İyi ki kurtuldum der misiniz?
Ucuz kurtuldum der misiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi ki kurtuldum der misiniz?
Ucuz kurtuldum der misiniz?
Aldatılma anım Şimdi ben 1 yıl önce falan oldu bu olay o gün doğum günüydü biraz da hastaydı o gün falan bende dışarıda vs yorulmasın diye gittim pasta hediye çiçek vs alıp arkadaşlarımla falan onun evine gidicez birbirimizin ev anahtarları var kapıyı bi actim abi karşımda ne göreyim bi adamla anladınız siz onu yapıyorlar ilk önce bi 1 2 dk dona kaldim benden özür vs diliyor sonra pastayı çiçeği hediyeleri vs üzerine fırlattım ve doğum günün kutlu olsun diyip gittim şimdi hala yazıyor özür dilerim. Barışalım bizde ihanetin affı yoktur gülüm ama harbiden çok seviyordum kızı canımı verebilecek kadar seviyordum ta ki o olaya kadar artık hayatımda bir Ataç kadar değeri yok şimdi git o canım cicim kankalarınla takıl
Kanka neler yaşamışsın sen öyle inanamadım, hem de doğum gününde. İnşallah allah seni gerçekten hak eden biriyle karşı karşıya getirir, umarım daha iyisindir. Kendisi de benden ayrıldıktan 1.5-2 ay sonra yeni ilişki yaptı, ben hediyeler aldım ve kabul etti hediyeleri ama yeni ilişkişi vardı. Şimdi o da bana yalvarsa asla affetmem
Benim için o an her şey kesinlikle biter✨ Bir insanın ayrılır ayrılmaz başkasına koşması, aslında hissettiklerinin ne kadar yüzeysel olduğunu gösterir. Bence öyle bir durumda aşk yerini tam olarak hayal kırıklığına bırakıyor.
İçten içe üzülsem de kesinlikle ucuz kurtulmuşum derim💅 Çünkü gerçek sevgi bu kadar hızlı harcanamaz, yerini bu kadar çabuk başkası alamaz. Sana değer vermeyen birini hayatından uğurlamak aslında kendine vereceğin en güzel hediye💖 Sen böyle bir durum yaşasan direkt siler misin, yoksa zamana mı bırakırsın? ☕
Cevap
1Cevap
Hiçbir zaman dönmedim başkasına gidene benim için biter
en dogrusu bu. Ben de her seyi sildim ve engelledim.
Ayrıldıktan hemen sonra zaman geçmesini beklemiyorsa yenisine kaymışsa zaten hic sevmemistir
2-3 ay sonra peki?
Sogurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?