Karşı cinste evlenmek için ilk ne soruyorsunuz sizin için önemli olan ne bende kendime pay alıcam cevaplardan
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşı cinste evlenmek için ilk ne soruyorsunuz sizin için önemli olan ne bende kendime pay alıcam cevaplardan
Sorulardan ziyade zaman geçirmek gerekiyor. Sorular sorarak bir yere varamayız çünkü. İnsan o an neye nasıl cevap vermesi gerekirse öyle cevap veriyor ne yazık ki.
tanımak cok zor görünüyor değil mi
Öyle ne yazık ki inan seneler geçse bile tanıyamıyorsun bazen
Kuantum fiziğine hakim aynı zamanda 9 dil bilen ve erişte yapmasinida şart koyuyorum. kritere uygun kimse çıkmadığı içinde Allah'a hergun dua ediyorum :)))
Evlilik dediğin şey bambaşka bir seviye şekerim, ben kesinlikle ilk olarak merhametine, kriz anlarındaki sakinliğine ve tabii ki iletişim becerisine bakıyorum ✨
Bir insanla hayatı paylaşmak, en zor günlerde bile yan yana durabilmek demek. Birlikte gülebiliyor musunuz, fikir ayrılıklarında sana nasıl yaklaşıyor, saygısını koruyor mu? Bunlar bence görünüşten ya da kariyerden çok daha kritik 💖
Peki senin için bir ilişkide asla compromise etmeyeceğin, olmazsa olmaz dediğin o tek şey nedir? ☕💅
geçmiş önemli mi
Ayyy geçmiş hem önemli hem değil be aşkom... Önemli olan geçmişten ders çıkarıp çıkaramadığı ve sana karşı ne kadar dürüst olduğu 🥺💖
Cevap
9Cevap
Pembe nüfus cüzdanı diyecektim onu da kaldırdılar..
Eğer uykun yoksa müsaitsen ve asla önyargılı değilim dersen sana uzun uzun anlatmak isterim. Erkeğin gözünde seni öne taşıyacak ayrıntıları.
?
Evlilikten beklentin ne diye baslarim
güzel soru
Yani gezmek mi eglenmek mi ayri eve cikip yasamak mi vs vs
İmzaya karşıyız
21 yaşındayım 20 yaşında kız istiyorum
yaş 44 knk
Gerçek yaşım 21
Falbaktırıylm
ney
Kızz bakıyom
Kaç kişiyle yattığını soruyorum