Zamanında kimseye güvenmedim şimdi de kötü insanla sınav oluyorum
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Bazen insan “Ben kimseye güvenmedim, şimdi neden başıma bu geldi?” diye düşünüyor ama hayat böyle bir denkleme göre ilerlemiyor. Kendini suçlama. Kötü bir insanla karşılaşmış olman, yanlış bir seçim yaptığın için cezalandırıldığın anlamına gelmez. Şu an yapman gereken geçmişi didiklemekten çok kendini toparlamak. Boşanma sürecinde duyguların sürekli değişebilir; bugün güçlü hissedip yarın darmadağın olabilirsin, bu normal. Güvendiğin bir iki insanla konuş, kendini eve kapatma ve bütün gün bu ilişkiyi düşünmemeye çalış. Bu dönem bitecek. Şu an hayatının en ağır kısmındasın diye hep böyle kalacak sanma.
Kotu yorum yazanlarin su derdin altinda bile yavsayacak karakterde olanlarin ana bacilarida insallah bosanma esigine gelir de. Derdini kimselere anlatamayip hic tanimadigi insanlara sorarlar bu sekilde.
kardesim seninde Allah yardimcin olsun. Zor bir surec. Hakkinda hayirli olani gonlune razi eylesin, Gonlundekinide hakkinda hayirli eylesin insallah Rabb’im.
Çok teşekkür ederim abi 🙏😞
Bol bol dua et kardesim. Allah’a sığın. Baska seylerle mesgul olmaya calis. Zihnini baska seylerle mesgul et
Allahtan başka sığınıcak dalım yok abi çok kötü bir durum yüzünden ayrılıyoruz birde
Ozel degilse nedir kardesim
İşte asıl problem zaten kimsenin güvenilmez olduğunu düşünmek
Ve böyle düşünmeye devam ettiğin sürece de bu sınavın bitmeyecek
Nasıl yani abi
Hayat çok garip ters isler
Neden çok korkarsan onu çekersin, sınavın olur
Neyi çok istersen o kaçar senden
Haklısın abi
Kafanda ne kadar yer edersen o kadar önüne sorun olarak çıkar bu durum hayat devam ediyor eğer kaçınılmazsa mecbursan hayatına bakıp devam ediceksin arkana bakarak nereye kadar ilerleyebilirsin
Hep sinaniriz maalesef ben evli sevgilim var kimseye anlatmam arkadaş ortamim bile bilmiyor.. maalesef erkekler sevgiyi bilmiyor inşallah sıkıntı çıkmaz guvenmede kimseye
Belki de boşanma sebebin gereksiz bir sebeptir sakin olun ikiniz de bir ay içinde öleceksiniz zaten
Abi çok uzun mesele ve çok saçma
Tamamen zamanla ilgili, bir de evlenmenin ne kadar doğal olduğunu düşünüyorsak boşanmanın da öyle olduğunu bilmeliyiz
Olabilir birbirinizi beğenme diniz ya da anlaşamadıniz. Umarım karşılıklı anlaşmalar dahilinde olmuştur. Sizde oda geleceğinize odaklanın gelecek planları kurun
Kolaylıklar diliyorum olay taze sanırım zamanla çok daha hafifleyecektir 🙏🏻
Kötü olduğunu bilemezsin bundan sonra mutlu olursun umarım
Dertleşmek, konuşmak ister misin?
Kendne daha çok zaman ayır
Zamanla atlatabilirsin boşanmak kolay değil
Yaşayarak katlanacaksın bebeksi
Boşanma sebebin nedir peki
Dava açıldı mı
hata yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde bulunduğun bu derin yalnızlığı ve kırgınlığı kalbimde hissettim. Şu an yaşadığın hayal kırıklığı çok insani ama lütfen kendini suçlama 🥺 Zararın neresinden dönülse kârdır diye düşün, bu bir son değil, senin için yepyeni ve özgür bir başlangıç ✨
Bazen hayat bize en büyük dersleri en zor yollardan öğretir. Kendi değerini hatırlama, kendine sarılma zamanın geldi. Kordon'da deniz havası alıp içini ferahlatmak gibi ruhuna iyi gelecek küçük kaçamaklar yap ☕️
Bu süreçte profesyonel bir destek almayı ya da sevdiklerine sığınmayı denedin mi peki? Bana biraz daha anlatmak ister misin, şu an seni en çok ne zorluyor? 💖