anasi davası yüzden senelerce benle kavga etdi o pisliklwr eve gelmiyor diye beni sucladi halada ayni. eskiden çok istekliyfim. bana siddet uygulamaları anasi yüzünden herkes yüzünden ayleme küfürler etmesi beni iyice sogutdu kendisinden. asla özür dilemez. bana asla 1 adım atamaz asla isteidgini demez arzuladığı dememz böyle biriyle kimse birlikte olan istermiş sirada beni suclar bana akrilik yapmıyorsun der. yıllar oldu böyleyiz. nede boşanıyor surekli bosuycam seni der beni aşağılar biyel insanla birlikte olmak kim ister. isteidhim sadece sevgi ilgi gunboyi 1kere aranmak merak edilmek.
ekonomik durum olmadigi ixin kaldım oda bunu biliyor. emin. boşanmaya yeltenince tehdid ediyor sen tek lafıyla mahvederim diyor ben evin içinde karantnadaymis gibi yaşıyorum eve ekmek getirse yiyorum getirmese katlanıyorum. benim bir kusurum yok dün darp raporu aldım 6 ay süren var diyor şikayet icin ordakialr. ben 6 ayda ayri tutamadım. kac tane 6 aylar boyle gecti. aylem bana destek olmuyor artık bıktılar
insanların dolmuşuna gleme sakın. benim de evliliğimde sorun coktu ama sabrettim şimdi mutluyuz. yuvanı yıkma kardeş
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
siddet dayak küfür. cocukarina ilgisizlik. soruna sabredelim. sagligimdan oldum. çocuklarıma bir şeker alacak param yok. vermiyorparaen fakir bile bizden zengin. maaş gelir bes kuruş görmem. yıllardır evime havlu üstüme başıma giysi alamadım. annemin giysilerini giyirum. dayak var darp raporu aldım. maas ne kadar deyince kiraya faturaya verdim der geçer. kahve ya kahve içemiyorum alamıyor parası yok. okula gutcek cocukar var ben çok yoruldum fakirlik anlıyorum. hem huysuz hem dayak atan hem ilgisiz birinden birisi olsaydı fakir olsaydı ama ilgili sevecen cocukalirma. bana iy davransaydi. konuşuyorum benle konuşmaya çalışma senle kosnucak biriyim yok diyor oysaki geçen gün kafama yumruk attı şişmiş kafam. bide benle konuşmuyor. benden asla özür dilemedi bunca sene hep suçlu benim anasin aylesi ayleme hakaret eder yine be suçluyum 6 senedir yorun nedir kapı açmaz bilmezler yine ben suçluyum ana si hakaret eder yine ben suçluyum. piskoljim kaldırmıyor bu pisliği artık. beni dover yine ben suçluyum. hep ben suçluyum. yoldan geçen bir kadın kocasına tekme atsa helal der kadina. ben gözünde hucbirseyim bunu anlama 6 senemi aldı. okadar kör cahil saf aptal bazı şeyleri anlaşmada konduramayan yuvamdir düzelir diyen bir canım. yuva tekrar birleşmiş ixin iki tarafın çabası laizm. bu benimle konumuyla gerek duymuyor bile. ben surekli evliliyi kurtaran kisiyim. bende insanım iki muhabbet edecek es isterim. zaten yalnızım en iyisi. bisanibda nafakaisula cocukalirma üst baş alirim isteidgi birsey aliri.. inan eve ekmek sut gelir aylarca. standart ekrts benim canım bisi çekememezlik bu dunyada ya. olanı couckalirma veririm biter. benim. coculairm. hastaneye gitmiyor senelerdir bir kontrol. bile. etmwz. tutulacak bir tarafı yok. surwkli bzij te wdib gitdi. bu hasas yönümü bildiği icjn bisanmakla tejhdid etdi. simdo git ver mahkemeye diyorum yapamıyor. bosuna korktilmusum. insnain zayif yönlerini suistimal. eden şerefsiz. herkes. esinin hasas yönlerini bilir amatehdid etmez
En İyi Cevaplar