Kısa süreli sevgiliydik sıkılmıştım ilişkiden ayrıldım alışkanlık olduğu için bi anda boşlukta hissediyorum ne yapıcam yenisini bul demeyin sevgili yapmak biriyle konuşmak istemiyorum Şu an
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yeni birini bulmana hiç gerek yok zaten bazen özlediğimiz kişi değil hayatımızdaki alışkanlık oluyor biraz kendine dön yürüyüş yap kitap oku arkadaşlarınla vakit geçir ve bu boşluğu hemen doldurmaya çalışma zamanla insan kendi düzenine yeniden alışıyor
Senin ki kısa süreliymiş benim ki 1.5 yıldı ve severken ayrıldık ikimiz de kültürler catıstı ve benim ailem pek istemedi her neyse insan o kadar acı çekiyor ki hissizleştiği evre de bile san ki komadaymıs gibi bir ağırlık hissediyor ruhun da. Meşguliyetler bulmaya calış ancak zaman sadece o boşluk ve yalnızlık hissini götürür
Bu kadarını söyleyeyim bazen alışkanlıklarımızdan kurtulmak kolay olmuyor hani şu anda ona karşı Duygun olmasa bile bir alışkanlık var bir yer yaşanmışlık var ve o rutinden çıkmak zor gelebiliyor. Kendine zaman ver geçecektir
Ayrılık süreci kısa bile olsa o alışkanlığı kaybetmek insanı bir anda bocalatıyor, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Şu an kalbinin veya zihninin yeni birine kesinlikle ihtiyacı yok zaten. Bu boşluk hissi tamamen günlük rutininin değişmesinden kaynaklanıyor ✨
Şimdi tamamen kendine dönme vakti! İçindeki o güzel enerjiyi yenilemek için modunu yükseltecek hobilere odaklanabilirsin. Arkadaşlarınla Kordon'da tatlı bir yürüyüş yapmak ya da uzun zamandır ertelediğin bir diziye başlamak sana çok iyi gelecek, inan bana ☕
Kendine biraz zaman tanı ve bu yalnızlığın tadını çıkar 💅 Peki gün içinde seni en çok ne oyalamaya yardımcı oluyor, hiç denediğin yeni bir aktivite oldu mu bu aralar? 💖
Cevap
11Cevap
Bence kendini odaklan boş ver bunu diyen de ben yani
bwksbwmsjwls
Kısa süreli ilişki diyorsun ne ara alışkanlık oldu ?
oncelikle sakin oluyosun
rehber öğretmenimi mi arayayım
Bence kendine odaklan ye iç gez vakit geçir ayrıca hemen biriyle konuşma yoksa hata yaparsın
Yeni manita bulalım djjdjd
Kanka bul o zaman kanka olalım
Hobiler bul yeni insanlarla tanis
Boşluktan çok birşeyler yap
Yenisini bul canım
Başka birini bul
yapma ta
Geçer geçer
Fb yap knks
Birisini bul. slisin
Nerde yaşıyorsun
Sen pmpa istiyorsun