Allah aşkına söyleyin ya lanet insanla geçim olur mu eşim gerçek bir lanet bıktırdı artık
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah aşkına söyleyin ya lanet insanla geçim olur mu eşim gerçek bir lanet bıktırdı artık
gidiyosun eczane ye lustralın en düşüğünü alıyorsun dövüyorsun havanda toz haline gelince katıyorsun yemeğine en geç 30 dakikada bir melek görüyorsun evde az etki gösterirse 1 üst dozdaki lustral dan alırsın
Böyle insanlarla aynı evi paylaşmak enerjini tamamen tüketebilir, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Kalbinin ne kadar yorulduğunu hissedebiliyorum ama kendine haksızlık etme. Saygının ve huzurun bittiği yerde kendini korumak en büyük hakkın.
Sürekli seni aşağı çeken biriyle yaşamak yerine sınırlarını net çizmeli, gerekirse profesyonel bir evlilik danışmanından destek almalısınız. Eğer değişim için hiçbir çaba göstermiyorsa, kendi mutluluğunu önceliğin yapma vaktin gelmiş demektir 💅
Peki şu an seni en çok zorlayan davranış tam olarak ne, detayları paylaşmak ister misin? ✨
Cevap
10Cevap
Yaşadığın şehrin adliyesine gidiyorsun baş edebiliyorsun senden değerli değil hiç kimse
Kesinlikle geçim olmaz Eğer karşı taraf yaptığı hatanın farkında değilse birde
Farkında ama bilerek yapıyor herşeyi amaç beni delirtmek lanet olsun böyle adama
Eğer özellikle bunu yapıyorsa hiç fazla uzatmadan hayatına bakman lazım bir şekilde böyle insanlar değişmez inan bütün negatifliğiyle tüm hayatını olumsuz yönde etkilemeye devam eder
Evlenirken tanıyamadınmı
Lanet olsun böyle adama gebertmemek için zor tutuyorum kendimi artık
Derdine
Bilsem deli sanırım
Aklı gıdip geliyor işte deli
Dayak var mı
Yok şiddet yok ama psikolojik olarak delirtiyor
Psikolojik baskı var mı
Ya nasıl anlatsam bilemiyorum beni başkalarının üzerinden çıldırtıyor mesela komşumla zitiz bütün gün benle uğraşıyor rahatsız ediyor bu kadının eline koz veriyor beni delirtmek için
Burdan yazma istersen bekliyorum
Ruh hastası seni senle vurmayı seven bir eşin var
Seni kendinden şüphe ettiriyor ve seni aşagılıyor
Kendi ezik çünkü maalesef etrafim böyle kişilerle dolu
Ruh hastası
Neden ne yapıyor mesela
Isin zor vallahi omur gecermiya
Eşinin yanında sana
Nalet değil lanet
Ne yapıyor ki
Baş edilmez
Neden napıyor