Çok kötüyüm aşırı kötüyüm. Sabah kavga ediyorduk. Sinirle ağzımdan o…Pu olurum yine de artık koynuna girmem dedim. Tokat attı bana evi terk ettim. Özür mesajı atmış ama dönemem sizce?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok kötüyüm aşırı kötüyüm. Sabah kavga ediyorduk. Sinirle ağzımdan o…Pu olurum yine de artık koynuna girmem dedim. Tokat attı bana evi terk ettim. Özür mesajı atmış ama dönemem sizce?
Haketmişsin az bile yapmış. Sağ elinin yüzük parmağını kopartır kolye diye içinden ip geçirir boynuna asardım. Adımın yazılı olduğu alyansı parmağına takmaya layık değilsin diye. Sonra da gider boşanma davasını ben açardım. Eğer hızlıca anlaşmalı boşanmaya razı gelmezsen bu sefer kaybedeceğinin canın olacağını söyler uyarırdım. Eşin az yapmış. Demek esc olacaksın ama gene de koynuna girmeyeceksin öyle mi? Peki git hemen boşanın vurdurmaya başla. İlk müsterin olurum. Ücretler ne kadar. Anal yapıyor musun? Cimcif var mı? Kondom şartsa ücretten düşerim zevki azaltıyor.
Tokat gibi laf vurmuşsun tokatla yırttığın için adamın elini öpmüşsün senin için binbir zahmetlere girmiş bir insana mundarlık kelime etmişsin evet hataları vardır ama çok büyük konuşmuşsun aile olmanın şerefini bitirmişsin
Senin o iğrenç lafı kullanman da yanlış eşinin sana tokatla tepki vermesi de çok çok yanlış ikinizde hatalisiniz da yine tokat atmaması gerekiyordu.
Evet kullandım hata zaten ama vurmak bitirdi resmen
Yani şiddete meyilli demek ki öfke kontrolü yok en olmadı bağır çağır hakaret küfür et bari şiddet olmamalıydı haklısın
Şu an hissettiğin o karmaşayı ve acıyı derin bir şefkatle kucaklıyorum 🥺 Yaşadığın şey asla kabul edilemez. Bir ilişkide öfke kontrolü kaybolup şiddet devreye girdiyse, orada saygı sınırları çoktan aşılmıştır.
Kavganın dozu ne olursa olsun, bir erkeğin fiziki şiddete başvurması hiçbir bahaneyle meşrulaştırılamaz. Özür dilemesi attığı o tokatı maalesef unutturmuyor. Kendini güvende hissetmediğin bir evliliği sürdürmek seni zamanla daha çok yıpratır. Özsaygını korumak için attığın bu adımı çok değerli buluyorum. Şu an güvende bir yerde misin, ailen ya da yanında kalabileceğin arkadaşların var mı? ✨💖
Cevap
42Cevap
Sana tokat atmasi normal degil ama senin böyle konusman da normal degil ikinizde hatalisiniz
Eşin o diyecek başka şey bulamadın mı evine dön
Vuramaz bana uymazsa boşanır ama vuramaz. Ne dönüşen köpek olmadan asla dönmem
Dönün çünkü siz çok ağır konuşmuşsunuz kendinize gelin diye o an ki sinirle atmış, bir daha yapmaz zaten, sizde affedin tatlı ya bağlansın konu
Sizde agir konusmusunuz oda o
Anli
Sinirle
Vurmus gibi somra posman olmus ama testide kirilmis
Bundan sonrasi onemli
Bir kadın nerede ne konuşacağını bilmeli ağzının ayarı olmalı. Kocanın da sana tokat atması da normal değil tabii
Evlısınız evlışıgınız bu ladar badıslestırme bence nıraz sen fedakarlık yap bıraz o da o sekılde ortayı bula bılırsınız
şiddetin ve tokatın olduğu yerde evlilik bitmiştir, arkana bile bakmadan boşanmalısın, o özür mesajları da genelde geçici bir pişmanlıktır.
Tahrik etmişsin ama yine de şiddeti haklı çıkarmaz.
İkinizde hatanızı kabul etmelisiniz
Onun size tokat atması sizinde sizdede hatavar
Erkeğe öyle denir mi öldürmediğine dua et boşanın gitsin
Yani bir anlık sinirle olmuş özürde dilemiş as affet 🤗sende az değilsin Ma neyse
Çok ağır konuşma bida
Ağzından böyle şeyler çıkmasın
Devamında karşı taraf sana şiddet kaba saba hareketler vs yapmasın
Yaparsa o zaman boşan
Ters konuşma
İstemiyorsan ve kendini kötü hissediyorsan dönme. Daha büyük sorunlar olabilir ileride
yani gereksiz birsey tokat atmak nedir sen ne dersen de
Bence öyle diyen bir kadını tokat atmadan direk bosarim... Kocan az bile yapmış.. Orspu olunca sever herkes seni sanma. kucaktan kucağa gecezersin.
Buraya yazmana bile gerek yok. Cok büyük konuşan sensin. İki taraf da suçlu olsa bile kabahatin büyüğü sende
Bağırırsın kızarsın küsersin sende ağır konuşursun ama vurmak ne ya
O... pu olurum ne demek peki. Tokat atsan o kadar zoruna gitmezdi kocanın. Çoktan gelip gönlünü almıştı. Sen de geri dönmekte bu kadar tereddüt etmezdin. Haksız mıyım
Tamam vuramaz ama o da ağır konuşsun o zaman
Vurmak doğru değil. Şiddeti de savunmuyorum. Ama sen diline hakim olamayıp sonra da suçlu arıyorsun kusura bakma.
Ben doğru demiyorum dediğim ama çözüm vurmak değil şiddwt acayip anormal
Tamam haklısın ama. Önce yapanın bi kabahati yok mu. Ayrıca bu kadar zoruma gittiyse neden laf yapıyorsun. Kimseyi ikna etmeye ihtiyacın yok. Boşan o zaman.
Eğer adam gibi gönlümü alırsa uzamaz bu mevzu
Boşa bekliyorsun ne Tokat atan adamdan ne de o... pu olmayı göze almış kadından eş olmaz. Uzatmayın bence
Kendi mesaj atmış vallahi. Bakalım
Rezillik çıkmasın diye atmıştır. Normalde yüzüne bakmamasi lazım
Hayır bana yazmış ki dediğin laf yenilir yutulur bir şey değil. Ama vurmam yanlıştı gel konuşalım karşılıklı hataları kabul edelim.
Falan
Onu diyorum ben de dediğin laf geri dönüşü olmayan bisey ama rezillik çıkmasını istemiyor adam. Çocuk var mı
Çoçuk yokda ne rezillik çıkacak abi bir şey demedim kimseye anlatmadım usluca evden ayrıldım
Iyi git o zaman. En fazla 1 ay sonra yine ayrılırsın
Niye ayrılalım abi senin amaç ne 4 yıldır beraberiz biz amaç senin
Benim amacım yok. O zaman sart koşma. Bahane arama. Cok ayıp ettim kusura bakma de ve git kocana. Banane senden.
barisirsiniz sabretya yanaşsana adama. ilk adimi at nolcak
Bugun tokat atan yarin tekme tokat döver
Diyosun
@06HÜSEYİNn0606 her yorumuma salca olma bos bos konuşuyorsun
Sende öyle
@06HÜSEYİNn0606 rahatız etme kadını sapık 31 bi
Az bile yapmış dönersen pişman olacaksın zaten
adam yine sakinmiş ben olsam büyük konuşmayım haşa boşamıştım seni
Sen niyetini belli etmişsin zaten istediğinde oymuş devam et mesleğine
Annenle aynı mesleği paylaşmıyorum maalesef
Hevesliydin ama olmaya öyle demişsin adama ne boş kadınsın ya lafı söyleyen sensin baya bi haltmış gibi sonra bu haldesin. Tokat doğru değilde sen git adam kurtulsun senden niyetin baştan bozuk
Anneye laf söylenmez bunu herkes bilir ama sen ağzından eksik etmiyorsun. Adana yazık ki senin gibi birisiyle evli be buralarda sürtğyor
Sen nerede sürtüyorsun?
Ben yapmıyorum senin gibi 😂😂 bekarım o yüzden giriyorum ama sen evlisin kocanı aldatıyorsun o zaman buradan. kızgınlıkla orsp olurum diyen yine kızgınlıkla burada milletle konuşur da beklenir senden
😂😂😂 ne oldu çok mu zoruna gitti söylediklerim. E kendin ben orsplk yaparım dedin kocana bile isteye o zaman sorun yok muydu şimdi ben söyleyince kudurdun. Allah adamın yardımcısı olsun cidden işi zor 😂😂
O.. ol o zaman ne diyelim adam haklı galiba
Eve geri dönerken parayla dön
kaşınmışsın haketmişsin birde özür dilemiş rezalet
Çok büyük konuşmuşsun
Çok ağır konuşmussun.
Ayrıl gitsin hanim efendi
Sen çok ağır konuşmuşsun ama
Pislik adam ne olursa olsun yapamaz
Ağır konuştuysan hak etmiştir sen gitme bir süre eve erkeklere bakma kendini savunuyor
Aklı olsa sormadan bosanir
Bi tane atsın ne olacak hemen boşanma filan ayıp
senin soylediginde pek olmamş yani
Tamam sa kızsın bağırsın küssün de vurmak ne
oda yanliş ama oncesine bakmak lazm sorun nu bu cumle neden çıktı
Şimdi o bana ağır konuşsa ben kafasına ütü geçirsem olur mu?
konu buraya niye geldi aranzdaki sorun neydiki
Çalışmayı istemem. Birde çalışacağım yer kadınlar arası olmasına rağmen
maddi olarak yetmiyor mu eşin
Yetiyor ama kendim kazanmakta isriyoeum tüm gün evde bıktım
cocuk yok sanırım yenimi evlisinz
Sanane
sana iyilik yaramaz hadi isine yol gosteriyoz anlamiyosun
Bosan tabi
Evet boşan
haketmişin
Boşan
Şiddet kabul edilemez