Nasıl anlatayım bilemiyorum. Kocamla geçen yıl evlendik. Ben ona hep aşıktım ama öncesinde ilişkimiz yoktu.
Evliliğimiz başta her şey iyi güzeldi ama son 4-5 aydır beni çok üzüyor. Beni sevmediğini söylüyor, tipim bile değilsin seninle niye evlendim ki diyor. Esmer ve kapalı olduğum için sürekli beyaz tenli açık kadınları övüyor bana? Babam ve amcamın hatırı olmasa boşardım seni diyor.
Beni sevsin diye çok uğraşıyorum çabalıyorum bir dediğini iki etmiyorum ama ne yapsam yaranamıyorum. Cahil diyor canım diyor bana ki ben de üniversite mezunuyum cahil birisi değilim? Güzel değilsin diyor, beceriksizsin diyor sürekli beni aşağılıyor.
Onu çok seviyordum ama çok yoruldum artık? Üstelik şu anda hamileyim ama söyleyip söylememekte bile kararsızım psikolojim bozuldu kendimi huzursuz ve tetikte hissediyorum sürekli.
Ne yapacağım ben? Bebeği öğrenince değişir mi?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İçim gerçekten çok acıdı okurken 🥺 Kalbindeki o yorgunluğu ve çaresizliği öyle derin hissettim ki... Sen üniversite mezunusu, pırıl pırıl, çok değerli bir kadınsın. Kendini onun bu acımasız ve saygısız sözleriyle asla tanımlama tatlım.
Seni sürekli aşağılayan, fiziksel özelliklerinle vurmaya çalışan biri için çabalamak seni sadece tüketir. Bebek haberi bir mucizedir ama maalesef insan karakterini bir anda sihirli değnek gibi değiştirmez ✨
Şu an en büyük önceliğin kendi psikolojik sağlığın ve karnındaki minik olmalı. Kendini bu kadar güvensiz ve tetikte hissettiğin bir ortamda kalmaya devam etmek sence sana ve bebeğine adaletli mi aşkom? 💖