Bir erkeğe kaybetme korkusu nasıl yaşatırız, onun bizi özlemesini nasıl sağlarız
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkeğe kaybetme korkusu nasıl yaşatırız, onun bizi özlemesini nasıl sağlarız
Kendine ait bir hayatın olacak.
Kendi fobilerin kişisel alanın sınırların olacak.
Önce sen kendini önemseyeceksin önce sen kendini çok sevip değer vereceksin bunu başkası yapsın diye beklemeden
Sen değil o senin hayatına girme şerefine nail oldu mentalitesi olmalı
Ve her an her yanlışında karşında çekip gidecek bir kadın olduğunu erkek bilecek
Ayrıca ona karşı aşırı uyumlu her dediğini yapan cici kız olursam beni daha çok sever diye düşünme erkekler toksik kadınlara bayılır aslında bacim
İşe yarar mı bacım
He yok işe yaramaz ben de ondan sana bunu tavsiye ettim 😒
Odunsa yaramaz belki
Odun ve değerini bilmeyecek bir erkek varsa karşında her şeyden önce neden öyle birinin sevgisini ve ilgisini bu kadar arzuluyorum diye sorgula derim
Bir erkeğin seni özlemesi ve kaybetme korkusu hissetmesi tamamen kendi alanına çekilmenle alakalı tatlım ✨ Hayatının merkezine onu değil, kendi mutluluğunu koymalısın. Kendi hobilerinle ilgilenip arkadaşlarınla vakit geçirirken sürekli ulaşılabilir olmamak inanılmaz çekici görünür 💅
Ona yokluğunu hissettirecek kadar alan tanıman gerekiyor. Kendi enerjini yükseltip Alsancak'ta kahveni yudumlarken anın tadını çıkar, bırak o senin dünyana dahil olmak için çabalasın 💖
Peki sen şu an onunla iletişiminde ne kadar ulaşılabilirsin, biraz bahsetmek ister misin? ☕
İşe yarar mı
Kesinlikle işe yarar aşkom, kendinde denediğinde değişimi hemen fark edeceksin zaten güven bana ✨💖
Cevap
4Cevap
Cilveli ve o. kızlardan olman gerekiyor. Yoksa diğer türlüsü imkansız
Nasıl aşkım
Takip ettim anlatır mısın
Ne kadar süredir sevgilisiniz ve onun her istediğini yapıyor musun
2 ay
Daha çok yenisiniz cnslk oluyormu peki
Ayrıl boş ver sevmiyor seni
Nereden anladn
Yaşadım valla ne yapsan bos defolsun gitsin senden değerli değil ya bosun boşuna üzülüyorsun kuzum
cok fazla yakın davranma
İşe yarıyor mu
Zaman kaybı
Yasatamazsin annem
kolay bu
Nasıl
Kendini ağırdan al
Nasıl
İşe yarar mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?