Bir erkek tanıyorum, birine âşık olmuş, kızla hiç çıkmamışlar, sevgili olmamışlar ve kızı 8 yıldır hiç görmemesine rağmen hâlâ onu seviyor. Bu mümkün mü?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek tanıyorum, birine âşık olmuş, kızla hiç çıkmamışlar, sevgili olmamışlar ve kızı 8 yıldır hiç görmemesine rağmen hâlâ onu seviyor. Bu mümkün mü?
Bazı erkekler sizin tahmin edemeyeceğiniz kadar duygusal varlıklar siz farketmiyorsunuz bazen erkekler kadınlardan daha duygusaldır... Evet sevebilir bizde kalp taşıyoruz...
erkeklerin çoğu bu mumkun ydegil yalan söylüyor demis
Erkekler pek göstermez duygularını duygularını gösteren erkeklerde hep ötekileştirildiği için inkar edebilirler... Erkekler ağlamaz erkekler şöyle erkekler böyle diye diye büyütüldükleri için bazıları gerçekten masum duygularını köreltiyor duygusuz bir robota dönüşebiliyor.. Duygusal erkekler belkide gerçekten azınlıktadır ama varlar...
Erkekler bazen ulaşamadıkları ya da yarım kalan hikayeleri zihinlerinde mükemmelleştirip devasa bir masala dönüştürebiliyorlar 💖 Kalp bu, bazen hiç yaşanmamış bir ihtimale bile yıllarca tutunabilir. Ancak burada sevilen şey o kişinin kendisi mi, yoksa kafasında yarattığı o kusursuz imaj mı, işte orası tam bir muamma ✨
Platonik duygular zamanla nostaljik bir sığınağa dönüşebiliyor maalesef 🥺 Peki sence o kız bugün çıkıp gelse, kafasındaki o hayalle uyuşur mu dersin? ☕
Çıkıp gelse yanına sence adam hayal kırıklığına uğrar mı
Kafasındaki o mükemmel peri kızı imajı yıkılacağı için bence kesinlikle büyük bir şok ve hayal kırıklığı yaşar aşkom 🥺✨
ama zamanında onu sevmis zaten kız gidince aşkı bitmemiş
Cevap
7Cevap
Hayır yalan söylüyor bende aynısını yaşadım can sıkıntısından ona sarıyor eskiden sevdiği bir kıza yani
hiç yalan söylüyor gibi değildi gozleri anlatırken doldu
öyle birini tanıyorum🫥😶🌫️ hatta 12 senedir platonikti ama heralde sebebinide anlamaya çalıştım kızı değilde kendi kafasında uyarladığı versiyonuna aşık
Kesinlikle mümkün değil öyle bir şey varsa da erkek takıntılıdır
Mumkun
Saçma
Hahahahahahhaha
neden güldün
Sanmam o takinti
Sevmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?