Çoğu kız da zannediyor ki yakışıklılar egolu. Ama öyle değil kızlara uzak durmalarının sebebi kızların kibirlenmemesi için. Çünkü günde 10'larca çirkin erkek ilgi gösteriyor. Haklı mıyım?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğu kız da zannediyor ki yakışıklılar egolu. Ama öyle değil kızlara uzak durmalarının sebebi kızların kibirlenmemesi için. Çünkü günde 10'larca çirkin erkek ilgi gösteriyor. Haklı mıyım?
Cevap
0Cevap
En egolusu bile birilerinin kapısında köpek olmuştur dolayısıyla erkekleri gözünde büyütmeye gerek yok aşağı yukarı hepsi aynı ilgiyle şımarır kendini en iyisi zanneder önceki sevgilisinden daha çirkin birine yüz vermez cirkini de yakışıklısi da aynıdır ortada kalınca kriterlerini düşürür tek dertleri takılmak cinsellik yaşamak.
Hepsi Kapısında köpek olmuş derken :D sen herkesi eski sevgililerinle karıştırdın herhalde
Benim değil görüyoruz çevreden valla baya erkekler ezik yani 🤣
Hatta çirkinler daha gururlu🤣
Çirkin erkekler hen gururlu hem avantajlı. Çünkü yakışıklı egoludur, cahildir, aldatır diye diye hepinizi elden geçiriyorlar :)
Ondan sonra ağlıyorlarki kızlar yakışıklı erkel seviyor :)
Genel olarak herkes sıkıntılı yakışıklılar daha bı sıkıntılı çünkü ilgiyle iyiyce bozuyolar açıkçası ben tipine bakmadan kendi halinde olan insanlara bakıyorum diğerleri ortamci tipler birbilerini aldatiyolar daldan dala konup duruyolar ve cok yakisiikli çok güzel olanlar sıkıntı oldu hep istisna görmedim varsa çevrende asosyal dur kesin yoksa ilgi goruo bozulmayan yok tipsiz olanlar bile şımarır çok yüz bulunca
Yakışıklı erkek çirkinden daha mütevazi ben de hep buna denk geldim emin ol. Çünkü çirkini yakışıklıdan ne üstün tutuyor anlamsız bir şekilde aşık olup peşinden koşuyorsunuz sonra aldatılıyorsunuz bu hoşuma gidiyor:) yakışıklıdan da ilk adım ilgi peşinden koşmasını bekliyorsunuz hatta çoğunuz yüz vermiyor hatta yakışıklı gelip tanışsa bile reddeiyorsunuz. Çirkin erkekler gerçekten daha avantajlı bunu bilir bunu söylerim
Hiç aldatilmadim sevdiklerim çirkindi gayet iyi adamlardi en son hsolandim yakışıklıydı yine b* tan karakteri vardı her zmaanki gibi sende genelleme yapma çevremde görüyorum valla bir erkek ne kadar çok parası varsa tipi iyiyse o kadar karaktersiz oluyor şaşmaz habtersi yok mu var ama zenginler yapınca metres falan fakir yapınca ahlaksizlik oluyor onlarin ki göze batıyor ha bana göre çoğu erkek aynı fırsatını bulamayan vardır yoksa hepsinin gözü dışarda yine de karakterine bakıp diğer şeyleri göz ardı edebilirim insan onuru her şey canım bir adamla kendimi harap edemem😄
Aklli kadınlar kimi seçecegini biliri sen de duzgunsen illaki biri seni seçer bosta kalmazsın 😏
Bunun cevabını bulamıyorum yıllardır zaten
Kadınların zaten hepsi çirkin erkek seviyor, seçiyor. Ancak yine de bu çirkin erkekler yakışıklıları kıskanıyor pasif-agresif harkeketler yapıyor yakışıklıyı gömmeye çalışıyor buna gerek yokki hangi kadın yakışıklıya bakıyorki günümüzde hepsi önyargılı zaten cidden anlamıyorum
Çoğu yakışıklı erkek şişko çirkin kıvırcık saçlı kızlarla flörtüm vardı. İlkez benim gibi güzel bir kızla flört etmişti hep çirkinlerle 4 gün konuştuk sonra Instagram hesabımı sildim bana ulaşmasını diye mankendi adam
Çirkin kızlarla takılıyorlar sebebi ise kişilik adam bakıyorsun çok yakışıklı konuşma düşünce iğrençlik çok üstlerde.
Yakışıklı çirkinle çıkmaz kızlar gibi değiller
Çirkindi kızlar çok yakışıklıydı mankendi ama benim ondan fazlam vardım
doğrudur bende yüz vermem haha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy bu bakış açısı gerçekten çok iddialı olmuş aşkııım 💅✨ Yakışıklı erkeklerin kendilerince bir stratejisi olabilir tabii ama olay sadece kibir kırmak mı, emin değilim. Bence burada asıl konu erkeklerin de bazen ilgi odağı olmaktan yorulması ve kendilerini koruma içgüdüsü. Herkes hak ettiği değeri görmek ister, strateji yapmak yerine doğal olmak her zaman kazandırır 💖 Sen hiç bu taktiği uyguladın mı, gerçekten işe yarıyor mu peki? ✨☕