1 senelik ilişkimiz var ama doğru düzgün iletişim yok kısıtlı arama sorma mesaj olayı oluyor. Cepte görüyor ve bencil kendini önemseyen bir insan bence. Başlarda böyle değildi ama sevgimden emin olduktan sonra iyice abarttı. Hep kendi hayatı kendi kariyeri. Yaşlarımız küçük değil. Ben 25 o 26 yaşında. Bende doğru düzgün arayıp sormuyorum o bu şekilde davrandığı için ama bu muamelesinden çok sıkışdım. Baba çok güveniyor. Bubda haklı olabilir. Ama kaybetme korkusu yaşatmak istiyorum. Bu ilgisizliği kendine dönüklüğü beni bıktırdı. Ne yapabilirim de eski haline dönsün?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Daha önce yapmadigin hobiler yap, yapmasan bile yapiyormus gibi göster mesela yazsin sana birgun boyunva yazma sonra nerdeydin dediginde spordaydim da sana yazmak tamamsn cikmis aklimdan diyebilirsin. Onu umursamadigini hissettir yani, bir yere gitmeden haber veriyorsan verme, unutmusum sana demeyi de. Terketme oyle seni suclar bi sekilde, bu arada youtubede Adil Yildirim izleyebilirsin
Kuzu haber vermiyorum zaten ne yaptığımı ve günlük arayıp sormam da pek ama bıktırdı beni. KPSS’ye hazırlanıyorum rutin bir hayatım var bunun farkında...
Ayrılırsam beni suçlar ve ben ayrılmak istemiyorum ve seviyorum
O zaman kendi ayrilmiyor, ayrilman icin herseyi yapiyor yani bilemedim
Sence ayrılmam için mi yapıyor? Ben ayrılayım diye mi
Ya konusmaya bi hevesi yok kendi ayrilsa ayrilir ama bir bahanesi yok gibi yani soyle yanlis bir hareketin yok kendini biktirmaya calisiyor olabilir. Onu tahrik etmeden, tatli tatli bir yazi yazabilirsin onun eski zamanlarini cok ozledigini, bu halinden cikip cikmiyqcagini bu sekilde yiprandigini ve 2 yil once de onsuz bir hayatinin oldugunu eger degismesse eski haline dönmezse tekrardan 2 yil onceki gibi hayatina devam edecegini söyle. Kal derse birak sevmiyor bu sadece seni üzer
Kal demezse
Bakicaksin yoluna bir sekilde boyle daha yipranacaksin ve gunun birinde kendi defolup giderse daha cok uzulursun. Elbet aci cekicen ama hayirli insan seni yormaz
Daha önce bir süre konuşmayalım bence dedim bu konudan ötürü tartıştıktan sonra... o da bence bu iyi bir fikir değil filan dedi. Kaç kere ağladım iletişimsizlik istemiyorum diye telefonda tabi. Aşırı kıskancım belli ediyorum ve sevdiğim de yanında çok belli oluyor..
Boyle bir hayat gecmez ama sevilmek ilgi gormek seninde hakkin, belliki dogru insan degil ama tabi sen bilirsin napacagin hakkinda
Bende arayıp sormuyorum da istediğim bu değil. Ben böyle böyle yapıyorsun diyince oda sende böyle yapıyorsun mesajıma görüldü atıyorsun ya da bana haber vermiyorsun diyorsun ama asıl ben senin nerde ne yaptığını bilmiyorum haber vermiyorsun diyo
Aranizda ki kopuklugu konusmaniz lazim o zaman, soguk yapiyorsun ilgi yapsin diye ama pekte faydasi yok. Soylemen lazim yani degismezse bak hayatina, sen birsey dediginde sana senin hatani söylemeside manipüle etmektir
Evet pekte faydası olmuyor. Resmen onun istediği zamanlar konuşuyoruz istediği zaman görüşüyoruz. Kendi doktor yoğun tamam ama bu bir
Bahane mi şimdi
Bilemeyiz konusman lazim duzgunce belki de biraz zaman onun seni ozlemesini saglar
Nasıl bir konuşma yapayım yüzüne karşı mi?
Yani daha etkileyici olur ama dokturmus birde yani aciz gorunme onsuz da yasabilecegini soyle hissettir, erkekler kendi ayaklarinin uzerine basan kadinlara daha cok ilgi gosterir
Ama konuşmalarım nasıl olmalı? Yeni mezun avukatım ama sınava hazırlanıyorum... çalışmıyorum şu an.. ve hayatım çok rutin. Bunu biliyor
Yani dedim ya bu harektlerin seni de iliskinizide yiprattigini ikinizinde hatalarinin oldugunu ve bir hayatlrinizin oldugunu, ama senin gercekten eski onu ozledigini, ve artik ilgi gorup degerin bilinmesini istedigini, vs vs
Tamam da bunu telefonda ağlayarak söyledim
Aglayarak iste aciz bir insan ona muhtac onsuz yapamayn bir insan gibi soyledin guclu durup cok dusundugunu ve duzelmezse hayatina devam edecegini soylersen belki kafasina dink edebilir
Yüzüne karşı mi söyle diyorsun
Ya aglarim diyorsan arayarak da soyle bilmiyorum sen bilirsin
Hayır ya ağlamak istemiyorum ama bu ara regli olucam olmam gerekenden daha sinirli gergin ve hassasım..
Sinirlerim çok bozuk ve bu ilgisizliğinden ikimci plana atışından sıkıldım
Boyle hergun uzuluyorsun ayrilsan 2 ay sonra gecer belki
Terk et bence de
Sevmesem ya da biraz soğumuş olsam tamam ama seviyorum
Sevdiğin için yap ztn , ilgiyi de kes ama terk etmeden işe yaramaz, ve onsuz da çok mutlu olduğunu görsün
Ayrılayım mi yani
Ayrıl ama sen ayrıl
Terk ederek
Ciddi misin? Ama bu sebepten ötürü terkedersem beni suçlar
Suçlamayacak ki ayrılmış olacaksınız
Ama seviyorum
Seviyorsun diye bütün ipleri vermek zorunda mıydın
Nasıl bu hale geldi bilmiyorum ne yapabilirim gerçekten
Akışına bırak
Ayrıl dedin ama az önce
ilgilenme fazla
Çok arayıp sormuyorum ki sadece çok sevdiğimi biliyor ve emin