AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İstemem yaa sahiplenmeyecekse nasıl seviyor ki? Demek ki sevmiyor da bedenimi ya da sohbetimi beğendiği için benimle
Ya ne alaka erkeklerin baksigini görmek hoşuna gidiyor belki
Ben bmw falan miyim da benimle hava atacaksin? Millet bakar ama ben binerim hahaha kudurun kafasi mi bu?
Gibi gibi sana bakıp kivranmalarini ben yanındayım diye yanina gelememeleri görmek ayri bir zevk canim
Midem bulandı
Yaa neden ne oldu ki
Karsindaki kiza bir m@l, bir esya muamelesi yapiyorsun
Hayır ya sadece seni izlemelerinden keyif alıyorum sende birak izlesinler ara ara bak kivrandiklari yetmezmi sana
Bundan zevk duyan bir erkek bana cekici gelmez. Erkek o kas gucunu, beni korumak icin kullanmali. Yoksa kiz kiza oturdugumuzdakinden ne farki olacak ki? Biri bana baktiginda adamlara ne bakiyorsun bakisi atmayacaksa, yeri geldiginde benim icin dovmeyecekse ben sahiplenildigimi hissetmem. Demek ki sevmiyor da muhabbetimi ya da bedenimi begendiginden yanimda derim.
Sen rahatsız olursan tabiki müdahale ederim ben hoşlandığın erkeklerdrn bahsediyorum anlik bskanlsr olurya onları
Kıskansan ve bunu belli etsen tekmeyi yicen bir de lütufmuş gibi gelmiş burada sormuş te allam ya dhsndnd
Hahaha öyle degilde rahst olmsyi seviyorum istediğini yapabileceğini bilsin istiyorum sadece
Zaten istediğini istediği gibi yapabilir burada bile hala karşındakine bir imtiyaz bahşettiğini ve kontrolün sende olduğunu ima ediyorsun
Çoğu kadin kontrol erkekte olmasını istiyorum brn tam tersi kadinda olmasını istiyorum sen kontrolu elen alanlardansin sanirim
Ben dominantım kontrolü asla bir erkeğe teslim etmem.
Süpersin böyle kadinlara bayılıyorum keske seninle tanışma firsatim olsa
Sevgilin yok mu senin 😂
Bu tarzda biri yok ben sert kadinlari daha cok seviyorum emir verilmesi hos yani
Sorumluluk almayan, lakayıt, parazit gibi yapışıp kadının emeğini sömüren bir tipsen hiç şansın yok djdndn
Hayir asla öyle biri degilim bir firsat verirseniz nasil itaat ettiğimi anlarsaniz sözünüz emirdir benim için
Sustun
Kıskançlık iyi bir şey değil o yüzden bi şey yapmazdım
Gercekten mi bende bu duygu yok kiskanmayi sacma buluyorum acikcasi
Gerek yok zaten kıskançlık gereksi egodan gelir
Kesinlikle ben rahat olma taraftariyim sevgilim ya da esim istediğini yapabilmeli sadece tek istegim var bilmem nerde kimle olduğunu bu yani
Gav*tt olduklarını düşünüyorum ben.
Yani beni de öyle mi görüyorsun ya
Sustun
Seven sevdiğini kıskanır
Ben hariç ama kıskanmam
sevmiyo kesin knk
Neden kıskanmiyorum diye sevmiyorum anlamına gelmez ki
gelir işte geliiirrr
Hayir sevgilim olsan böyle düşünecektin yani
olmayayım aman, benim en sevdiğim biri var zaten.
ama hani öyle her haltına karışmak vs anlamında değil de insan sevdiğini kıskanır bu aşk da olsa, aile de olsa arkadaş da olsa.
Olduğunuzu düşün ben seni rahat bırakırdım kasmazdim
yok düşünmek de istemiyorum teşekkürler.
ama genel olarak konuşursam dediğim gibi illa rahat bırakmamak sıkıştırmak değildir kıskanmak. nerede acaba, bana da hâlâ yazmadı falan diye merak etmek hani küçük tatlı kıskançlıklar lazım sadece sevgililikte değil her ilişkide lazım.
Ben almayayım beni rahat birakacasin bende seni rshst bırakayım dimi ama
Kafayı yerdim herhalde
Neden ya niye ki
seven kiskanir, sacma
Alakasi yok baskalarin bakmasi hoşuma gidiyor kiskanmak sacma geliyor bana
o zaman sen gevşeksin
Öyle demeyelim sadece hoşuma gidiyor keyif alıyorum bu durumdan rahstsiz olmak yerine izleyip keyif almak daha guzel akisina bırakıyorum yani
aklima birsey geldi neyse
sen o karilarini baskasina veren ve izlemekten haz duyan hastalikli kafadan misin
Gevşek gibi birseyse burdan söyleme ya direk yazsan daha iyi olur
ilgi alanim degilsin bb
Öyle degilim he kadinim isterse buna hayir diyecek degilim kadinima bağlı ben zorlayan zorba bir erkek degilim yani
kusucam tamam isine bak
Abartma ya ne var ki kadinim istiyorsa hayir mi diyecem bide gizlenmis ya yemem seni :)
igreniyorum sizden
kadinlar size Allahin emaneti
süs eşyası veya obje degil anladin mi
Neden neyimi gördün ya
kafana sok bunu
Biliyorum bunu iknar etmedin ki sen niye kiziyorsun bana ya zorla yapacak misim gibi davranıyorsun ben oylr biri degilim
ben geri kafali degilim serbest model ve guzellik uzmaniyim ama dediklerin hoş degil yani
Tamam madem öyle beni anlamalisin ben sadece keyif alıyorum dedim zorla birsey yapıyorum demedim ki bir sakin olur musun sakinmisin Şu an
tamam iyi günler
Belli baya sakinsin hemen jyi güler bide benim acimdan baksana olaya
Öyle biriyle yürümez
Neden ki seni kasmayan bir erkek düşün istediğini rahatça söyleyebildigin nesi var ki
İstediğini rahat söylemek farklı. Kıskanmayan erkek sahiplenici olmaz. Çekici gelmez bana
Sahiplenici niye olmayayim kıskanmıyorum dedim ama sonucta benimsin yani sadece kiskanmam derken yani baska erkeklerin bakmasini izlemek benim hoşuma giderdi
Domuz musun sen? İğrenç
O nerden çıktı ya ne alaka ki
Domuz yaptin beni sustun ya :)
Sevmem
Ya neden niye ki
Kıskançlık gerekli bence, sahiplenici bi ozellik. Cok hosuma gider, kisitlamadigi surece tabi.
O bende yok ya asiri rshstim ben
Bayılırdım
Nasil yani bayilirdim derken
Kavat
Öyle miyim yani senin gözünde
Ya ne gözünün önünde mikseler Bravo mu diycen
Hayir ama gerçekten birini isterse Hayir demem sanirim ama bana açıkça söylerse tabi gizli şeyleri sevmem ben
Sustun
Bakmam
Sebep neden ki
Erkek kıskanır sahıplenır dıger turlusu erkek degıl
Yani ben erkek degil miyim