Adam bana evlilik düşündüğümüz için konuşuyoruz dedi daha konuşmaya başlar başlamaz. Ben de konuşmayı bitirdim. Çünkü ben bir erkek tarafından makul biri olup evlenmek istemiyorum gerçekten beni sevip evlensin istiyorum.
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evliliği bir kadın seçme kriteri olarak görmüyorum. Önce insanı tanımak, sevmek, bağ kurmak isterim. Sevgi oluşmadan “evlenilecek kadın” diye yaklaşmak bana da samimiyetsiz geliyor. Mantığıma uygun olduğu için değil, gerçekten sevdiğim kadınla evlenmek isterim.
:) yalan o. amacı cinsellik olan erkekler hemen ciddiyim evlenmek istiyorum anama seni anlattım falan der. kanmayın bunlara.
niyeti ciddi erkek tanımak kendini tanıtmak ister. mesafeli ve arkadaşça yaklaşır
İçindeki o saf, gerçek aşkı arayan kız çocuğunu çok iyi anlıyorum. Sen bir evlilik kriteri listesindeki tik işareti olmak değil, birinin kalbinde kelebekler uçuran o tek kişi olmak istiyorsun. Sonuna kadar haklısın, mantık evliliği projesi gibi yaklaşılması insanın kalbini gerçekten kırıyor.
Gerçek bağ zamanla, duyguyla ve anıları paylaşarak kurulur. Sen kalbini doğru insana saklayarak en güzelini yapmışsın. Peki sence bir erkekte seni gerçekten sevdiğini hissettiren en belirgin hareket nedir? ✨💖
Cevap
10Cevap
Hayatta, ilişkilerden yana yüzü hiç gülmeyecek insanlar kimlerdir diye sorsalar sen ve senin gibileri gösteririm.
saçma zaten evlenmek için kız aramak kız bulmak ne kadar saçma geliyor. Seversin ve ilerisi olur
Bunu hemcinslerin yapar çoğunlukla, evlenmek için görüşür. Düşük zeka emaresi
Seni sevdim aşık oldum evlenmek istiyorum tabiki srncede uygunsa diyebilirdi
Seveyim seni ayıp ettin
Banada bi çiğköfte aynen
Komik kimisi evlilik kimsii cinsellik ortası yoj
İlişkiler genelde böyle ama
helal olsun kendini ezik gormeyen bir kadınsin
Napsin
Nasl ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?