Kimseyle bi hal hatır sohbetim yok eşimi seviyorum, sadece karşı cinsle değil hemcinsim ile bile sohbet etmiyorum mesaj kutum kapalı.
Eşim biliyor burayı.
Eşim biliyor burayı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
35Cevap
Eşinin kafada sorular oluşacak mutlaka, bence burayı kullanmak gereksiz,
tamam bende gerçekci sorulara mantıklı cvplarla zaman geçiriyorum ama bi yerde ister istemez bireysel diyaloğa giriliyo,
İnsan hiç tanımadığı bilmediği görmediği kişiyle çok daha içten samimi dostane gerçekci bi iletişim kurabiliyo
İletişim kurmuyorum , sohbet kutum da kapalı. Soruları oluşacaksa girip bakabilir farklı cihazlarda hesabım açık gizlim saklım yok ,
Ya insanlardaki mantık şu bazı insanlar buraya yalnızca görüş belirtmeye soruları da yorum yapmaya gelir yani illa ki buraya gelen her insan eşini aldatacak diye bir şey yok ki. Maalesef bazı zihniyetleri aşmak çok zor
Yani İlk kez eşinden gizlemeden burayı kullanan gördüm
Farklı cihazlarda oturumum açık girip bakabilme imkanı var açıkcası saklanacak şeyler yüz kızartıcı davranışlarda bulunmak bana göre ahlaki açıdan normal gelmiyor
8 yıllık evliyiz 3 yıllık sevgililik dönemimiz olmuştu (çocukluk aşkı diyelim)🙂
Herşeyini biliyorum diye emin konuşamam , bana ne kadar gösterirse o kadarını bilebilirim ama illaki hayat karşıma çıkarır , sosyal medyasını hatta kendi bilgisayarında eşleştirdiği iCloud ve bilgisayarına girebiliyorum. sms dahil görebiliyorum bir şey gizledigini düşünmüyorum ama gizlerse de gizleyebilir ben bunu bilemem 🙂 kesin konuşmak her zaman garip geliyor
İnsanlar fikir belirtmeye gelmiş, kısmet dağıtmaya değil. 😂
Var ama öyleleri.
Evlisin ve burada geziyorsun diyenler var farklı yorumlarda , mesela ben geçen gün eşimle farklı bi şehire gittim , soru vs sordum. Eşimle gittiğini belirttimnaldatmaya gelmişsin adamı diyorlar..
Önceki yorum atana crvaplamıştım bi önceki yorumumu , yine de teşekkürler kaldırdıgın için
Bir şey düşünmemiz mi gerek. Kimseyi yargılamam. Herkes ne yaptığını biliyor. Kendine..
Hiç bir şey düşünmüyorum kendi fikrimi belirtiyor gerektiği zaman farklı bir şey düşünmem
Neden bir şey düşünelim, takılın işte kafanıza göre.
Yani eşin biliyorsa ve sorun yapmıyorsa be güzel, soruna gelince bazen konuşmak iyidir ama fikrine de saygı duyarım
Eşin biliyorsa da net bilmiyor olabilir ama şaşırdım buna
Herkes birini bulmak icin buraada zannedenler kendi zihniyetlerini aciga cikariyor
O zaman aiteyi tam kullanmıuorusun eşini sevmekle biriyle birileriyle sohbet etmenin ne alakası vae geri kafalı bagnaz düşünceli olmayın lütfen
Hoşuna giden paylaşımlar olduğunda onu yazanı merak etmiyor musun?
Özelikle cinsel yaşamda çok anlayışlı ve zevkliyse
Hayır etmiyorum , cinsel konularla muhattap olacağım kişi eşimdir cinsel konularda baskasının fikri zevki merak uyandırmıyor
Öyle bir arayışın var demiyorum. Olur ya bir şey gözüne çarpar falan.
Eşinin yapmadığı şeyi sevdiğini söyleyen biri çıkar.
Eşimle istediğimiz şeyleri birbirimize söyleyip karşılayabiliyoruz.
Ne desem cevabın var sanırım.
Senin gibi eşini çok seven ev hanımıyla ilişkim olmuştu.
Demek ki çok da sevmiyormuş
Yok gerçekten çok seviyordu ben ondan eminim ama seks bambaşka bir şey aşk vs engel olmuyor
Ahlakın pek önemi yokmuş o zaman o kadın için
Ben ne evli kadınlarla birlikte oldum anlatsam inanmazsın
Evli olmuş olması ahlaklı yapmıyor hala ahlaksızmış , sen de de yokmuş. Bu konu tartışmaya kapalıdır yorumun için teşekkürler, iyi günler dilerim
Aşağı yukarı aynı zamanda kayıt olmuşuz siteye. Neler gördüm neler.
Tamamdır
Saygı duymak lazım. Buraya giren biri herkesle sohbet edecek diye bir kural yok.
Yinede insan etkilenir ya çok güzel fantezi yazanlar oluyor. Bazen yaşamak isteyipte itiraf edemediğimiz şeyleri okuyoruz
Eşim var birbirimize isteklerimizi fikirlerimizi açık bi şekilde söyleyebiliyoruz çok da önemli bir mevzu değil ki
Bu konunun nasıl önemli olmadığını düşünüp mutlu olabilen bir çift oldunuz hayret doğrusunu.
Burada gördüklerimin önemli olmadığını belirtmek istedim açıkçası, eşim haricinde birinden bunları görmek okumak duymak mide bulandırıcı geliyor sadece
Bak yorumlarını çok güzel buldum. Çoğu çift böyle değil takdir edersin ki. Bende onlardan biriyim ne yazık ki. Haliyle senin bu kaliteyi, uyumu nasıl yakaladığını merak ediyor insan. Ve bu konuda nasıl olduğunu anlamak istedim. Bize karşı sormuyoruz zaten. Eşinle o konu da da her düşünceni paylaşabildin mi? Dürüst ol lütfen.
Ben eşimle 15 yasında tanıstım 18 yasında evlendim o zamandan beri cinsellik konusunda da veya basit olan her konuda da esimle karar verip fikir alışverişinde bulunuyoruz , isteklerimizi denemek istediğimiz şeyleri birbirimize söyleriz , ahlak dısı olmadıgı sürece her istediğini yaparım tek sınırım , ahlaksız olmaması. Ki asla öyle birisi de değildir , burdakiler çok eşli aldatmalı veya eş değiştirme falan diyor abuk sabuk seyler var bunların izahı olamaz ilişkimizde.
Kıskanırız birbirimizi , sadece cinsellik değil her konuda birbirimizi mutlu etmek isteriz mesela diyelim ki bütçemiz kısıtlı , bi telefon alacağız ikimizin de ihtiyacı varsa önce adana Alalım diyor ben de öyle diyorum sürekli iyi olan şeyleri karşı tarafa verme çabamız var bencil olmadıgımız için de ortak kararlarla birbirimize yararlı şeyleri halledebiliyoruz. Cinsel olarak da en basından beri cekinmeden ne isterse söyleyebilir. Nasıl isterse zaten onu yapabilecek birisi var karsısında.
Cevabını için çok teşekkür ederim. Ama benim anladığım yine der sert bariyerleri olan birisin. Madem eşine gösterme konusunda şeffafsın. Mesajlaşmayı gösterirsin sonuçta. Ona neden kapalısın? Eğer gerçekten anlamlı soru cevaplar olacaksa?
Mesaj kutum açık olursa herkes yazabilir ve bu sadece eşimi değil beni de rahatsız eder , göstermek sorun olmaz bakabilir ama mesela geçen birisi paylaşmış kızın biri neden link atıp oradını burasını paylaşıyor bu erkekler tanımadıkları kadına diye...
Şahsen ben böyle bi durum yasamak istemem. Bu riske de girmem linke basmasam da olur ama birisi linki attı kız hesabıyla saçımın rengi nasıl dedi ve bi bastım ki pembeli bi erkek hesap, orasını burasını atmış... Aşırı saçma ve mide bulandırıcı değil mi... Bence bu riske değmez
Peki gerçekten birine yol göstermen söz konusu olsa. Ve sana söz verse öyle bir şey olmayacağına dair. Gerçekten aşırı çıkmazları olsa. Ve seni ona yol gösterecek yetkinlikle ve şeffaflıkta gördüğünü söylese. Kulak verirsen beni anlayacaksın zaten dese. Eşine okutamayacağın hiçbir şey yazmayacağıma söz veriyorum dese. Onu kırmazsın değil mi? Yeminle buna çok ihtiyacım var. Yazar mısın? Gerçekten. Anlatacak çok şey var. İyi niyetle bu yorumu yaptım. Olur olmaz insanların saçma fikirlerini göze alarak. Sende anlarsan beni çok sevinirim. Yazarsın umarım.
?
Yazmam , beni tanımadan buna çözüm bulacağıma emin olması zaten hata. Yorumda sorununu söyler fikrimi belirtirim o kadar.
10 yorumu görünce bir şey oldu sandım naptınız öyle destan yazmışsınız 😀
Teşekkürler hadi dağılalım
Aşkı aramayı bırakan kadın olgun mudur yorgun mu? ↗ Şu soruya yorum yap o halde
Oradan sorayım
Bu kadarı yeterli teşekkür ederim
Bak gördün mü? Ben haklıyım. İyi niyet yok. Tamam soru olsun dedim. Ama tavır değişti birden.
Tamam da bana soruyu buradan da sorabilirsin beni bir yere gel yaz soruyu cevapla et demenin bi mantığı yok. Tavrım hala net , özele veya sohbete gelemem sorun varsa burada bunu yazmak yerine veya Baska bir soruya davet etmek yerine sorunu sorabilirsin. şu an yorumdasın sorunu sorarsın fikrimi belirtirim dedim , hala bi değişiklik yok. Hala aynı karar ve tavırdayım.
Başka soru dediğin benim kendi sorum. Fark etmedin sanırım. Ve başka bir arkadaşın yorumunun altında konuşuyoruz. Böyle devam etmesin kendi sorumda konuşalım diyeydi hepsi. Bunu bile yanlış analdın ya pes doğrusu.
Senin kendi sorun olabilir ama burada açılmış bir konu burada kalır başka yere taşımayı mantıklı bulmuyorum , baskasının yorumu altında sormak istemezsen kendi yorumunun altında sorarsın , yanlış anlamadım , yanlış anlamalık bir şey yok. Daha önce de belirttiğim gibi başka bir soruya neden gideyim , neden uzasın sorunu sorarsın geçersin. Fazla anlam yüklenmemeli herşeye
Bo soruya yaptığım yoruma cevap versen o soruya çağırmazdım zaten. Cevap verirsen diğer yoruma sevinirim
Yine de bi eksiklikten ve ihtiyaçtan buradasın
Evet boş zamanımı kitap okumaktan sıkılınca napacağım aceba diye buraya girip sorularda fikir belirterek zaman geçmesini sağlıyorum.
Yaşın nedir?
26.
Buradı insanı tahrik eder ve azdırır. Kaç yıllık evlisin? Çocuk var mı?
Öyle s. ala. k saçma kişiler beni neden tahrik etsin. Eşimle her şey iyiyken neden burada mahvedeyim ki.
İnsan okuduklarından, gördüklerinden tahrik olur. Eşin ile her şeyi yapabildiğine inanmıyorum. Eminim seninde içinde kalan farklı arzularında vardır. Eşin burada olduğunu biliyor madem o da açık ilişkiye ve paylaşıma açık bi erkek diye düşünüyorum.
Okuduklarımdan ve gördüklerimden tahrik olacak ne var ergenmiyiz biz. Neyin iyi kötü olduğunu biliyoruz , neyin ilişkiye zarar verdiğini de biliyoruz.
Eşim ile herşeyi yapmam zaten eşim ile ahlak dışı şeyler olmayan ne varsa biz kendimiz zaten yaparız isteklerimizi söyleriz , içimde kalacak bir şey yok eşimle gayet bencil olmadan birbirimizi sadece cinsellikte değil her konuda mutlu etmeye calısan kişileriz. Evlilik denilen şey de tam olarak budur zaten. Kendi içimizde kurdugumuz aile de birbirimizi tamamlıyoruz.
Mesela sen aşırı haddini aşıp hala yorum yapıyorsun. Senin gibisiyle neden uğraşayım , engeller geçerim. Çünkü ne laftan ne sözden anlayan birisin aklı kıt gibi davranıyorsun o yüzden seni ve bu abuk sabuk düşünceni görmemek için engelliyorum 😂
Birgün mesaj kutusunu açar
2016 dan beri açmadım , ne gerek var.
Olur bakalım birebir daha iyidir
Hiç kimse ile konuşmadın mi
Hayır , çünkü gerek yok , merak ettiğim veya soru soracaksam tek bir kişiye sormam , burası bi soru sorma fikir alışveriş platformu, bu şekilde soru paylaşırım fikri olan söyler mesaj kutusunda birilerinin fikir belirtmesi saçma
Anladım
Eşin biliyosa kime ne?
İlişki dediğin böyle olmalı. İsteklerinizi açıkça konuşuyor musunuz
Normal, hatta daha iyi
Gayet mütavazi ve meraklı bir kişilik
Kaç yıllık evlisin?
Bende evliyim ama benim durumlar daha farklı
Eşin yanında mı şu an?
Ve çocuğun var mı?
Lütfen cevap verir misin?
Ben sordum bu yorumda ama cevap vermedin ki
Yanıtladıklarım üstte kalıyor , bunu görmemişim kusura bakma.
😞😞😞😞 birde bana kızıyor adeta ya
Şimdi anlıyor musun insanın ne kadar zoruna giden bir durum yaşadığımı
Kızmadım , sadece Baska gönderiye gitmedigimi belirttim 🙂 özür dilerim
Gerçekten seninle konuşmayı bu kadar zor ve yorucu hale getirmen çok üzücü de elden bir şey gelmiyor şu an.
Sende gizlisin madem rahat sorayım mı o halde?
?
Rahat sormamalısın özel şeyleri cevaplamıyorum.
Ya sen var ya (!)
Sorun yok bu durumda eşinde biliyorsa..
Evet biliyor ondan bir şey saklamam, benim bildigim ne varsa eşimde bilir hesabım farklı cihazlarda açık istediği zaman girip bakabilme imkanı var
Sıfır sorun bence soru işareti yok
Bilmese sohpet edermiydiniz
Hayır asla , ahlak dışı geliyor bana
Ne alakasi varya
Elin adamlarıyla ne işim var sohbet edince ne olacak. Eşimin hoş karşılamadığı şeyleri neden yapayım , sadece eşimde de bitmiyor olay , arkadaş aramıyorum sonuçta neden sohbet etme gereksinimi duyayım
Niye sanaldasin o zamsn
Buralar sohpet amacli
Buralar sohbet amacıyla kullanılan bir yer değil. Burada sorular sorulur fikirler belirtilir. Amacı dısında kullananlar da kendileri gibi biriyle iletişime geçebilirler ben burayı Facebook veya Instagram dan farklı görmüyorum
Teprik ederim helal olsun
Hiç bir şey düşünmedim
Çok kişi var öyle
Sorun görmüyorum
Bir şey düşünmem
Sadakatlısın baya
Aferim sana
Olabilir normal
adamin dibi diyorum ablacim ne diyelim
😁😁
helal sana
kaç senedir ewlisnz
Ee iyi işte
Afferim sana
Edepli
Ne güzel işte
Fenasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bence bu hareket inanılmaz saygı uyandırıcı ve çok olgun bir duruş ✨ İnsan hem sosyal medyada aktif olup fikirlerini paylaşmak hem de evliliğindeki o güzel sınırları korumak isteyebilir. Bence eşine olan sevgini ve saygını harika bir şekilde yansıtmışsın, tam bir sadakat örneği gerçekten 💖
Mesaj kutusunu kapatıp sadece yorumlarda dürüstçe takılmak hem kafanı rahatlatır hem de gereksiz dramalardan uzak tutar. Zaten önemli olan niyet, sen de sınırlarını fıstık gibi çizmişsin 💅 Eşinin de bundan haberdar olması aranızdaki güveni gösteriyor. Sen bu durumdan memnun musun peki, çevrenden hiç garip tepkiler aldın mı 🥺?