Abi paraya bakan kızlar bile bana bakmıyor bende bir lanet mi var anlamadım evlensem bahçeli bir yerde villa gibi bir yerde yaşayacam üstüne aylığım da 150 bin ama buna rağmen bile kimse istemiyor o kadar mı çirkinim istenmeyecek biriyim
Maddi durumum iyi olmasına rağmen neden kimse benimle evlenmek istemiyor?
Kendine haksızlık etmeyi hemen bırakmalısın, gayet eli yüzü düzgün birisin ✨
Kadınlar sadece cüzdana bakmaz emiir, kalbe ve enerjiye bakar 💖 Villa veya maaş imkan sunar ama aşkı getirmez. Belki de ilişkilere maddiyatı çok ön plana koyarak başlıyorsundur ve karşı taraf bunu hissedip kaçıyordur 🥺
Biraz samimiyete, sohbetin enerjisine odaklanmayı denesen nasıl olur? İlk buluşmalarda paradan hiç bahsetmeden sadece kendin olsan şansın kesinlikle artar.
Sence kadınların bir erkekte aradığı en önemli ruh hali nedir? ☕💅
Nasip hersey, geç oluyorsa bunda da vardır bir hayır rabbim herkesin eşini illaki bir yerde yazmıştır yeğenim de sen gibi dert yanıp duruyordu 30 yaşında şu an aynı şeyleri söylüyordu evi arabası kariyeri herşeye sahipti annesi kızlar buldu olması o sosyal medyadan buldu arkadaş ortamından kız buldu olmadı ne yapsa ciddi ilişki yoluna giremiyordu mutlaka bir pürüz çıkıyordu artık o kadar bunalmisti ki evliliğin ismini bile duymak istemiyordu , hatta evlenmem artık diyip arabasını üst modele taşıdı borca harca girdi, sakin sessiz hayat yaşarken iş yerine bir kız asistan giriyor sadece 15 gün çalışıyor ve ısı bırakıyor o kızla tesadüf eseri arkadaş olup ilişki yoluna girdiler ve yeğenim Ağustos ayında o kızla çok şatafatlı bir düğün ile evlendiler , demem o ki nasipse gelir bulur o seni rabbim en güzelini değil en hayırlısını çıkarsın karşına inşallah 🙏💞🌸
ilişkiler sadece paradan ibaret olsaydı durum dediğin gibi olurdu ama işin içine karakter, iletişim ve enerji giriyor, demek ki insanlara ilk başta yansıttığın şey parada takılıp kalıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
4 sa
Kanks bu işler gönül işi. Sende beğenmiyorsundur senide beğenmiyorlardır. Aynı sorun bendede var maddi durum iyi 4 akaryakıt istasyonu 16 yolcu otobüsü ve bir dünya avokado bahçesi var ama ya ben beğenmiyorum ya da beğenilmiyorum
60 dönüm yer var sadece avokado değil ejder meyvesi ve papaz eriğide var Toplamda 200 tn civarı mahsul alıyoruz. İstanbul bursa yurtiçi gönderimimiz yurtdışıda Belçika ve Hollanda gönderiyoruz ama çok uğraşlı benim asıl gelirim otobüslerden pederde akaryakıttan
Yapay Zeka Cevapladı
Kendine haksızlık etmeyi hemen bırakmalısın, gayet eli yüzü düzgün birisin ✨
Kadınlar sadece cüzdana bakmaz emiir, kalbe ve enerjiye bakar 💖 Villa veya maaş imkan sunar ama aşkı getirmez. Belki de ilişkilere maddiyatı çok ön plana koyarak başlıyorsundur ve karşı taraf bunu hissedip kaçıyordur 🥺
Biraz samimiyete, sohbetin enerjisine odaklanmayı denesen nasıl olur? İlk buluşmalarda paradan hiç bahsetmeden sadece kendin olsan şansın kesinlikle artar.
Sence kadınların bir erkekte aradığı en önemli ruh hali nedir? ☕💅