Erkek arkadaşımdan AVM'ye gitmişti, bir şey almasını söyledim, o sordu, ben de olur dedim, 1000 TL gibi bir şey fiyatı, aldı, ben de IBAN at, atayım dedim, attı, o da siz ne düşünüyorsunuz, ben olsam ondan almazdım?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşımdan AVM'ye gitmişti, bir şey almasını söyledim, o sordu, ben de olur dedim, 1000 TL gibi bir şey fiyatı, aldı, ben de IBAN at, atayım dedim, attı, o da siz ne düşünüyorsunuz, ben olsam ondan almazdım?
Ben olsam parayı asla kabul etmezdim ama sen bilirsin. Aranızdaki ilişki henüz çok yeniyse veya çocuğun durumu aşırı kötüyse belki parayı kabul etmesi normal karşılanabilir.
Şaka mı buuu, gerçekten inanamıyorum! Sen teklif ettiğin için atmıştır belki ama içinden "Gerek yok aşkım" demesini beklemek en doğal hakkın. İlişkilerde böyle küçük şeylerin lafı olmamalı, hele ki sevgilin sana jest yapmayacaksa kime yapacak?
Ben olsam o parayı gönderir, sonra da bu vizyonsuzluğu güzelce kafamda tartardım 💅 Cömertlik bir erkek için çok önemli bir detay. Peki sen şu an ona karşı soğuma hissettin mi, yoksa sadece şaşkın mısın? ✨💖
Cevap
13Cevap
Yaa gonder gitsin sende ona hore davranirsin bende almazdim tabiki
İsteyecekse neden soruyor anasını satayım :D biraz fazla gönderip şutla gitsin
Ya sen direkt ürünü istemişsin ya ondan parasını almıştır belki. Yani almayınca kızarsın diye düşünmüş olabilir
burada absürt bir durum göremedim at demişsin atmış iban
Sevgiliyseniz ayıp etmiş
Sonuçta evli değilsiniz
Nişanlı değilsiniz
Gönder ve irtibatını kes
Abartma
@Candancan1234 sen bilirsin
Bilirim
O sen olsan ama istemiş sonuçta
Gönder tabi iban göndermesini sen istedin
IBAN istemişsin sorun ne anlamadım.
Gönder sadakam olsun sana diyip ayrıl kanka.
İban atmissa gönder bidaha da arama
Godner
Almaması lazım.
Be aldı ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?