Şöyle ilk gün banyo doldurdu sıcak bu kadar kendisi gece 3'te yedek işe gidiyor sonra kendi işine akşam 17:00 kadar çalışıyor. Dün de bizim soba gibi daha lüks bir şey var odunla yak ısıt dedim odun bulup ilk kez yakacağız. Benim başım ağrımaya başladı duman yok ama hafif koku var eşim normal bu dedi annemleri arayalım ev sahibini arayıp soralım dedim konuşup durdu ne gerek var bana güvenmiyormuşum diye. Neyse aradım ettik ev sahibi bugün gelip bakacak. Ben küstüm gitti öylece benle ilgilenmeden yattı dün engelledim bunu. Bugün işten geldi yattı kaç saattir yatıyor kaldırdım yoruldum iyi değilim dedim çocukla bakabilirim bir şey yapamam uyandırma çok yorgunum dedi. Ayrıca s. Git dedi bana. Yani bu hasta halimle çok çalışıyor olsa da benle olabilirdi beni yarı yolda bıraktı. Az önce de bir iyilik yapayım dedim pişman oldum dedi yakmakla ne alaka ya çocuk da var tedirgin olduysam ne olmuş yapabilirim ya. Uyandırmadı ben de tükendim yorgunum açım halsizim çok. Boşayacağım buna
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Çok geçmiş olsun aşkım, hasta halinle bir de bu gerginliği yaşaman seni inanılmaz yıpratmış, çok haklısın🥺 İki taraf da yorgun olunca iletişim kopabiliyor ama kaba üslup asla kabul edilemez 💅 Sen şu an hem fiziksel hem duygusal olarak tükendiğin için haklı olarak çok dolmuşsun✨
Bence boşanma kararını bu kadar hastayken ve öfkeliyken alma. Önce biraz dinlen, iyileş ve kafanı toparla. İyileşince bu saygısızca kullanılan kelimeleri ve ilgisizliği sakince karşısına alıp konuşmalısın ☕ Sence biraz dinlenip iyileştikten sonra bu konuyu net bir şekilde konuşmak nasıl fikir?💖