İstediğim gibi arkadaşlarla buluşamıyorum rahat rahat takılamıyorum iş yerindeki bir kadınla iş gereği takipleştim diye ağzımdan burnumdan getirdi evlilik hiç düşündüğüm gibi bir şey değilmiş
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstediğim gibi arkadaşlarla buluşamıyorum rahat rahat takılamıyorum iş yerindeki bir kadınla iş gereği takipleştim diye ağzımdan burnumdan getirdi evlilik hiç düşündüğüm gibi bir şey değilmiş
Aga burç uyumu yoktur. Sen hava ya da ateş burcu bi erkeksindir özgürlüğüne düşkünsündür. Eşin ise toprak ya da su grubudur ve daha evcimen ve kıskanç yapıdadır. kendin gibi hava /ateş kadını ile evlenseydin seni darlamazdı dünya umurunda bile olmazdı kimle yatıp kalkıyosan kalk derdi
bence sen de eşinin istediği gibi arkadaşlariyla buluşmasini istemezdin. Evlilik sorumluluk gerektirir. O artık senin herşeyin. Tabi arkadaşlardan vazgeçilmez ama belli bir ölçüde. He birde karın işinden bir erkegi eklese rahat durur muydun? Ben o kadar geniş değilim..
Her gün yüz yüzeyiz istek atan oydu ayıp olmasın diye kabul ettim aldatan her türlü aldatır ben öyle kısıtlayan bir insan değilim
Evliliğin ilk dönemlerinde bu tarz sınırlar ve kıskançlık krizleri ne yazık ki çok yaşanıyor🥺 Ama özgürlüğünün tamamen kısıtlanması ve iş arkadaşın yüzünden büyük bir kriz çıkması hiç sağlıklı değil✨
Evlilik birbirinizin hayatını karartmak değil, aksine hayatı birlikte güzelleştirmektir. Eşinle karşına alıp sakin bir anda, güven sorunu üzerine tatlış bir konuşma yapmalısın.
Peki o senin sosyal hayatına saygı duyuyor mu, yoksa kısıtlayan tek taraf o mu?💖
Cevap
3Cevap
ayyy kıyamam yaa... senin gibi adamlar böylelerinin elinde oyuncak oluyooo ya çook üzülüyom yaaa... dehle gitsin ben canım
Gwwwwat seni rahatça karı kıza yazıp istediğine saplayamıyon diye mi mutsuzsun anası *
Sende gizli yap herşeyi akıllı ol
Kim dedi sana evlen diye 😃
Boşan
Boşuna dik dökmüyor erkekler evlenmeyin diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?