bir şey normalleştirilmeye çalışılıyor. burada da çok evli var, başkalarıyla yakın iletişim kurmaya çalışanlar yani, iğrenç bir karaktersizlik göstergesi…
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
- +1 yıl
Yüzüne baksan insan sanarsın ama evli çıkıyor neymiş dertleşecek birini ariyormuş pehh nasil bir zamana kaldık bilmiyorum
+1 yılKocasiyla arası bozulan siteye gelip evlilerle flörtleşiyor anlamadim ki bende bu işi evli bir adam 80 tane pembe uyeyi takip ediyor eşin senin neyine yetmiyor aciz sapik
12 Yorumla- +1 yıl
😃 hiç işte
- +1 yıl
O değil de şöyle bir yorumlari gezerken gördüm yalniz kadin diye bir evli bır üye var aynı sekilde evli sapık bir adamın tekini takip ediyor ve güya dertleşiyorlarmiş bide evlilik kurumumun yasaklanmasi lazim demiş abi kafayı yiyeceğim millet o kadar tehlikeli ki aklım almıyor melek rolü oynayan seytan dolu sitede.
Sacma soru ister kadin ol ister erkek ol aldatilmayi kimse hakk etmiyor böyle biseye meyililerse hic evlenmesinler daha iyi kimseyi kirmaya üzmeye gerek yok
Soru sacma 👎🏼👎🏼👎🏼11 Yorumla- +1 yıl
Övünenler düşünsün :D soru saçma ama konusu real
+1 yılEdepsizlik ve ahlaksızlık artık normalleşmeye başladı. Geceleri nasıl uyuyorlar bu şerefsizler? İnsanın azıcık şerefi olur
11 Yorumla- +1 yıl
Eşleriyle koyniş koyniş 😂
+1 yılBu çağda evlilik kurumunun yasaklanması lazım çünkü insanlar çığrından çıktı. Yakında tek eşlilik tarih olacak belkide oldu bilee...
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten evlenenlerin sayısı bayağı azalmış. Doğru söz.
İğrençler yapan da iğrenç evli olduğunu bildiği halde yine devam eden de hepsi Allah'ından bulsun yuva yıkanın zaten yuvası olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Zebaniler bunlara bir girecek bir girecek sdjjs
- +1 yıl
Mızrak cezası djjd
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl bir şey ya öyle. İnsanların utanma sınırları artık yok bence.
24 Yorumla- +1 yıl
Yok valla ar damarı çatlamış herkeslerin djdj
- +1 yıl
Bir de marifet mi diyorlar buna
- +1 yıl
Tabii kıskanıldıklarını sanıyorlar :D
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin 😂
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu övünülecek bir şeymiymiş sdsdsd bunların başka daha güzel adları varda neyse sddds
15 Yorumla- +1 yıl
Neymiş acaba
- +1 yıl
Yaz da az moderasyon yapalım hsjd
- +1 yıl
😅😅
+1 yılAy hayır iğrenç ahlaksızlık bu bununla övünülür mü öğkk
11 Yorumla- +1 yıl
Övünenleri görünce işte :D yoksa biz ne bilelim
Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Övülecek değil devülek bişey keşke evlilerin başka biriyle konuşmasına ceza gelse
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizlik övünülecek bir şey değildir
13 Yorumla- +1 yıl
Evet sılolom
- +1 yıl
Tişikkirlir
- +1 yıl
Ricalar 😅
+1 yılDegil ama cok var maalesef.. isin kotu tarafi evli olduklarini bile gizlemiyolar artik.
13 Yorumla- +1 yıl
Maalesef.
- +1 yıl
Bazi kizlar/ kadinlar icinde sorun degil oda cok uzucu aslinda
- +1 yıl
Evet kadınlar erkekleri geçti bu konuda da
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemin bir soru gördüm saçma sapan, meğer senden ilham almış 😄😀
114 Yorumla- +1 yıl
Ben de göreyim hele at bakim
- +1 yıl
Taklitçin çok ahahah dur atayım 😄
- +1 yıl
Allahım akıl fikir versin :D hsjfajsh
- +1 yıl
Soru gitti anoo
- +1 yıl
😃 sen at bana böyle saçma soruları moderasyon yapak azcık
- +1 yıl
Sssss harfini anlıyor gibiyim 😅😄
- +1 yıl
Sosyeticin S’si djdjs
- +1 yıl
Hep Seçil'in Ssi diye düşündüm ve öyle kaldın aklımda. Asssla değişmez aasllaa
- +1 yıl
Seçil kim be sjdjs
- +1 yıl
Bi tutturamadım ahaha
Neyse, soruya ve cevaba odaklanalım.. - +1 yıl
Sosyetik Şekil o :D
- +1 yıl
Sosyetik sekil olmasın 😅
Bu über, züber, siber olaylarını hiç bilmediğim için Seçil kalacaksın fıstık 😃 - +1 yıl
La havle, Çetin ceviz diyecen
- +1 yıl
En doğru tâbir bu oldu
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu meziyet sanıp hava atmak için kullanan zavallı insanlar var maalesef 🤦🏽♂️
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaani, yoksa biz nerden bilelim kimin ne yaptığını djdka
- +1 yıl
Biz saf biz şapşik 😂
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evliyken sevgili yapan da mı varmis , piuuuuuuuuu? Ben heeeeç görmedim jsjsjsjs
14 Yorumla- +1 yıl
Yapıp övünmek var perla :D
- +1 yıl
😁 anlama sen bi dur ya
Bir halt yiyorlar bide üzerine övünüyorlar mı 😯
14 Yorumla- +1 yıl
Evet, ben yaptım siz yapamazsınız shdjs diyorlar
- +1 yıl
Diyorum ya, rakipsizler bu konuda ben yapmam yapamam :D
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılToplumsal çürümenin bir parçasıdır bu. Övünen kadar öven de aynı lağımın suyu ile beslenir.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏
+1 yılKaraktersizliğini harisliğiyle dengeliyor demek ki o tarz kişiler.
11 Yorumla- +1 yıl
Kıskanıldığını düşünüyorlar ahdjaha
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvli ve iki çocuk babası bir arkadaşımın sürekli olarak bir veya daha fazla fakbadisi olduğunu öğrendiğimde imrenme değil, garipsemiştim. Sadece aynı kadınla seks yaparak ömür mü geçer diyordu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi de moda gibi olmuş. Karımdan da boşanmayim, sen de kocandan boşanma sevgili olalım. Bu hangi kafa. Evcilik oyunu mu.
17 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya 😅 olaya bak artık boşanmak da şart koşulmuyor yani
Cevap sahibi+1 yılYok canım yok. Rahatımda bozulmasın ama hayatıma biraz heyecan kat. Eski gençlikte yaşasığım hisleri yaşatt. ee tecrübeli seks hayatından da faydalandır. Bi de şey var. Bi de beni dene bakim kocan mı daha iyi ben mi. Oku yup duydukça midem bulanıyor zihniyete
- +1 yıl
😒 b. k gibi bir zihniyet çünkü. Sonra gel bir daha aşka, sevgiye, sadakata inan… ve çok haklısın, rahatı bozulsun istemiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılKarısını kocasını çook seven, herşeyiyle çok iyi, mutlu evliliği olanlar bile sırf heyecan olsun diye aldatma yoluna gidiyorlar
- +1 yıl
Aslında ne halt istiyorlarsa yapsınlar da, bununla övünmesinler bi zahmet djjd
Cevap sahibi+1 yılO konuda çok haklısın işte. Öyle bi zamana geldik ki günahını görmeyelim yeterki biz bilmeyelim naparlarsa yapsınlar diyoruz
- +1 yıl
Baksana övünülecek bir şey olmadığını söylemek bile suç :D hemen savunmaya geçiyorlar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunu başarı olarak görenler vizyonsuz kişilerdir. Hayattaki tek başarı olarak gördükleri şey bu dur. Ayıp ve etik olmayan bir durum. Hoş karşılamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabikidee ovunulmezzzzz !!
ben mesela birini seviyordumm yilardir en sonda kavustum dedimm aylar sonra ogrendimki evliymiss :(
12 Yorumla- +1 yıl
Onlar da ayrı bir b. k
Cevap sahibi+1 yılaynenn oylee vallaa.. sonra guyaa evliligii iyi gitmiyor bazen evi terk edesi geliyor nebilim ne.. ama sonra bi bakiyorsunn evine ozel seyler yaptiriyorr eeehhh hanii iyi degildi evden gidesin geliyordu bazen yuzune carpasim geliyorda.. kazik atasim varda sonra diyorum kendi kendime boş ver..
gelmiss sonradan bana diyorki git evlen..
bide kendisi dedi resmen yanindakiyle yasarsin kalbindekiyle olursun dedi banaa nekadar kotuu// bide guya evden kaccmak icinn evlenmis
Hiç bekarlara hak tanımıyolar hiç lanettt insanlaarrrr🥺
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yani bunun övülünecek bir yanı olmamalı diye düşünüyorum insanların yaşam tarzına saygı duyan birisiyim fakat bu kesinlikle kötü bir davranış
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen, gizleme gereği de duymuyorlar artık
Karaktersiz insanlar yüzsüz de olunca ve ve bunu sanki çok normal bir şeymiş gibi anlatınca elimin tersiyle bir tane vurmamak için zor duruyorum.
10 YorumlaBence övünülcek bişey değil :) evlilik empati gerektiren bişey bence ve ahlaki açıdanda uygun değil insanın kalbinde bi kişi olur 10 kişi olmaz
10 Yorumlaİğrenç bir şey, bununla övünenin aklından zoru vardır.
10 YorumlaYaa övünülecek bir şey tabi ki, bak benim yüzsüzlük ve karaktersizlik seviyem bu demek.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılOrtalık malı olmuş karaktersiz erkek davranışı.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben örümcek bir yer bula madim aksine iğrenç bir konu ☹☹☹
10 YorumlaDegil ne kadar karaktersiz oldugunu gosteriyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Hayır kesinlikle
İhananet kimse tarafından hoş veya müsamaha gösterilecek bir şey değil10 YorumlaBu tamamen karaktersizlik. Üstüne söyleyecek başka bir sözüm yok.
10 YorumlaSadece mide bulandırıcı. Biz bekarları evlilikten soğutan sebepler arasında
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Değilll üstelik sormadığın halde canım beklemediğin an da oluyor cümlesi fazla sinir bozucu xdxd
11 Yorumla- +1 yıl
Beklemediğin an da derken 😅 onların bahanesi mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılutanç kaynağıdır karaktersizligin övünülcek hiçbir tarafı yok
20 Yorumla
+1 yılEvli bir erkek devgili yapması hem eşine hemde evliliklerine saygısızlıktır madem sevgili yapıcaksın niye evleniyorsun?
20 Yorumla
+1 yılPoşet alabilir miyim istifra edicem
21 Yorumla- +1 yıl
Yaaa 😃
+1 yılHakkımıza giriyor resefsizler
13 Yorumla- +1 yıl
Valla öyle evli barklı dinlemeden yapışan kim varsa bunlara, gitsinler zaten. Benim öyle bir kimse hakkım falan olmasın 😂
- +1 yıl
O da doğru, piyasadaki evli meraklılarını toplasınlar bize adamlar ve merdolar kalsin
- +1 yıl
Aynen, yanımıza adam gibi adamlar yakışır. Aşağısını ne yapalım biz ya, kapımın önüne paspas diye sermem djdj
Evli insan sevgili yapması nornal bişey midir
14 Yorumla- +1 yıl
Onu soruyoruz zaten
- +1 yıl
Sordum işte 🙄
Öve öve anlatanlar görüyorum çok saçma
13 Yorumla- +1 yıl
Ben de gördüm boavis jddjs
- +1 yıl
Kaçmadı djdjs
+1 yılAdilik ne övünmesi nsnfn
120 Yorumla- +1 yıl
Adilikle övünmeyi seviyorlar djfjsj
- +1 yıl
Onların kalıbını zihniyetini ben 😅sjfjf
- +1 yıl
Hayır önce ben shdjs
- +1 yıl
Yok ben
Zirve tek kişilik üzgünüm sjrnf - +1 yıl
O yüzden zirvedeyim 😃
- +1 yıl
Aha bak yukarı bak beni görcen 😄
- +1 yıl
Yok bir şey benden yukarda :D
- +1 yıl
Kafanı kaldırsanaa sosyikk😄
- +1 yıl
Lan yok yukarda bir şey sjdjs
- +1 yıl
Ya şey pardon unutmuşum beni göremezsin ki ben zaten kainatım😂😂😂
- +1 yıl
Allahım al beni bu dünyadan ya rabbim :D hee kainat güzeli djdjs
- +1 yıl
Ben kainat
sen kainat güzeli
Ver elini anlaşak ajdnf pazarlık sünettir hahd
Ben izin vermedim gidemezsin ndnf - +1 yıl
Gidiyorum ya :D bezdum vallah billah
- +1 yıl
Kazanan benim kaybeden de sen
-Optimus Prime
😂 - +1 yıl
Ne içtin sabah sabah djdja aa akşam olmuş
- +1 yıl
Bizim hep kafamız güzel
Deliye her gün bayram sjfjf - +1 yıl
Sjdjka hayırlı kandiller
- +1 yıl
Kandil miymiş dnfj
- +1 yıl
Hayırlı cumalar 🙄
- +1 yıl
😂😂😂 ama kafamız nasil güzel
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılProfiline bisküvi koyan birilerini gördüm 🤣 acaba ondanmı bahsediyor herkes.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben görmedim piskevüüt :D aslına bakarsan siteyle alakalı veya kısıtlı bir konu değil bu. Konuşanlar programına evli bir çift gelmiş de genişlikleri ilham kaynağı oldu.
Cevap sahibi+1 yılHashdjdk
+1 yılÇok yanlış geliyor ama yine de kimseyi yadırgamam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim lan bu evli meretler aç mesaj kutunu bari bir mesaj atıyım sana 🤣
03 Yorumla- +1 yıl
Kim olduğunu mu diyecen
Cevap sahibi+1 yılEvet neler neler laaağn 🤣
- +1 yıl
Üff be :D
+1 yılDüpedüz terbiyesizliktir
20 Yorumla
+1 yılŞerefsizlik övünülecek bişey değil
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bekarların bile sevgilisi yok
10 Yorumla - Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne