AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Evliler bekarları geçti turbo gibiler
Utanılacak bir şeydir
Evliler hakkıni yiyolar yeşil göz 😂
Bana göre bana göre yapan şerrefsiz namussuz karaktersizdir.
Hayır iğrenç bir şey
Övülecek bir yönü yok
Övünülecek bir taraf göremiyorum
Nesi övünülecek berbat bir şey 🙄
Böyle bir şeyden övünen de ne bilem 🤷🏻♂️
Hayır, utanç kaynağıdır.
Öğğğğk 🤮
djdj yapma böyle yavru ceylanım 😂
Ama bu da insan midesi, kaldıramaaaaay 😀🤮
Midene kıyamam djdjs ondan yani
İvittttt 🥺 öpsene azcık kdkdkd
😘😘
Ohhhh 😍💋
Övünülecek hiçbir tarafı yoktur.
80 milyon insanın arasında tek düzelik sence de sığ değil mi?
Evlenmeyin o zaman kardeşimm
Evlilikte bir karar, cinsellik te bir karar, bunun neyine kızdın anlamadım
Bekar mısın
Bekarım ne kızıcam lan fikrimi belirttim
Lan derken
Kablolu ağ bağlantısı ahsha
Bekarken sevgilisiyle yaşadığı gibi yaşamıyorlar evlenince ondan bahsediyoruz, ayrıca lan falan yakışık alıyormu, üslüp çerçevesinde konuşuyoruz, saygılı olun saygısızlık görmek istemiyorsanız
Lan küfür değildir :D yaz Google öğren ok mu. Tarzım bu. Konuşmayabilirsin de :D
Argo bir kelimedir, ben sana wifi ne yapıyorsun dedim mi sen bana kablolu bağlantı muamelesi yapıyorsun 🤣🤣
Hemşerim olmasan ağzını burnunu estetiklerin yanına gönderirdim, düzeltsinler diye 🤣
Bana bşr anqaralı dışında ve arkadaşlarım dışında kimse lan diyemeez wifi 🤣
Laga lugayı kes :D tamam altta kalmadın aferin bravo :D
Sen wifi olduğundan kapsama menzilin fazla değil 🤣
Ben kablo ile çoğalıyorum 🤣🤣
1 metrelik kablosun dhja
🤣🤣 iddalı bir rakam bir metre o ne öyle su hortumu gibi 🤣🤣
Ayrıca bizim 100 mt lik olanımız da var ama bu torpaklarda yetişmiyor bacımm 🤣🤣
😁 neyse de hayde
Övünülecek bir şeydir. Arzu edilmek her insana nasip olmaz.
Eşi arzu etmiyor elin abazası Arzu ediyor woooow sjdjaj
Fark eder mi? Arzulanmak iyidir. Arzulanmayan her insan çöptür.
Fark eder. Yanında eşi varken başkasına yanlayamaz. Başkasının arzulayacağı şekle bürünemez. Çöp olan bu zihniyette olan kimseler.
Evlilik en başta çöp zaten. Ondan sonrası çöpün de çöpü olaylar. Sırılsıklam gezen kadınlar, şeyi kalkmayan erkekler. Sıfır arzu. Sana bu şekilde mutluluklar
Evlilik kurumuna uygun değilse hayattan beklentin, boşanırsın, ayrılırsın ve yoluna bakarsın. Hadi evlisin ve sevgilin de var o kadar genişsin diyelim, o zaman bunu her yere büyük bir olaymış gibi lanse etmezsin. Ahlaksızlığın reklamını yapmazsın.
Olayları sofistike ve bilimsel değerlendirmek istiyorsan ahlak vs. gibi paranoid şizofrenik kavramlardan kurtulup nesnel olman gerek. Senin ayıpladığın şeyi dünyanın çoğu kesimi, ki bu coğrafya da daha fazla, benimsemişse yeni ahlaki düzen bu olmuştur. Erdem satarak sadece sitedeki abazanlardan boncuk dizebilirsin. Ötesi yok. Önce kafandaki insanları yargılama primatlığından çıkmalısın.
Ben halimden memnunum, bu durumu benimseyen insanlardan değilim, olmayacağım da. Tavsiyelerini eşine falan sakla. Tabii çoğu evli insan korkak oluyor eşiyle bunları konuşacak g’t yok onlarda maalesef “bak ben seni arzulamıyorum başkasını seviyorum” ah bi diyebilseler. Değil mi? Dünya benimsemedi bu durumu. Sadakatsizlik evliliği bitirmezdi öyle olsaydı. Bir şey sattığım da yok, satabilsem ahlak satardım bazılarına. Kimseyi yargılamadık, yargılandığı düşüncesine girenler de böyle kendini belli ediyor 😅
Hayatım her insan aldatılabilir. Unut gitsin. Düzgün bir Meriç bul sana sadık kalacak bir fino. Karışma milletin işine lütfen.
Hayatın değilim. Sen de boynuzlayacak sonra onları parlak tutacak birini bulursun umarım. Milletin işinden bana ne, burası soru sor görüş al sitesi :D soruyoruz zoruna giden gelmesin
Boynuzlanmak benim sorunum. Seni de hiç alakadar etmez. Başkasının hayatları üzerinde tepinme burada. Başka türlü ilgi çekmeye çalış. Böyle düşüremezsin kerizleri.
Başkaları hayatlarını ayaklarımın altına koymazsa sıkıntı yok bence. İlgi çekmekte sorun yok, bazıları gibi bu tür ilişkilerle övünmediğimiz müddetçe 😅 bence buradaki kerizleri ancak sizin gibiler düşürür işte, şey yaparsınız “aşkım seni kıskanıyorum sakın yorumlaşma kimseyle” sonra aynı kadın kişisi akşam kocasının koynuna girer siz de arkasından bakarsınız djdjaj
Hı hı piki cınım.
İğrenç bisey onlarla sevgili olanda 89 iqludur
Bunu öven gitsin beynini yıkatsın
Kesinlikle hayır.
Karaktersizliktir
Utanılası bir durum.
Toplum ahlakını bozmaktır.
Pislikcene
Değildir
Tabikide hayır saçmalığın daniskası
tabiki övülecek bi durum degil
Evet
Hayat tek kişiyle daha güzeldir.
ne yani evliyiz diye sevgili yapamazmıyız çok saçma :D
Yapıyorsan bile bu pisliği bununla övünmezsin, utanma arlanma diye bir şey var ya, heh ondan sizin gibilerde yok.
sananeki bundan
işte düşünce özgürlüğü diye bir şey var, pislik görünce yüze vurmadan duramıyorum :D sana ne ki demesi kolay skdhsja
kişi kendinden bilir işi
Gerilme abisi, yarın bir gün boynuzlarını cilalarsın sen de 😃
sen o yüzdenmi boşanmıştın
Hayır
Peki
Hayır değil
Ne kadar saçma soru
Hayır kesinlikle
Değil
Gayet normal bir sey